349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar benim sevgilim 347. dönem de .. merak ettim nasılsınız..
ben çok mutluyum canım,yemin töreni oldu bugün kavuştuk
ahh ne guzeelll cok sevındm senın adına :) darısı bızlere ınsallaahhhh..ne guzel smdı sevdıgınle konusuyosundurda aahhh ahh
amin canım inşallahhyok konuşamıyoruz çünkü uyuduonu hiç bu kadar yorgun gördüğümü anımsamıyorum:44:ve yorgunluktan dolayı bu kadar dalgın olduğuna da şahit olmamıştım kaç kere düşme tehlikesi atlattı ben tuttum çok ama çok yorgunlaruyuyakalmıştır uyusun zaten kıyamam ya, hemde tüm gün beraberdik msjlaşmak çok hoş olmaz şimdievli olanların işi zor yani kızlar benden söylemesi

yok canm sadece anne baba gıdıcem..bıde 2 tane cocuklk arkadası var onlarr..dur bakalm bdahakı aradıgında oyle dıyeyım
ooo çocukluk arkadaşları gidiyorsa ne duruyorrsuuun helvaaa yapsanaaaaortam şen olur gergin olmaz hem
kızlarr merhabalar bende varım beni de ekleyiin 1.sayfaya :)
hoşgeldin canım nerde askerin?
Ben kötüyüm ya, çok özledim askerimi
canım kıyamam yaa:26:gidemedin değil mi sen törene yakın mı peki görüşebilme imkanınız var mı

ıyı olmaya calısıyoruzz..en azndan ben yemn torenı safagı saydıgım ıcıın cok zorlanmadım..safak 6 kaldı sımdıı ama sonrasında ne olucak bılemyrm 130 gun nasl gecıcek :18:

ne güzel ben yemin törenine gidememiştim. aileside gidememişti.. sonrası da su gibi akıp gidecek.

Ben kötüyüm ya, çok özledim askerimi

canım öncelikle herşeyin hayırlısı. sen iyi olucaksınki sevdiğine destek olucaksın. zor olsa da zaman gerçekten geçiyor. sonuçta hayat bizim için devam ediyor. işimiz gücümüz var.. bir şekilde zaman akıyor..

Ben Hollandadayim canim ya istesemde gidemezdim Ama yazin dugunumuz var allah izin verirse insallah bir ömür boyu görecem onu ozaman..

Ben Hollandadayim canim ya istesemde gidemezdim Ama yazin dugunumuz var allah izin verirse insallah bir ömür boyu görecem onu ozaman..

sevgilimde öyle der... duygu bir ömür beni göreceksin .. sıkılıcaksın artık bendenn :=) olsun varsın sıkılayım da yinede yanımızda olsunlar... ben ondan sıkılmam .. zamam azaldıkça çok çok sabırsızlaştımm ..

Haklisin öyle ama yinede zor canim ya. Ben bide uzaktayim zaten onu herzaman göremiyordum.. Ama öyle yada böyle bir sekilde gececek zaman..

ah canıımmm bıtanesın içimi rahatlattnn..dur bakalm sabah olsn hayrolsn .) ınsallah bı aksılk cıkmazz..
bekliyoruz canım güzel haberlerini
kpsshayali hoşbuldum canım :)

Balıkesir-Gökçeyazı da, kısa dönem
usta birlik de yine Balıkesir
ne kadar güzel bir yere çıkmış canım şanslısınızbizim daha ustası nereye çıkıcak belli değil

hm anladım canım neyse en azından aile ile napıcam nasıl olucak diye bir derdin yok öyle düşünbak ebruliye nasıl zorlanıyoayrıcada askerlik sonrası düğün gibi de güçlüüü bir pekiştirecin var (kpssye çalıştığım için arada size yabancı gelen terimler kullanabilirim)

Evet zaten tek tesellim dugun onu dusunuyorum. Bide nisanlim geldiginde benimde okulum bitiyor ayni anda yani. Ben suan 2 seyin safagini sayyorum:) Kolay gelsin canim, benimde derslere calismam lazim ama hic canim istemiyor.. Eczaci okuyorum bende

Evet zaten tek tesellim dugun onu dusunuyorum. Bide nisanlim geldiginde benimde okulum bitiyor ayni anda yani. Ben suan 2 seyin safagini sayyorum:) Kolay gelsin canim, benimde derslere calismam lazim ama hic canim istemiyor.. Eczaci okuyorum bende

amin cnaım hepimize kolay gelsin allah zihin açıklığı versinnasıl orda üniversite okumak iş sahibi olmak türkiyede işler nasıl oluyor biliyorsun değil mi suyumuzu çıkarıyorlardı şimdi kemiğimizden kaval yapma aşamasındalar

Bizim burdada okumak kolay degil hele bu sene daha cok zorlastirdilar yasalari. mesela bir sene sinifta kalirsan 3 bin euro ceza odemelisin. Is eczacilikta var ama genelde issizlik cok. Ben zaten evlendikten sonra turkiyede kalacam benim diplomam ordada gecerli oluyor. Valla disimizi sigip okullari bitirmeliyiz baska caremiz yok :)

Bu arada nisanlim aradi daha yeni eve gelmis cok yorgunmus :)

Şoklardayım ya adam güzel sözler söylüyo hıı öylemii diyebiliyorum sadece

benimki onu da yapmıyo beni özledin mi diyorum, özlemem mi diyor ben sorarsam söylüyor. neymiş efendim telefonlar dinleniyormuş belki ilerleyen günlerde değişir

ne güzel darısı bizlerin başına. bu arada giderken yiyecek götürmemize gerek var mı? kızım yemin törenin de üşür mü acaba:44: eşim adana'da, çok soğuk değildir orası. gene de bilemedim ki:44:

bende gidiyorum artık yemin törenine 11 ocak ta bizimki ..güzel bi duygu demi kızlar öyle görmekk...

geldi aşkım geldiiiiiiiiii:))) çoooooookkk mutluyum ama çokta mutsuzum yine gidicek çünkü. olsun bir kaç gün birlikteyiz:)
akşam geldi ailesiyle beraber. havaalanında karşıladım onları ymek yemeye gittik akçaabata köfte yemeye:) sonra ailesini eve bıraktık birlikte zaman geçirdik azıcık beni eve bıraktı. şimdi dedesine gitcek yarın beraberiiiiiizzzz kızlar deli gibi bir mutluluk ve rahatlama var içimde çıldırıcam:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…