349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hepiniz gitseniz olmaz mı canım ??

bilemıyoruumm..oyle cok genıs bı aıle degıller..yanı genıslıkten kastım su,askere gıtmeden once sadece bıkez yuzuk takılırken gorustuk..hemen gıttı sonrasında..bı samımıyetımız yok annesıne daha once bıkez gtmstım ama babasıyla hıc muhabbetım yok..halıyle cekınıyorum..
ve bız gelmeseydk keske demekle ne kasdetmıs olablr :44::44:

onlarda belki yalnız kalmak istersiniz diye öyle söylemişlerdir yoksa kötü bişey olduğunu sanmıyorum ben de sevgilim askere gitmeden önce bi kaç kere gördüm annesini babasını da bir kere gördüm ama gidebilseydik hep beraber gitmeyi düşünüyorduk yemin törenine fakat gidemicez :S bence çekinme beraber gitme imkanınız varsa gidin hem birbirinize de alışmış olursunuz

annesı babasyla bı konusucaktı bugun..
bıde gelmesın derse gercekten ccok bozulucam yanı

annesı babasyla bı konusucaktı bugun..
bıde gelmesın derse gercekten ccok bozulucam yanı

canım sizin sözünüz var galiba,bizim aramızda ne söz var ne başka bir şey henüz ama ben annesi,kardeşi ve iki teyzesiyle gittim yanına annesiyle görüşüyoruz tabi ama teyzeleriyle 2-3 kere görüştüm ama çok çok doğaldı her şey,sen olduğun gibi ama sınırlarını belli edersen bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum ben, tabi bizde hiç erkek yoktu babası falan gelmedi sizde babası olursa orda biraz daha ortam resmi olabilir ama yinede bir sorun olucağını sanmıyorum canım sen gitmek istiyorsan teklif geldiğince geri çevirme bencekimsenin bakmadığı zamanlarda göz göze gelip aşk dolu bakışmak için fırsat kollamak duygusundan mahrum kalma derim ben sana
bu arada daha görüşemeyenler içinde en kısa zamanda görüşürsünüz inşallah diyorum kızlar çok ama çok farklı onu hiç bu kadar özlediğimi hatırlamıyorum

Son düzenleme:

cok guzel soylemıssın :)
babası cok cekıngen bırısıı,yanı soyle bıkez aynı ortamda bulunduk,yuzuklerden sonra elını optum gozumn ıcıne bakamadı bıle,cok cekıngenn cok konusmaz agzı var dılı yok yanı..
ben gıdınce oda rahat edemeyeblır..
soyle,dun ben aradım annesını gıdıcekmsnz fln bende dusunuyorum gıtmeyı ama uygun olurmu bılemedım dedım..bana bızce bı mahsuru yok ıstersen bırlkte gıdelm dedı..kı zaten ılk trenle gıdecegmz ıcın o sabah mecbr karsılasıcaz..tesekkr ederım teyzecım ben bıletımı falan ayarlayayım konusalım o zaman dedım..
pesınden askerım aradı sey demıs,keske bız gelmeseydk flan demıs,bozuldm bende ne anlamda dedı dıye..hanı basbasa olurdunuz anlamında dedı dyo o ama bılemyrm smdı benı arayacaklarnı dusunmuyorum bıdaha..bende aramam artık..ıs enverde bıtıcek..onada kıyamıyorumm arada kalıyo,bı benı arıyo bı annesınıı..uufff ne zor yaa

canım sen annesinin bu dediğinden alındığına göre annesi hakkında birazönyargılı mısın acaba ya da annesi kasıtlı söyleyebilecek birisi mi hani sen bende gelmeyi düşünüyorum demişsin o da mahsuru yok demiş sonrada oğluna biz gelmeseydik daha iyi demiş ya oğluna sanki anne olur mu öyle şey siz en başta geliceksiniz tabiki dedirtmek için söylediği bir sözdür belki,erkek anneleri böyle şeyleri yaparlar çünkü...yani nişanlı olsanız evli olsanız kadının böyle bir şey demesi normalde bir parça sözlü iken biz gelmeseydik demesi bence laf çarpmak için demiş gibi geldi ama sana değil oğluna...oğluda bunu sana mı yetiştirdi hemen hiç düşünemiyo bu erkekler bırak arada kalsın canım ya senin ne hissediceğini düşünmemiş o kalsın arada birazhm eğer babası anlattığın gibi birisiyse hele bence kesin gitmeyi düşünannesine karşı birlik olursuuzkadını da hemen cadı yaptım hayani canım benim düşüncem bu çünkü aileler için özelliklede anneler için yemin töreni gibi şeyler çok önemli oluyor ve bir anne biz gelmeseydik dicek ben onun altında bir lafçarpma bir art niyet ararım açıkçası çünkü o kaç yıllık annesi sense kaç yıllık sözlüsüsün,hiç bir annenin bu yüzden fedakarlık yapıcağını sanmıyorum sen bi ölç tart kendi içinde canım kadın nasıl biri ona göre çıkarımda bulun

