349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

edirneden gidicem bende tatlım,ben de direkt balıkesir e bulamadım.Bandırmaya buldum.Bandırma-Balıkesir arası 1.5 saat her saat başı da ilçe arabası kalkıyormuş.sen de ivrindiye yakın bi ilçeye bulabilirsin belki tatlım,eğer bulamazsan istanbuldan bandırmaya muhakkak vardır

Bakalım cnm belki ailesiyle giderim bulamassam.. bütün ilçelerin yemin töreni ivrindidemi olacakmış acaba...

nedense bende senınle aynı dusunuyorum ve bende aynı durumdayım aılesı arkadasları gıdıcek,ben napayım geleyımmı dyorum bılmyrm bakarız dyo..gıtmeyı cok ıstedgmı çok ozledığımı de bılıyo..annesnı aradım bzce bı sorun yok gel dedı ama pesnden enver aramıs keske bız gelmeseydk fln dems..cok bozuğum cıddı anlamda benden haber bekle dedı ve halen aramadı..
ama verdm kararımı gtmycem ne olrsa olsn

Son düzenleme:

allah allah annesi neden biz gelmeyelim dedi acaba dünde okudum aklım takıldı

allah allah annesi neden biz gelmeyelim dedi acaba dünde okudum aklım takıldı

bnde ona sordum neden oyle bsy dedı aynı ortamamı gırmek ıstemıyo eger oyleyse ben haftaya geleyım dedm..yok hanı basbasa kalırdınz gelmeseydk anlamnda soyledı dedı ama bıkez aklma gırdı yanı cıkmıyo hc oyle bsy yasamadm yanı banada son derece saygısı vardı kadının hıcbı laf sokmasını vs de duymadm hıssetmedm yanı..nden oyle soyledıı ve cddı anlamda verdm kararımı gıtmycem,arayıp gel kızım vs demezlerse tabı !

açık açık sana gelmene gerek yok dayımlarla annemler gelcek dedi mi anlayamadım yoksa özlemden ettiği lafları öyle mi anlıyorsun bilemiyorum ama içine durduk yere de kurt düşmez ben bu duruma sinir oluyorum işte biz o kadar bekleyelim onların aramalarını o günün hayalini kuralım onlar bi cümleyle günümüzü aklımızı batırsınlar ama dediğim gibi canım açık açık sor bence benim gelmememi istermisin diye belki olaylar çok farklıdır kaybetcek bişi yok

herkese hayırlı teskereler olsun kızlar... ben de gitmek istiyorum tek gidecem askerim gel kend,n bilirsin demiştii şimdi vazgeçmiş tek nasıl gelecen gece iniyorum otobüsten sabaha kadar nasıl bekleyecen diyor ama ben onu göze almışı zaten otogarda sabahlarım ne var yavv.. ma ki dediğimi yaparım gidecemm kütahya yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…