349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kötü birşey mi oldu canım? ya benim işle de ilgili bugun pek gerildim stress yaptım

bende askerinle ilgili düşündün sandım aman ben karamsarım bolca hemde. kendi kendime kalınca fena düşünceler giriyo aklıma öle olmuştu da çook kötü olmuştum o yüzden dedim. iş konusunda hayr olsun

aynen canım, yani tabii onun desteğine şuan çok ihtiyacım var heleki insan böyle bi dönüm noktasındayken ne yapacaığını bilemeyip ondan bi yol göstermesini istiyo ama karar verirken tek kalıosun ya ondan evete hayr olur inşallah sağol canım

çok haklısın aynne öle oluyor ama kısa bi süre yoklar... çözülür sorun inşALALH..SENDE SAĞOL ARKADAŞIM

Bugun gittigi gunden beri ilk defa aramadi(( ve bu cok kotu bi duyguymus simdi anladim sesini duymak bile yetiyomus aslinda bi nebze((

psikoloji gereçkten çok önemli canım bu kpss için sabır işi deniliyor zaten inşallah bizde çatlamadan atanırız

kötü birşey mi oldu canım? ya benim işle de ilgili bugun pek gerildim stress yaptım
canım iş stresini yaşamadım bilmiyorum ama zor olduğunu tahmin ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bugun gittigi gunden beri ilk defa aramadi(( ve bu cok kotu bi duyguymus simdi anladim sesini duymak bile yetiyomus aslinda bi nebze((
canım yoğunlardır sıra çok vardır bu tür sebeplerden ötürü aryamamıştır bugün arar sesini duyarsın inşallahbiz diyorduk her gün araması büyük bir velinimet diye de her gün arananlar pek anlamıyordu aramıza hoşgeldin kuzum

Sabah oldu sayılır kızlar günaydınnn herkese.. esmeray-gel tezkere gel
sen şafak sökmeye yakın yazmışsın bende şafağı söktüm şimdi ders çalışmayaaa

Dün heycandan hiç bişey yapamadım otobüsü rotarlı cıkmıs yola yolda da arayamadı beni saat 2 gibi istanbuldaydı. sabah 6 ya kadar konustuk telefonla sonra uyuduk az önce aradım telefonu açınca Koğuş Kalk dedim. kahkahalarla güldü
Uyandıgı zaman ki o mayhoş sesini özlemişim yaaKahvaltımı yapıp hemen yanına ucucam. Darısı herkesin hepinizin basına insallaaahhh:13:

Amin inşallah canım inşallah Canım çok sevindim negüzel hemen kahvaltını yap koş sevdiceginin yanına negüzel hasret giderin insan herşeyini özlüyor

oyy gözünaydın darısı başımıza çok özledim çooooooooookkkkkkk yemin töreni bari gelseydi artık hiç geçmiyo günler

Gunaydinn kızlar su an kpss kursundayim ticaret hukuku dersindeyim ama aklim hep askimda derse veremiyorum kendimi 6 gun kaldi ama sanki gelmiycek gibi cuma(

hatamı yaptım bilmiyorum..bana dün annemlerle dayımlar gelcek yemin törenine dedi..sanki ben yokmuşum gibi..okadar zoruma gittiki..bugünde söyledm sıkma beni dedi..napabilirm dedi..nekadar istediğimi biliyodu gitmeyi ..belkide cidden onun bana ihtiyacı yoktur(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…