canım şımdı Allah var,annesyle cok aynı ortamda bulunduk en ufak bı laf carpma vs sezmedım ben..ama sanırım bıraz esınden cekınıyo..ilk ve tek gelınıyım,üstümede dusuyolar sık sık gel evıme vs derr,her gttgmde boş gtmem mesela evde bsyler hazrlar gotururum,,cok hosuna gıttıgını evımı cevırebılecegımı falan soyluyomus..kotu bırı degıl ama bu konuda nden boyle oldu bılemedım

dur bakalım yarın bellı olcak..

ayrıcaa kpsshayali,canım nasıldı yemn torenı naptınız kac saat beraberdınız anlatrmsn bıze brazz

zevkle anlatırım hemdeesabah annesi ve teyzesigille buluşup trenle polatlıya gittik canım sonra bizi servisle askerlerin yanına götürdüler orada biraz görüşebildik çok yakışmıştı üniformasısonra tören alanına gittik tören başladı 1 saat sürdü tam ve dondukk neyse sabah onları gördüğümüz yere gittik tekrar resim falan çekindik, o üstünü değiştirmeye gitti bizde kantinde oturduk bir güzel yemek yedik (kısır,sarma,poğaça,elmalıtart vs vs)çay aldık işte ama bunun için tam yarım saat çay kuyruğunda bekledik o yüzden 4 ocakta gidecekler kızlar yanınıza termos alın gerçi termos o saate mümkün değil sıcak kalmaziçeceğinizide yanınızda götürün yanisonra işte çıktık oradan biz şanslıyız aileside askerlik yaptığı şehirde oturuyor ve uzun dönem olduğu için 5 gün izinleri var,beraber eve döndük ben ve sevdiceğim yanyana oturduk ve el ele tutuşma fırsatını gün sonunda bulmuş oldukben zaten sürekli ona baktım yani başka hiçbir şey yapmadımdikkat çekmeden yapmaya çalıştım bunu ancak ne kadar başarılı oldum bilemiyorummmbir otobüsten inip bir otobüse daha binicektik orda annesigiller bindiler,sevdiceğimlede ben ayrı geldik baş başa kalma fırsatınıda elde ettik benden mutlusu yok bu gece kızlar kusura bakmayın:26:en kısaa zamannda sizlerinde bu mutluluğa erişmesini canı gönülden diliyorummm

evet mektup yazmayı düşünüyorum bende.sevgimden emin zaten ama bunu ordayken daha çok bilmek istiyorlar sanırım.neyse ki haftaya gelecek ve konuşabileceğiz.gerçi iki gündür normale döndük çok şükür:)

ahh ne guzeelll cok sevındm senın adına :) darısı bızlere ınsallaahhhh..ne guzel smdı sevdıgınle konusuyosundurda aahhh ahh

canım o zaman eşinden çekiniyordur ama niye çekindiğini pek anlayamadım peki sadece annesi ve babası mı gelicekmiş amca dayı teyze hala bunlardan gelen var mı?hani belki onlardan çekiniyordur laf ederler falan diye?sen sevdiceğinle konuştuğunda sorsaydın keşke canım "ben gelmek istiyorum ancak gelmemde bir sakınca olur mu, çok bilemiyorum bana biraz yardımcı olursan benim için çok iyi olur" diye canım

yok canm sadece anne baba gıdıcem..bıde 2 tane cocuklk arkadası var onlarr..dur bakalm bdahakı aradıgında oyle dıyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…