lütfen olumsuz şeyler düşünmeyelim ben yaptım mahvettim kendimi iyi düşünelim ki iyi olsun ..
kötü birşey mi oldu canım? ya benim işle de ilgili bugun pek gerildim stress yaptım
bende askerinle ilgili düşündün sandım aman ben karamsarım bolca hemde. kendi kendime kalınca fena düşünceler giriyo aklıma öle olmuştu da çook kötü olmuştum o yüzden dedim. iş konusunda hayr olsun
evet mektup yazmayı düşünüyorum bende.sevgimden emin zaten ama bunu ordayken daha çok bilmek istiyorlar sanırım.neyse ki haftaya gelecek ve konuşabileceğiz.gerçi iki gündür normale döndük çok şükür:)
psikoloji gereçkten çok önemli canım bu kpss için sabır işi deniliyor zaten inşallah bizde çatlamadan atanırızkaramsar olmamay çalışo zaman çalışmak daha da işkence haline dönüşüyor. ben yaparım havalarına gir. bu sene kızım 7 aylıkken kpss ye büyük bir özgüvenle girdim. fazla çalışamamıştım. sadece genel son 3 ay kala başlayarak çalıştım. 81 buçuk puan aldım. 2 sene önce eşşek gibi çalıştım, dershaneye gittim 79 buçuk almıştım psikolojik durum çok önemli.
canım iş stresini yaşamadım bilmiyorum ama zor olduğunu tahmin ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallahkötü birşey mi oldu canım? ya benim işle de ilgili bugun pek gerildim stress yaptım
canım yoğunlardır sıra çok vardır bu tür sebeplerden ötürü aryamamıştır bugün arar sesini duyarsın inşallahBugun gittigi gunden beri ilk defa aramadi(( ve bu cok kotu bi duyguymus simdi anladim sesini duymak bile yetiyomus aslinda bi nebze ((
sen şafak sökmeye yakın yazmışsın bende şafağı söktüm şimdi ders çalışmayaaaSabah oldu sayılır kızlar günaydınnn herkese.. esmeray-gel tezkere gel
Günaydın arkadaşlar şafak 138
Dün heycandan hiç bişey yapamadım otobüsü rotarlı cıkmıs yola yolda da arayamadı beni saat 2 gibi istanbuldaydı. sabah 6 ya kadar konustuk telefonla sonra uyuduk az önce aradım telefonu açınca Koğuş Kalk dedim. kahkahalarla güldü
Uyandıgı zaman ki o mayhoş sesini özlemişim yaaKahvaltımı yapıp hemen yanına ucucam. Darısı herkesin hepinizin basına insallaaahhh:13:
Dün heycandan hiç bişey yapamadım otobüsü rotarlı cıkmıs yola yolda da arayamadı beni saat 2 gibi istanbuldaydı. sabah 6 ya kadar konustuk telefonla sonra uyuduk az önce aradım telefonu açınca Koğuş Kalk dedim. kahkahalarla güldü
Uyandıgı zaman ki o mayhoş sesini özlemişim yaaKahvaltımı yapıp hemen yanına ucucam. Darısı herkesin hepinizin basına insallaaahhh:13:
Eki Görüntüle 591146 Kocaeli çıkmışşşşş Kocaeli çıkmışşşşşşşEki Görüntüle 591146
Duyunca anlamadım bi an, algılayamadım daha doğrusuKocaeli ya da İstanbul istiyoduk ama olmaz diye
düşünüyodukAllah gönlümüze göre verdiEki Görüntüle 591147
Eki Görüntüle 591146 Kocaeli çıkmışşşşş Kocaeli çıkmışşşşşşşEki Görüntüle 591146
Duyunca anlamadım bi an, algılayamadım daha doğrusuKocaeli ya da İstanbul istiyoduk ama olmaz diye
düşünüyodukAllah gönlümüze göre verdiEki Görüntüle 591147
merhaba kızlar benimde askerim balıkesir gökçeyazıda ve onu çok özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?