349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne güzel bi mutluluk tadını çıkar arkadaşım.. ALLAH ım bizlere de nasip etsin...

oyyyy ne güzel işte ALLAH ım teskerelerini alıp ta öyle sarıldığımız günleri nasip etsin ...nereye gönderiyosun askerini

canım eşin için yanına biraz yiyecek al çünkü onlar 5.30da kalkıyorlarmış 6.30da kahvaltı yapıyorlarmış törende 11.30da anca bitiyor giyinmesi falan 12yi geçiyor yani acıkmış oluyorlar,sizde acıkırsınız zaten,kızın içinde yanına kalın bir şeyler al istersen çocuk bu hasta olmasın yavrucak
bende gidiyorum artık yemin törenine 11 ocak ta bizimki ..güzel bi duygu demi kızlar öyle görmekk...
çok güzel bir duygu canım az kalmış sizinkinede

oyyyy ne güzel işte ALLAH ım teskerelerini alıp ta öyle sarıldığımız günleri nasip etsin ...nereye gönderiyosun askerini

ankaradan geldi tekirdağa gitcek. ayyy deliricem resmen bi yarın olsa hiç doymadım hiç hiç hiç hiç. yüzde hesabıyla %2 ancaktır :)
inşallah sende yaşarsın tatlım inşallah hepiniz aminnnnn

bana çokta kötü bahsetmedi ama belki üzülmeyeyim diyedir 3 4 gün prova yaptık alıştık artık falan dedi zor geçmedi bitti neyseki sırada kıbrıs serüveni var bakalım inş. herşey yolunda olur biticek biticek sabırla beklicez kavuşucaz sevdiklerimize:))))

güzelce hazırlık yapayım koçişime ah ah 2 yıl önce ben de kpss ye hazırlanıyordum. bir yandan nişan telaşım vardı, diğer yandan yüksek lisans tezim...hepsi bir arada öyle zor oldu ki. atandığım halde başlamadım. bu yıl da öylesine girdim sınava. sınava hazırlanabiliyor musun?

ankaradan geldi tekirdağa gitcek. ayyy deliricem resmen bi yarın olsa hiç doymadım hiç hiç hiç hiç. yüzde hesabıyla %2 ancaktır :)
inşallah sende yaşarsın tatlım inşallah hepiniz aminnnnn

hayırlı teskereler... amin amin inşALLAH KAVUŞALIM TEZ ZAMANDA...

zorlu bir süreç yaşamışsın canım ama atanabilmişsin ne güzel ne öğretmenisin ya da öğretmen misin atanma deyince tabi direk aklıma öğretmenlik geliyorevet canım çalışıyorum daha doğrusu direniyorum diyeyim alan muhabbeti falanda var bir yandan bu yıl çok zor yani her şey ama hayırlısı inşallah

çok güzel bir duygu canım az kalmış sizinkinede[/QUOTE]

BENDE GİDEM GELEM YAZACAM BURAYA :) .. HEYECAN BASTI ŞİMDidenn..

çok güzel bir duygu canım az kalmış sizinkinede[/QUOTE]

BENDE GİDEM GELEM YAZACAM BURAYA :) .. Heyecan bastı ŞİMDidenn..

bölümüm işletme. bizde de alan muhabbeti var ama ben o muhabbete hiç girmedim

kpsshayali yemin töreninde gördün mü askerini ve de ben tek gidecem törene birlikte geri gelecez..tanımadığım yer az da olsa tedirginlik de var da çok mu kalabalık oluyor

BENDE GİDEM GELEM YAZACAM BURAYA :) .. Heyecan bastı ŞİMDidenn..
yaz tabi okuruz bir güzel

bölümüm işletme. bizde de alan muhabbeti var ama ben o muhabbete hiç girmedim
sizde alan olması normal ama çünkü uzman olarak mezun olmuyorsunuz siz bir sürü alan var sizde iktisat,işletme,maliye,kamu hepsi birbirinin içine geçmiş gibi ve alım olurken sınavları ona göre ama eğitim fakülteleri adı üstünde öğretmen yetiştirmek için varlar yani oradan mezun olan biri uzmanlığını alarak çıkmış oluyor ama işte...ister öğretmen olalım ister alancı ister tıp ister mühendis vs vs hepimizin durumu vahim ya da ben çok karamsarım

kpsshayali yemin töreninde gördün mü askerini ve de ben tek gidecem törene birlikte geri gelecez..tanımadığım yer az da olsa tedirginlik de var da çok mu kalabalık oluyor

gördüm tabi canım beraber geldik, bi kaç önceki sayfada anlattım hattacanım ne yap biliyor musun yanında bir telefon daha götür ve askerini gördüğünde ona ver telefonu tören esnasında cebine koysun sesini kısıp bitince de haberleşirsinizbizim aklımıza gelmedi bu ama herkes öyle yapmış çok mantıklı, ilk önce sizi komutanlar yönlendiriyorlar zaten törenden önce sizi askerlerin olduğu yere götürüyorlar orada biraz görüşebiliyorsunuz o esnada verirsin telefonu, kalabalık oluyor tabiki ama bulursun bu arada askerinin kaçıncı bölükte olduğunu da öğren ve sahada sırasını yerini takip et bu şekilde gözünle taraman işini kolaylaştırır

yazmışındır okumuştum aslındaa unutmuşum .. çook sağoll askerimin teli bende idi zaten o zaman orda vereyim sesi kısık olsun ona veremm oo öncesinde görüşebiliyor muyuz çookk güzelmişş ooo ...ALLAH razı olsunn arkadaşıımm..

karamsar olmamay çalış o zaman çalışmak daha da işkence haline dönüşüyor. ben yaparım havalarına gir. bu sene kızım 7 aylıkken kpss ye büyük bir özgüvenle girdim. fazla çalışamamıştım. sadece genel son 3 ay kala başlayarak çalıştım. 81 buçuk puan aldım. 2 sene önce eşşek gibi çalıştım, dershaneye gittim 79 buçuk almıştım psikolojik durum çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…