ben çok mutluyum canım,yemin töreni oldu bugün kavuştukkızlar benim sevgilim 347. dönem de .. merak ettim nasılsınız..
amin canım inşallahhahh ne guzeelll cok sevındm senın adına :) darısı bızlere ınsallaahhhh..ne guzel smdı sevdıgınle konusuyosundurda aahhh ahh
ooo çocukluk arkadaşları gidiyorsa ne duruyorrsuuun helvaaa yapsanaaaayok canm sadece anne baba gıdıcem..bıde 2 tane cocuklk arkadası var onlarr..dur bakalm bdahakı aradıgında oyle dıyeyım
hoşgeldin canım nerde askerin?kızlarr merhabalar bende varım beni de ekleyiin 1.sayfaya :)
canım kıyamam yaa:26:gidemedin değil mi sen törene yakın mı peki görüşebilme imkanınız var mıBen kötüyüm ya, çok özledim askerimi
ıyı olmaya calısıyoruzz..en azndan benyemn torenı safagı saydıgım ıcıın cok zorlanmadım..safak 6 kaldı sımdıı ama sonrasında ne olucak bılemyrm 130 gun nasl gecıcek :18:
Ben kötüyüm ya, çok özledim askerimi
ooo çocukluk arkadaşları gidiyorsa ne duruyorrsuuun helvaaa yapsanaaaaortam şen olur gergin olmaz hem
hoşgeldin canım nerde askerin?
canım kıyamam yaa:26:gidemedin değil mi sen törene yakın mı peki görüşebilme imkanınız var mı
Ben Hollandadayim canim ya istesemde gidemezdimAma yazin dugunumuz var allah izin verirse insallah bir ömür boyu görecem onu ozaman..
ne güzel ben yemin törenine gidememiştim. aileside gidememişti.. sonrası da su gibi akıp gidecek.
canım öncelikle herşeyin hayırlısı. sen iyi olucaksınki sevdiğine destek olucaksın. zor olsa da zaman gerçekten geçiyor. sonuçta hayat bizim için devam ediyor. işimiz gücümüz var.. bir şekilde zaman akıyor..
bekliyoruz canım güzel haberleriniah canıımmm bıtanesıniçimi rahatlattnn..dur bakalm sabah olsn hayrolsn .) ınsallah bı aksılk cıkmazz..
ne kadar güzel bir yere çıkmış canım şanslısınızkpsshayali hoşbuldum canım :)
Balıkesir-Gökçeyazı da, kısa dönem
usta birlik de yine Balıkesir
hm anladım canım neyse en azından aile ile napıcam nasıl olucak diye bir derdin yok öyle düşünBen Hollandadayim canim ya istesemde gidemezdimAma yazin dugunumuz var allah izin verirse insallah bir ömür boyu görecem onu ozaman..
sevgilimde öyle der... duygu bir ömür beni göreceksin .. sıkılıcaksın artık bendenn :=) olsun varsın sıkılayım da yinede yanımızda olsunlar... ben ondan sıkılmam .. zamam azaldıkça çok çok sabırsızlaştımm ..
bekliyoruz canım güzel haberlerini
ne kadar güzel bir yere çıkmış canım şanslısınızbizim daha ustası nereye çıkıcak belli değil
hm anladım canım neyse en azından aile ile napıcam nasıl olucak diye bir derdin yok öyle düşünbak ebruliye nasıl zorlanıyo ayrıcada askerlik sonrası düğün gibi de güçlüüü bir pekiştirecin var (kpssye çalıştığım için arada size yabancı gelen terimler kullanabilirim )
Evet zaten tek tesellim dugun onu dusunuyorum. Bide nisanlim geldiginde benimde okulum bitiyor ayni anda yani. Ben suan 2 seyin safagini sayyorum:) Kolay gelsin canim, benimde derslere calismam lazim ama hic canim istemiyor.. Eczaci okuyorum bende
amin cnaım hepimize kolay gelsin allah zihin açıklığı versinnasıl orda üniversite okumak iş sahibi olmak türkiyede işler nasıl oluyor biliyorsun değil mi suyumuzu çıkarıyorlardı şimdi kemiğimizden kaval yapma aşamasındalar
Şoklardayım ya adam güzel sözler söylüyo hıı öylemii diyebiliyorum sadece
zevkle anlatırım hemdeesabah annesi ve teyzesigille buluşup trenle polatlıya gittik canım sonra bizi servisle askerlerin yanına götürdüler orada biraz görüşebildik çok yakışmıştı üniforması sonra tören alanına gittik tören başladı 1 saat sürdü tam ve dondukk neyse sabah onları gördüğümüz yere gittik tekrar resim falan çekindik, o üstünü değiştirmeye gitti bizde kantinde oturduk bir güzel yemek yedik (kısır,sarma,poğaça,elmalıtart vs vs)çay aldık işte ama bunun için tam yarım saat çay kuyruğunda bekledik o yüzden 4 ocakta gidecekler kızlar yanınıza termos alın gerçi termos o saate mümkün değil sıcak kalmaz içeceğinizide yanınızda götürün yani sonra işte çıktık oradan biz şanslıyız aileside askerlik yaptığı şehirde oturuyor ve uzun dönem olduğu için 5 gün izinleri var,beraber eve döndük ben ve sevdiceğim yanyana oturduk ve el ele tutuşma fırsatını gün sonunda bulmuş olduk ben zaten sürekli ona baktım yani başka hiçbir şey yapmadım dikkat çekmeden yapmaya çalıştım bunu ancak ne kadar başarılı oldum bilemiyorummm bir otobüsten inip bir otobüse daha binicektik orda annesigiller bindiler,sevdiceğimlede ben ayrı geldik baş başa kalma fırsatınıda elde ettik benden mutlusu yok bu gece kızlar kusura bakmayın:26:en kısaa zamannda sizlerinde bu mutluluğa erişmesini canı gönülden diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?