en azından görmüşsün cnm bide öle düşün.. darısı bize inşallah of of çok özledim.
Eki Görüntüle 591146 Kocaeli çıkmışşşşş Kocaeli çıkmışşşşşşşEki Görüntüle 591146
Duyunca anlamadım bi an, algılayamadım daha doğrusuKocaeli ya da İstanbul istiyoduk ama olmaz diye
düşünüyodukAllah gönlümüze göre verdiEki Görüntüle 591147
nedense bende senınle aynı dusunuyorum ve bende aynı durumdayımaılesı arkadasları gıdıcek,ben napayım geleyımmı dyorum bılmyrm bakarız dyo..gıtmeyı cok ıstedgmı çok ozledığımı de bılıyo..annesnı aradım bzce bı sorun yok gel dedı ama pesnden enver aramıs keske bız gelmeseydk fln dems..cok bozuğum cıddı anlamda benden haber bekle dedı ve halen aramadı..
ama verdm kararımı gtmycem ne olrsa olsn
açık açık sana gelmene gerek yok dayımlarla annemler gelcek dedi mi anlayamadım yoksa özlemden ettiği lafları öyle mi anlıyorsun bilemiyorum ama içine durduk yere de kurt düşmez ben bu duruma sinir oluyorum işte biz o kadar bekleyelim onların aramalarını o günün hayalini kuralım onlar bi cümleyle günümüzü aklımızı batırsınlar ama dediğim gibi canım açık açık sor bence benim gelmememi istermisin diye belki olaylar çok farklıdır kaybetcek bişi yok[/QUO
henüz nişanlı falan değilz ama yıllardır süren bi ilişkimiz var..ailesi beni biliyo..tek annesi gelcekken sende gel beraber geln demişti..ama devreye babası ve dayısıgilde girnce değişti durumlar..ogün kaçta gelirsem gelym akşam gelp seni görcem dedi..cmrtside beraber zaman gecirrz dedi..sen gelme böle daha iyi olur dedi..ama ben çok istiyodum onu orda görmeyi ..
açık açık sana gelmene gerek yok dayımlarla annemler gelcek dedi mi anlayamadım yoksa özlemden ettiği lafları öyle mi anlıyorsun bilemiyorum ama içine durduk yere de kurt düşmez ben bu duruma sinir oluyorum işte biz o kadar bekleyelim onların aramalarını o günün hayalini kuralım onlar bi cümleyle günümüzü aklımızı batırsınlar ama dediğim gibi canım açık açık sor bence benim gelmememi istermisin diye belki olaylar çok farklıdır kaybetcek bişi yok[/QUO
henüz nişanlı falan değilz ama yıllardır süren bi ilişkimiz var..ailesi beni biliyo..tek annesi gelcekken sende gel beraber geln demişti..ama devreye babası ve dayısıgilde girnce değişti durumlar..ogün kaçta gelirsem gelym akşam gelp seni görcem dedi..cmrtside beraber zaman gecirrz dedi..sen gelme böle daha iyi olur dedi..ama ben çok istiyodum onu orda görmeyi
daha önce sende annemlerle gel dedi ilk gittiği zamanlar şuan da sende gel demiyo kafam karıştı..söyledm gelcm zaten görscez dedi..ama nekadar istediğmi biliyo..çok garibime geldi bu durum ben sınavm olmasına ragmen gtcektm..
henüz nişanlı falan değilz ama yıllardır süren bi ilişkimiz var..ailesi beni biliyo..tek annesi gelcekken sende gel beraber geln demişti..ama devreye babası ve dayısıgilde girnce değişti durumlar..ogün kaçta gelirsem gelym akşam gelp seni görcem dedi..cmrtside beraber zaman gecirrz dedi..sen gelme böle daha iyi olur dedi..ama ben çok istiyodum onu orda görmeyi
ee tamam işte canım ne güzel bende aynı durumdayım seninle bende gitmeyi çok istiyodum bende senin gibi uzun süredir beraberim söz falaln yok ama 5 yıl oldu bende cok istiyodum orda görmek onu ama o istemiyo boşuna gelmeyin dedi sadece babası alıcak ve gelicek bende onlarda bekliycem yemek hazırlıycaz kayınvalieciğimlebende seni istemiyo sandım merak etme takma kafanada ne güzel demiş işte kaçta olursa olsun yanına gelcem diye ertesi koskoca günde berabersiniz ne mutlu sana
gözünüz aydın canım çok sevindimEki Görüntüle 591146 Kocaeli çıkmışşşşş Kocaeli çıkmışşşşşşşEki Görüntüle 591146
Duyunca anlamadım bi an, algılayamadım daha doğrusuKocaeli ya da İstanbul istiyoduk ama olmaz diye
düşünüyodukAllah gönlümüze göre verdiEki Görüntüle 591147
canım gitme o zaman ya madem sıkmamanı istiyormuş bırak istediği gibi olsun beyfendininhatamı yaptım bilmiyorum..bana dün annemlerle dayımlar gelcek yemin törenine dedi..sanki ben yokmuşum gibi..okadar zoruma gittiki..bugünde söyledm sıkma beni dedi..napabilirm dedi..nekadar istediğimi biliyodu gitmeyi ..belkide cidden onun bana ihtiyacı yoktur(
kastamonu da bi tek benimki mi var ya başka yok mu arkadaşlar...
kızlar dünkü hevesim kalmadı hiç tadım tuzun kaçtı benim yahiç beklediğim gibi olmadı yani ne biliyim ben onu daha çok özlemişim o pek özlememiş gibi geldi bana, ben ona mektup yazdım verdim sonra mail attım mesela ben sormasam okudun mu,mailine baktın mı diye aklına gelipte bi kelime laf etmicekti sanki bilmiyorum ben mi aceleci davranıp hemen sordum ama ne biliyim ben olsam okur okumaz arardım,msj atardım ya da görüştüğümde hemen onu söylerdim,çok üzüldüm açıkçası böyle olmasına dediğim gibi ben onu daha çok özlemişim hevesim falan kaçtı hep
ah canım cok uzuldmm nasl heveslıydn oysakıneden boyle bu erkeklerr nden yaptgmz fedakarlıkların gozlerınde hıc degerı olmuyo nden boyleler nden boyle yapıyolar ooff of ınsallah gırer duzene anlar hemen hatasını..
merhaba arkadaşlar benimde eşim askerde kastamonuda.. yemin törenine gitcek misiniz?
kastamonu da bi tek benimki mi var ya başka yok mu arkadaşlar...
kızlar dünkü hevesim kalmadı hiç tadım tuzun kaçtı benim yahiç beklediğim gibi olmadı yani ne biliyim ben onu daha çok özlemişim o pek özlememiş gibi geldi bana, ben ona mektup yazdım verdim sonra mail attım mesela ben sormasam okudun mu,mailine baktın mı diye aklına gelipte bi kelime laf etmicekti sanki bilmiyorum ben mi aceleci davranıp hemen sordum ama ne biliyim ben olsam okur okumaz arardım,msj atardım ya da görüştüğümde hemen onu söylerdim,çok üzüldüm açıkçası böyle olmasına dediğim gibi ben onu daha çok özlemişim hevesim falan kaçtı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?