sinirden ağlıyorum bir yandan ki ben pek takmam yani beni böyle üzmeye ne hakkı var,düşünemiyo bu kadar basit şeyleri ben mi söyleyim artık onu da ya,değmiyo gerçekten hiçbir fedakarlığa bu şekilde olunca
yaa öyle düşünmebak bugn yanındaydım bende yemin ediorm ilk iki saat dogru düzgün öpmedi bile. sonra bi elini belime attı kilo vermişssn sen dedi. e günaydın 3bucuk kilo verdim dedim. anca 2 saatin sonunda açıldı sarılmaya öpmeye basladı. ya sen kendini koysana onların yerine. durup dururken aldılar bunları leş gibi kokan bi yatakhanede sabahlattılar 16 gün boyunca. egitim desen bi o kadar agır. Dün nerde uyandılar bu sabah nerdeler. lütfen sıkma canını biraz zaman tanı emin ol geldiginde hersey cok cok daha güzel olucak
kıyamam yacanıım yınede ona pek yanstma derım benn..tekrar devam edecek sncta yıne uzulen sen olrsn
Benim kuzenim orda canımannemler falan gidicekler teyzemler falan toplam 3 araba tabi benim erkegim 4ünde yolcu ben burdayım
canım biz dün daha neşeliydik yani ne biliyim o zaten duygularını çok belli etmez soğuktur ama yani biraz ince ol demi nezaketen mektubunu okudum çok teşekkür ederim de o da yok...ayrıca benimki uzun dönem olduğu için canım öğrenci diye geçiyorlar rahatı falan yerindeymiş 12 kişi kalıyorlarmış odada,yemek konusunda da bir sıkıntıları yokmuş genel anlamda iyi yani zaten zor bir durum olsa da mızıklanıcak yapıda değil,ben zaten askerdeyken hiç bir şekilde tavır yapmıyordum (beni 2 günde bir arıyordu) her gün ara falan diye, aradığında 2 dakika konuştuk 5 dakika konuşalım mevzularına da hiç girmedim ben o konuda hala anlayışlıyım ama şu an yanımda ve beklediğim gibi değil ona da hakkım var diye düşünüyorum yani,çok soğuk değildi ama ne biliyim işte benim özlediğim gibi özlememiş beni üzücü oluyor bunu gördüğünde de dokunuyor yani canım
Benimki de orada[/QUO
yemin törenine gidiyormusun.. peki ordan nereye gidicek cnm?
o zman bunu acık acık belirt. gerekirse burdan bi kaç sayfa okut. bak ben ne umdum ne buldum gibisinden..
Manisadaydı dün gece geldi dagıtıma. 4 ocaga kadar burda. sonra Kıbrıs insallah
söylemekten bıktım artık ya böyle şeyleri kendisi düşünsün çok zor bir şey değil ama düşünemiyor işteçok kızgınım ona
ness 877 merhaba canım,yemin törenine gideceksen orada karşılaşacağız demektir :)
merhaba cnm benimkide Balıkesir ivrindi de.. ama yemin törenininden sonra dagıtım olacak.. Balıkesirin ilçelerine.. sizdede dağıtım olacakmı?
kızlar dünkü hevesim kalmadı hiç tadım tuzun kaçtı benim yahiç beklediğim gibi olmadı yani ne biliyim ben onu daha çok özlemişim o pek özlememiş gibi geldi bana, ben ona mektup yazdım verdim sonra mail attım mesela ben sormasam okudun mu,mailine baktın mı diye aklına gelipte bi kelime laf etmicekti sanki bilmiyorum ben mi aceleci davranıp hemen sordum ama ne biliyim ben olsam okur okumaz arardım,msj atardım ya da görüştüğümde hemen onu söylerdim,çok üzüldüm açıkçası böyle olmasına dediğim gibi ben onu daha çok özlemişim hevesim falan kaçtı hep
şuan bende öyle hissediyorum
bende onca zahmete katlanıp gidecem ki hiç gözüm görmüyo şimdii ama ters bişe hissedersem ne kötü olur .. korkmadım deel hiç beklemme ama bilemedim.
canım sıfır beklentiyle git o zaman iyi çıkarsa sevinirsin diğer türlü en ufak olumsuzlukta kendini çok kötü hissedersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?