349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende cok ozledım ya by haftaosnu ellerini tutcam inşallahhhh gercekten ozledım benımkı her zaman suslu psulu cumleler kurmaz kuramaz ama bazen bı kurar dersınkı 40 yıl bısı soleme daha kuzum ya en cokta kalavblığın içinde bayram yemeğinin aile zşyaretinin ortasında havadan sudan konsurken akrabalarla bana hayran hayran gizlice bakan bakışlarını yakalamayı özledim ....

Şuan bunları okurken agladım canım ya çok zormuş gerçekten herşeyini özledim gün bana dogmuyor sanki o güneşimmiş

Şuan bunları okurken agladım canım ya çok zormuş gerçekten herşeyini özledim gün bana dogmuyor sanki o güneşimmiş

bende su an aglıyorum ama sınırden ben esımı gormekten baska hıc bısey derdınde degılken mıllet totosunu gezdırme derdınde sayı gıttıkce artıyor kımsenın umru degıl kafayı yıcem yaaa tahamml edemıyorum artık bu kadr dusuncesızlk olmaz kımse dusunmuyo o cocuk ıl dısına cıkarsa sorun olur bu kadr kısı aksama akdr beraberız esıyle ne zaman zaman gecırcek Allhım guc versn bana

Canım Allahım sabır versin sana gerçekten hiç düşünmüyorlar tamam anne baba onları anlıyorum evlatları sonuçta özlerler görmek isterler ama digerleri nedir ya ne gerek var zaten zaman kısıtlı inşallah vicdanlarını dinlerler düşünürlerde anlarlar hatalarını sonuçta eşin seni görmek istiyor herkesten önce annesini babasını bide digerlerine ne gerek var ben olsam fazlalık oldugumu düşünürüm bu insanlar hiç düşünmüyormu sinirlendim şimdi

bız zaten gıtmedende full mısafır agırladfık son 2 hafta resmen bas absa kalamadık oyle de gıttı esım sımdı yıne aynı seylerı yasıyorum kendı aıleme hıc yansıtmamıstım bunları ama bu kez yansıttım babama patladım sıkldıgımı soyledım bu durumdan uzuldu oda cok ama napıım duısune dusune cıldırcm yoksa

Rahatlamışsındır birazda olsa canım insan anlatmazsa patlıycak gibi olur bilirim nasıl bir anlayış insan 40 yıllık evli bile olsa eşiyle yaşıycagı paylaşıcagı anlar olabilir gitmeden yada gidip gördügünde özlemişsiniz sonuçta nasıl düşenemiyor hiçkimse bunu çok şaşırdım dogrusu herkes böyle ama canım onuda anlamış oldum :26:

Neyse ınsallah su haftasonum cok guzel gecer ...kac gundur mutluydum bugun yıne alt ust oldum bu meseleler yüzünden...İşi yönetmek aileyi yönetmekten çoooook daha kolay ! Ben yavastan hazırlanıyım kızlar cıkıcam bu aksam yolcuyum ıns bılıyorsunuz öpüyorum sizi kendinize dikkat edin Allaha emanet olun ...Görüşmek üzere

Görüşürüz canım sende Allaha emanet ol içini ferah tut çok güzel geçsin inşallah zamanın askerin yanında daha güzel zamanmı olur

Aşkım aradı, ne güzel bişeymişş bu askerliik yaa 2 senede duymadığım lafları duyuyorum ağzından
Sana sarma sarıyorum bebeğim diyorum boşver sarmayı ben seni sarıp sarmalasam yeter diyoo ayy Nolmuş aşkıma nolmuuşş ben bunu öküz yolladııımmm komutanlar naptınız sevdiceğime ne tatlı bi adam olmuşşş buu

Ee ozaman askerlik nelere kadir diyelim

Merhaba kizlar,

Benimde nisanlim gitti bu dönemde askere. bugun acemiligini bitirdi Burdurda ve usta birligi icin kirklareline gidecek. Ben onu goremiyecem. cok ozledim onuuu. Offf cok zormus ya yol gözlemek. zaman cabucak akip gitsinn

Merhaba kizlar,

Benimde nisanlim gitti bu dönemde askere. bugun acemiligini bitirdi Burdurda ve usta birligi icin kirklareline gidecek. Ben onu goremiyecem. cok ozledim onuuu. Offf cok zormus ya yol gözlemek. zaman cabucak akip gitsinn

Canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun en kısa sürede inşallah içini ferah tut iyi yere düşmüş batıda canım bize düşseydi ben çok sevinirdim şahsen istanbulda oldugum için inşallah sende yakınlardasındır

Sagol canim hosbulduk. Amin cumlemizi allah kavustursun kolay degil beklemesi. Seninki nereye dustuki?? Ben hollandadayim canim yaa

iyi akşamlar kızlarrr.. bugün kimi arkadaşlarımızın kavuşma günü dimi ne mutlu onlara girselerde alsak haberlerini ama şimdi araki bulasın onları bizim bugünü de geç 6 gün var oleyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…