merhaba cnm benimkide Balıkesir ivrindi de.. ama yemin törenininden sonra dagıtım olacak.. Balıkesirin ilçelerine.. sizdede dağıtım olacakmı?
cnm benim nişanlım da gökçeyazı da,dağıtım olacakmış kurayla ilçelere.Hatta yemin törenimiz ivrindi de olacak
4 Ocakta,gitmezsem ölürümmm,biletlerimi bile aldım :)
edirneden gidicem bende tatlım,ben de direkt balıkesir e bulamadım.Bandırmaya buldum.Bandırma-Balıkesir arası 1.5 saat her saat başı da ilçe arabası kalkıyormuş.sen de ivrindiye yakın bi ilçeye bulabilirsin belki tatlım,eğer bulamazsan istanbuldan bandırmaya muhakkak vardır
merhaba kızlar benimde askerim balıkesir gökçeyazıda ve onu çok özledim...
hatamı yaptım bilmiyorum..bana dün annemlerle dayımlar gelcek yemin törenine dedi..sanki ben yokmuşum gibi..okadar zoruma gittiki..bugünde söyledm sıkma beni dedi..napabilirm dedi..nekadar istediğimi biliyodu gitmeyi ..belkide cidden onun bana ihtiyacı yoktur(
nedense bende senınle aynı dusunuyorum ve bende aynı durumdayımaılesı arkadasları gıdıcek,ben napayım geleyımmı dyorum bılmyrm bakarız dyo..gıtmeyı cok ıstedgmı çok ozledığımı de bılıyo..annesnı aradım bzce bı sorun yok gel dedı ama pesnden enver aramıs keske bız gelmeseydk fln dems..cok bozuğum cıddı anlamda benden haber bekle dedı ve halen aramadı..
ama verdm kararımı gtmycem ne olrsa olsn
allah allah annesi neden biz gelmeyelim dedi acaba dünde okudum aklım takıldı
Bakalım cnm belki ailesiyle giderim bulamassam.. bütün ilçelerin yemin töreni ivrindidemi olacakmış acaba...
tatlım demin öğrendim sadece gökçeyazı ve ivrindide olanların yemin töreni ivrindide olacakmış
hatamı yaptım bilmiyorum..bana dün annemlerle dayımlar gelcek yemin törenine dedi..sanki ben yokmuşum gibi..okadar zoruma gittiki..bugünde söyledm sıkma beni dedi..napabilirm dedi..nekadar istediğimi biliyodu gitmeyi ..belkide cidden onun bana ihtiyacı yoktur(
merhaba arkadaşlar benimde eşim askerde kastamonuda.. yemin törenine gitcek misiniz?
merhaba kızlar napysunz bnim bilgsayrm bozuktu giremedim bayadır bnim nisanlmda kastamnuda ama bn gidemicem
bende yeni üye oldum :) çok şükü ben gitcem senin adına üzüldüm ya
bzde istiyoruz gitmeyi ama tutturdu gelmeyin die ben geri dönemiycem sizle üzülücez yine 2 hafta daha dayanın ben gelcem dioustabirliği neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?