Bugün belli olcaktı güya tatlım ama belli olmamış
4ünde yemin töreni, ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum ki
alt tarafı kura falan çekilcek:26:
evet neler neler söylenir ama insan susuyo. Biz zaten farklı şehirlerdeyiz ailesiyle beni arayacaklarını zannetmiyorum ama ararlarsa biz otobüsle gideceğiz deyip kestitir atarım. karşılaşınca yine güleryüzle yaklaşırım sevgilim üzülmesin bide. sana bir şey söyleyen olursa sizden haber bekeldim ben de işin içinden çık ama bi yandan da düşünüyorum. 7 ssat yolculuk fırsatın olunca dahamı yakından tanırsın dahamı farklı davranırlar aranızda samimiyet olurmu:26:
Pazartesiye kaldı galiba canım yaaa offf offffbende bugünden beri haber bekliyorum ama ses seda yok belli olsaydı bir an önce çok merak ediyorum :S
ben gördümm kavuştummçook ama çook güzeldi kızlar onu görmek tören kısmına girmek istemiyorum çünkü soğukta donduk resmen gereksiz uzundu ayrıca zaten benim gördüğüm tek şey sevdiceğimdi
ben gördümm kavuştummçook ama çook güzeldi kızlar onu görmek tören kısmına girmek istemiyorum çünkü soğukta donduk resmen gereksiz uzundu ayrıca zaten benim gördüğüm tek şey sevdiceğimdi
çook teşekkür ederim canım darısı sana diyorummPazartesiye kaldı galiba canım yaaa offf offffBu kadar bekledik
bari yakın bir yer çıksaa:26: İzmit falan mesela
Tatlım gözün aydınnn çok mutlu oldum senin adınaa
ayy canım sorma gül bahçesi açtı resmen yüzümdeCok sevindim adina canim yaaa:))) simdi daha yeni gondermsiin gibi olcak basa sardin sen ne guzel yuzunde guller acar baya bi sure:)) ben yemin torenine gidemiyrm bile
Pazartesiye kaldı galiba canım yaaa offf offffBu kadar bekledik
bari yakın bir yer çıksaa:26: İzmit falan mesela
inşallah canım benimde tek umudum yakın bi yer çıkması ama bakalım hayırlısı
Merhaba kizlar,
Benimde nisanlim gitti bu dönemde askere. bugun acemiligini bitirdi Burdurda ve usta birligi icin kirklareline gidecek. Ben onu goremiyecem. cok ozledim onuuu. Offf cok zormus ya yol gözlemek. zaman cabucak akip gitsinn
benim askerimde burdurda acemiliğini bitirdi bugün usta birliği kıbrıs onun.. bugün yemin törenleriydi bende göremediminş. canım çabucak geçsin kavuşalım sevdiceklerimize
Sagol canim hosbulduk. Amin cumlemizi allah kavustursun kolay degil beklemesi. Seninki nereye dustuki?? Ben hollandadayim canim yaa
Bugün belli olcaktı güya tatlım ama belli olmamış
4ünde yemin töreni, ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum ki
alt tarafı kura falan çekilcek:26:
melezguzel belli olmuş yerler benim sevgilime yine iskenderun çıkmış ya çok üzüldüm daha yakın bi yere bekliyordum halbukibu gidişle 5 ay boyunca göremicem (
Ayyy gerçekten miiiiiOffff bugün öğrenemicem ben galibaaa
çok sıra varmış telefonlarda çok az konuştuk bizde ama moralim çok bozuldu yaabugün ya da yarın öğrenirsin sende canım
Tatlım bozmamaya çalış moralini sonuçta rahat bir yerde öyle düşün
Aşkım şuana kadar birlikle ilgili olumsuz hiç bir şey söylemedi,yakın yer olup
iyi bir yer olmama ihtimali de var bunu düşün
Ben de yakın yer olsun diyorum ama hayırlısıRahat biryerde yapsın da
uzak da olsa olur
evet doğru diyorsun canım bu sefer gideceği yer deniz üs komutanlığı deniz kenarındaymış baktım şimdi birazda hem yeri güzel hem de askerliğini yapmış olanlar çok iyiydi diyor ondan biraz içim rahat etti :) inşallah size de iyi bi yer çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?