bende cok ozledım ya by haftaosnu ellerini tutcam inşallahhhh gercekten ozledım benımkı her zaman suslu psulu cumleler kurmaz kuramaz ama bazen bı kurar dersınkı 40 yıl bısı soleme dahakuzum ya en cokta kalavblığın içinde bayram yemeğinin aile zşyaretinin ortasında havadan sudan konsurken akrabalarla bana hayran hayran gizlice bakan bakışlarını yakalamayı özledim ....
Şuan bunları okurken agladım canım ya çok zormuş gerçekten herşeyini özledim gün bana dogmuyor sanki o güneşimmiş
bende su an aglıyorum ama sınırden ben esımı gormekten baska hıc bısey derdınde degılken mıllet totosunu gezdırme derdınde sayı gıttıkce artıyorkımsenın umru degıl kafayı yıcem yaaa tahamml edemıyorum artık bu kadr dusuncesızlk olmaz kımse dusunmuyo o cocuk ıl dısına cıkarsa sorun olur bu kadr kısı aksama akdr beraberız esıyle ne zaman zaman gecırcek Allhım guc versn bana
Canım Allahım sabır versin sana gerçekten hiç düşünmüyorlar tamam anne baba onları anlıyorum evlatları sonuçta özlerler görmek isterler ama digerleri nedir ya ne gerek var zaten zaman kısıtlı inşallah vicdanlarını dinlerler düşünürlerde anlarlar hatalarını sonuçta eşin seni görmek istiyor herkesten önce annesini babasını bide digerlerine ne gerek var ben olsam fazlalık oldugumu düşünürüm bu insanlar hiç düşünmüyormu sinirlendim şimdi
bız zaten gıtmedende full mısafır agırladfık son 2 hafta resmen bas absa kalamadık oyle de gıttı esım sımdı yıne aynı seylerı yasıyorum kendı aıleme hıc yansıtmamıstım bunları ama bu kez yansıttım babama patladım sıkldıgımı soyledım bu durumdan uzuldu oda cok ama napıım duısune dusune cıldırcm yoksa
Neyse ınsallah su haftasonum cok guzel gecer ...kac gundur mutluydum bugun yıne alt ust oldum bu meseleler yüzünden...İşi yönetmek aileyi yönetmekten çoooook daha kolay ! Ben yavastan hazırlanıyım kızlar cıkıcam bu aksam yolcuyum ıns bılıyorsunuz öpüyorum sizi kendinize dikkat edin Allaha emanet olun ...Görüşmek üzere
Neyse ınsallah su haftasonum cok guzel gecer ...kac gundur mutluydum bugun yıne alt ust oldum bu meseleler yüzünden...İşi yönetmek aileyi yönetmekten çoooook daha kolay ! Ben yavastan hazırlanıyım kızlar cıkıcam bu aksam yolcuyum ıns bılıyorsunuz öpüyorum sizi kendinize dikkat edin Allaha emanet olun ...Görüşmek üzere
hayırlı yolculuklar güzel güzel vakit geçir eşinin yanında inşALLAH..
Aşkım aradı, ne güzel bişeymişş bu askerliik yaa 2 senede duymadığım lafları duyuyorum ağzından
Sana sarma sarıyorum bebeğim diyorum boşver sarmayı ben seni sarıp sarmalasam yeter diyoo ayyNolmuş aşkıma nolmuuşş ben bunu öküz yolladııımmm komutanlar naptınız sevdiceğime ne tatlı bi adam olmuşşş buu
Ee ozaman askerlik nelere kadir diyelim
Şoklardayım ya adam güzel sözler söylüyo hıı öylemii diyebiliyorum sadece
Offf usta birliği hala belli olmadı kafayı yicez yaaa:95:
Yemin töreninde mi söylemeyi düşünüyorlar anlamıyorum ki
Merhaba kizlar,
Benimde nisanlim gitti bu dönemde askere. bugun acemiligini bitirdi Burdurda ve usta birligi icin kirklareline gidecek. Ben onu goremiyecem. cok ozledim onuuu. Offf cok zormus ya yol gözlemek. zaman cabucak akip gitsinn
Canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun en kısa sürede inşallah içini ferah tut iyi yere düşmüş batıda canım bize düşseydi ben çok sevinirdim şahsen istanbulda oldugum için inşallah sende yakınlardasındır
Allah allah yemini haftaya dimi canım pazartesi falan açıklarlar herhalde törende olmazki ona göre gitcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?