ne güzel bi mutluluk tadını çıkar arkadaşım.. ALLAH ım bizlere de nasip etsin...
canım eşin için yanına biraz yiyecek al çünkü onlar 5.30da kalkıyorlarmış 6.30da kahvaltı yapıyorlarmış törende 11.30da anca bitiyor giyinmesi falan 12yi geçiyor yani acıkmış oluyorlar,sizde acıkırsınız zaten,kızın içinde yanına kalın bir şeyler al istersen çocuk bu hasta olmasın yavrucakne güzeldarısı bizlerin başına. bu arada giderken yiyecek götürmemize gerek var mı? kızım yemin törenin de üşür mü acaba:44: eşim adana'da, çok soğuk değildir orası. gene de bilemedim ki:44:
çok güzel bir duygu canım az kalmış sizinkinedebende gidiyorum artık yemin törenine 11 ocak ta bizimki ..güzel bi duygu demi kızlar öyle görmekk...
oyyyy ne güzel işte ALLAH ım teskerelerini alıp ta öyle sarıldığımız günleri nasip etsin ...nereye gönderiyosun askerini
Burdurda çok disarda yagmurda, sogukta bekletmisler askerlerimizi. Insallah usta birliklerinde daha rahat olurlar. Kibrista dayim yapti benim askerligini o uzun dönem gitmisti rahat yer orasi. 4 ay 2 hafta var dahaaa offfffffffffffff dusundukce delirecek gibi oluyorumm
canım eşin için yanına biraz yiyecek al çünkü onlar 5.30da kalkıyorlarmış 6.30da kahvaltı yapıyorlarmış törende 11.30da anca bitiyor giyinmesi falan 12yi geçiyor yani acıkmış oluyorlar,sizde acıkırsınız zaten,kızın içinde yanına kalın bir şeyler al istersen çocuk bu hasta olmasın yavrucak
ankaradan geldi tekirdağa gitcek. ayyy deliricem resmen bi yarın olsa hiç doymadım hiç hiç hiç hiç. yüzde hesabıyla %2 ancaktır :)
inşallah sende yaşarsın tatlım inşallah hepiniz aminnnnn
güzelce hazırlık yapayım koçişimeah ah 2 yıl önce ben de kpss ye hazırlanıyordum. bir yandan nişan telaşım vardı, diğer yandan yüksek lisans tezim...hepsi bir arada öyle zor oldu ki. atandığım halde başlamadım. bu yıl da öylesine girdim sınava. sınava hazırlanabiliyor musun?
zorlu bir süreç yaşamışsın canım ama atanabilmişsin ne güzel ne öğretmenisin ya da öğretmen misin atanma deyince tabi direk aklıma öğretmenlik geliyorevet canım çalışıyorum daha doğrusu direniyorum diyeyim alan muhabbeti falanda var bir yandan bu yıl çok zor yani her şey ama hayırlısı inşallah
yaz tabi okuruz bir güzelBENDE GİDEM GELEM YAZACAM BURAYA :) .. Heyecan bastı ŞİMDidenn..
sizde alan olması normal ama çünkü uzman olarak mezun olmuyorsunuz siz bir sürü alan var sizde iktisat,işletme,maliye,kamu hepsi birbirinin içine geçmiş gibi ve alım olurken sınavları ona göre ama eğitim fakülteleri adı üstünde öğretmen yetiştirmek için varlar yani oradan mezun olan biri uzmanlığını alarak çıkmış oluyor ama işte...ister öğretmen olalım ister alancı ister tıp ister mühendis vs vs hepimizin durumu vahim ya da ben çok karamsarımbölümüm işletme. bizde de alan muhabbeti var ama ben o muhabbete hiç girmedim
kpsshayali yemin töreninde gördün mü askerini ve de ben tek gidecem törene birlikte geri gelecez..tanımadığım yer az da olsa tedirginlik de var da çok mu kalabalık oluyor
gördüm tabi canım beraber geldik, bi kaç önceki sayfada anlattım hattacanım ne yap biliyor musun yanında bir telefon daha götür ve askerini gördüğünde ona ver telefonu tören esnasında cebine koysun sesini kısıp bitince de haberleşirsiniz bizim aklımıza gelmedi bu ama herkes öyle yapmış çok mantıklı, ilk önce sizi komutanlar yönlendiriyorlar zaten törenden önce sizi askerlerin olduğu yere götürüyorlar orada biraz görüşebiliyorsunuz o esnada verirsin telefonu, kalabalık oluyor tabiki ama bulursun bu arada askerinin kaçıncı bölükte olduğunu da öğren ve sahada sırasını yerini takip et bu şekilde gözünle taraman işini kolaylaştırır
yaz tabi okuruz bir güzel
sizde alan olması normal ama çünkü uzman olarak mezun olmuyorsunuz siz bir sürü alan var sizde iktisat,işletme,maliye,kamu hepsi birbirinin içine geçmiş gibi ve alım olurken sınavları ona göre ama eğitim fakülteleri adı üstünde öğretmen yetiştirmek için varlar yani oradan mezun olan biri uzmanlığını alarak çıkmış oluyor ama işte...ister öğretmen olalım ister alancı ister tıp ister mühendis vs vs hepimizin durumu vahim ya da ben çok karamsarım
kızlar merhaba,
bugün hiç keyfim yok, çok özledim, aklımda türlü düşünceler var gerildim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?