349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar gittim mis kokusunu içime çektim aşkısımın sarıldım sarıldım ne kadar sarılanabilirse ailesinin yanında o utandı zaten pek rahat davranamadı. ama nasıl özlemişim nasıl özlemişim offf azı gitti çoğu kaldı rabbimm nasıl geçecek aylar nasıl nasıl :84::84::84:

en azından görmüşsün cnm bide öle düşün.. darısı bize inşallah of of çok özledim.

inşallah tatlım inşallah çok zor o kadar sevip de görememek kavuşamamak. darısı başınıza inşallah

gözün aydın melezgüzel ..herkese hayırlı uğurlu olsun.........

daha önce sende annemlerle gel dedi ilk gittiği zamanlar şuan da sende gel demiyo kafam karıştı..söyledm gelcm zaten görscez dedi..ama nekadar istediğmi biliyo..çok garibime geldi bu durum ben sınavm olmasına ragmen gtcektm..

ah canm anlyrm senı..ertesı gun gtsen daha rahat olmazmı ?

gözünüz aydın canım çok sevindimbir tek ben kaldım bu durumda ustası nereye çıkıcağı belli olmayan...

canım gitme o zaman ya madem sıkmamanı istiyormuş bırak istediği gibi olsun beyfendinin

kızlar dünkü hevesim kalmadı hiç tadım tuzun kaçtı benim yahiç beklediğim gibi olmadı yani ne biliyim ben onu daha çok özlemişim o pek özlememiş gibi geldi bana, ben ona mektup yazdım verdim sonra mail attım mesela ben sormasam okudun mu,mailine baktın mı diye aklına gelipte bi kelime laf etmicekti sanki bilmiyorum ben mi aceleci davranıp hemen sordum ama ne biliyim ben olsam okur okumaz arardım,msj atardım ya da görüştüğümde hemen onu söylerdim,çok üzüldüm açıkçası böyle olmasınadediğim gibi ben onu daha çok özlemişim hevesim falan kaçtı hep

Kizlar bugun askimi gördum msnde çok mutlu oldum ona simsigi sarilmak istedim ama elimizden anca bu kadari geliyo çok ozlemisim onu yarin usta birligi icin yola cikacak sabah. ve oglen sonunda teslim olacak yine

ah canım cok uzuldmm nasl heveslıydn oysakı neden boyle bu erkeklerr nden yaptgmz fedakarlıkların gozlerınde hıc degerı olmuyo nden boyleler nden boyle yapıyolar ooff of ınsallah gırer duzene anlar hemen hatasını..

sinirden ağlıyorum bir yandan ki ben pek takmam yani beni böyle üzmeye ne hakkı var,düşünemiyo bu kadar basit şeyleri ben mi söyleyim artık onu da ya,değmiyo gerçekten hiçbir fedakarlığa bu şekilde olunca

yaa öyle düşünme bak bugn yanındaydım bende yemin ediorm ilk iki saat dogru düzgün öpmedi bile. sonra bi elini belime attı kilo vermişssn sen dedi. e günaydın 3bucuk kilo verdim dedim. anca 2 saatin sonunda açıldı sarılmaya öpmeye basladı. ya sen kendini koysana onların yerine. durup dururken aldılar bunları leş gibi kokan bi yatakhanede sabahlattılar 16 gün boyunca. egitim desen bi o kadar agır. Dün nerde uyandılar bu sabah nerdeler. lütfen sıkma canını biraz zaman tanı emin ol geldiginde hersey cok cok daha güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…