349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bencede insanlar en iyi yolculukta alisveriste taninirmis bu yolculugu yapmak icin mucadele etmelisin bence

ben gördümm kavuştummçook ama çook güzeldi kızlar onu görmektören kısmına girmek istemiyorum çünkü soğukta donduk resmen gereksiz uzundu ayrıca zaten benim gördüğüm tek şey sevdiceğimdi

bende bugünden beri haber bekliyorum ama ses seda yok belli olsaydı bir an önce çok merak ediyorum :S
Pazartesiye kaldı galiba canım yaaa offf offff Bu kadar bekledik
bari yakın bir yer çıksaa:26: İzmit falan mesela

Tatlım gözün aydınnn çok mutlu oldum senin adınaa

Cok sevindim adina canim yaaa:))) simdi daha yeni gondermsiin gibi olcak basa sardin sen ne guzel yuzunde guller acar baya bi sure:)) ben yemin torenine gidemiyrm bile

Pazartesiye kaldı galiba canım yaaa offf offff Bu kadar bekledik
bari yakın bir yer çıksaa:26: İzmit falan mesela

Tatlım gözün aydınnn çok mutlu oldum senin adınaa
çook teşekkür ederim canım darısı sana diyorumm

Cok sevindim adina canim yaaa:))) simdi daha yeni gondermsiin gibi olcak basa sardin sen ne guzel yuzunde guller acar baya bi sure:)) ben yemin torenine gidemiyrm bile
ayy canım sorma gül bahçesi açtı resmen yüzümdebak bak bak doyamadım bakmalara
kızlar merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz yaşadığım kadarıyla bildiklerimi anlatırım seve seve:)polatlıdaydı tören

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,

Benimde nisanlim gitti bu dönemde askere. bugun acemiligini bitirdi Burdurda ve usta birligi icin kirklareline gidecek. Ben onu goremiyecem. cok ozledim onuuu. Offf cok zormus ya yol gözlemek. zaman cabucak akip gitsinn

benim askerimde burdurda acemiliğini bitirdi bugün usta birliği kıbrıs onun.. bugün yemin törenleriydi bende göremedim inş. canım çabucak geçsin kavuşalım sevdiceklerimize

benim askerimde burdurda acemiliğini bitirdi bugün usta birliği kıbrıs onun.. bugün yemin törenleriydi bende göremedim inş. canım çabucak geçsin kavuşalım sevdiceklerimize

Burdurda çok disarda yagmurda, sogukta bekletmisler askerlerimizi. Insallah usta birliklerinde daha rahat olurlar. Kibrista dayim yapti benim askerligini o uzun dönem gitmisti rahat yer orasi. 4 ay 2 hafta var dahaaa offfffffffffffff dusundukce delirecek gibi oluyorumm

Sagol canim hosbulduk. Amin cumlemizi allah kavustursun kolay degil beklemesi. Seninki nereye dustuki?? Ben hollandadayim canim yaa

Çok zor canım beklemek sabretmek geçiçek ama inşallah hollandada olman tabi ayrı zordur canım ya.Bizim safranbolu / KARABÜK tatlım

Bugün belli olcaktı güya tatlım ama belli olmamış
4ünde yemin töreni, ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum ki
alt tarafı kura falan çekilcek:26:

Pazartesi engeç belli olucaktır bence canım bunun gidişi ayarlaması falan var neden bukadar bekletmişlerki sinir olmamak elde degil haklısın

Canım çok sevindim negüzel özlem gidermişsinizdir darısıda bizlere inşallah inşallah

melezguzel belli olmuş yerler benim sevgilime yine iskenderun çıkmış ya çok üzüldüm daha yakın bi yere bekliyordum halbuki bu gidişle 5 ay boyunca göremicem (

bi çogunuz kavustu sevdıcegınee..ne guzell
benm daha bı haftam,belkı 5 ayım var kayıvalıdem kayıpedermle knsckms,bz gelmeseydk ebru gelcekse basbasa kalırdnz fln demss..acaba ne anlamda dedıı
aklmı bı suru seyler kurcalıyo,gelmesemmı dedım oda bekle bı babamla fln knssnlar dedı..ooff varyaa kac sey degstrdıkk 1 haftada..hemen gelseydı bı nolacagı belllı olsaydıııı

çok sıra varmış telefonlarda çok az konuştuk bizde ama moralim çok bozuldu yaa bugün ya da yarın öğrenirsin sende canım

Tatlım bozmamaya çalış moralini sonuçta rahat bir yerde öyle düşün
Aşkım şuana kadar birlikle ilgili olumsuz hiç bir şey söylemedi,yakın yer olup
iyi bir yer olmama ihtimali de var bunu düşün
Ben de yakın yer olsun diyorum ama hayırlısı Rahat biryerde yapsın da
uzak da olsa olur

evet doğru diyorsun canım bu sefer gideceği yer deniz üs komutanlığı deniz kenarındaymış baktım şimdi birazda hem yeri güzel hem de askerliğini yapmış olanlar çok iyiydi diyor ondan biraz içim rahat etti :) inşallah size de iyi bi yer çıkar

Saol tatlım inşallahh Aldım telefonumu yanıma bekliyorum,
aradığı gibi hemen yazarım yerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…