349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kıyamam ya canıım yınede ona pek yanstma derım benn..tekrar devam edecek sncta yıne uzulen sen olrsn

canım biz dün daha neşeliydik yani ne biliyim o zaten duygularını çok belli etmez soğuktur ama yani biraz ince ol demi nezaketen mektubunu okudum çok teşekkür ederim de o da yok...ayrıca benimki uzun dönem olduğu için canım öğrenci diye geçiyorlar rahatı falan yerindeymiş 12 kişi kalıyorlarmış odada,yemek konusunda da bir sıkıntıları yokmuş genel anlamda iyi yani zaten zor bir durum olsa da mızıklanıcak yapıda değil,ben zaten askerdeyken hiç bir şekilde tavır yapmıyordum (beni 2 günde bir arıyordu) her gün ara falan diye, aradığında 2 dakika konuştuk 5 dakika konuşalım mevzularına da hiç girmedim ben o konuda hala anlayışlıyım ama şu an yanımda ve beklediğim gibi değil ona da hakkım var diye düşünüyorum yani,çok soğuk değildi ama ne biliyim işte benim özlediğim gibi özlememiş beni üzücü oluyor bunu gördüğünde de dokunuyor yani canım

Son düzenleme:
kıyamam ya canıım yınede ona pek yanstma derım benn..tekrar devam edecek sncta yıne uzulen sen olrsn

hiçte yansıtmamazlık yapamam kendine çekidüzen versin versin oda kusura bakmasın ama o orda askerse bende burda sınava hazırlanıyorum,herkesin kendine göre zorluğu var yani söyledim bugün yarın daha farklı ol lütfen diye umarım istediğim yönde olur,kızlar onların psikolojilerini düzelticez diye biz daha kötü oluyoruz

o zman bunu acık acık belirt. gerekirse burdan bi kaç sayfa okut. bak ben ne umdum ne buldum gibisinden..

bende suratımı asarım :) hiçç dayanamaz tamam sen yüzünü düşürme yeter ki der canım sevdiğim benimm...

ness 877 merhaba canım,yemin törenine gideceksen orada karşılaşacağız demektir :)

merhaba,yemin törenine gidicem tabikii o günü bekliyorum sabırsızlıkla..edirneden geliyosun demek nişanlım edirneli bi arkadaşla çok iyi anlaştık demişti hatta adını da söledi ama unuttum şmdi ya bu kadar tesadüf olabilir mi acaba

merhaba cnm benimkide Balıkesir ivrindi de.. ama yemin törenininden sonra dagıtım olacak.. Balıkesirin ilçelerine.. sizdede dağıtım olacakmı?

evet dağıtım olacakmış ama yemin töreninden sonra şu an kaldıklara yerde 2 hafta daha kalıcak 2haftanın sonunda kura çekilip ilçelerden birine gönderilecekler die biliyorum

şuan bende öyle hissediyorum

bende onca zahmete katlanıp gidecem ki hiç gözüm görmüyo şimdii ama ters bişe hissedersem ne kötü olur .. korkmadım deel hiç beklemme ama bilemedim.

bende onca zahmete katlanıp gidecem ki hiç gözüm görmüyo şimdii ama ters bişe hissedersem ne kötü olur .. korkmadım deel hiç beklemme ama bilemedim.

canım sıfır beklentiyle git o zaman iyi çıkarsa sevinirsin diğer türlü en ufak olumsuzlukta kendini çok kötü hissedersin...

canım sıfır beklentiyle git o zaman iyi çıkarsa sevinirsin diğer türlü en ufak olumsuzlukta kendini çok kötü hissedersin...

doğru haklısın öle gideyim de ben.. ama burnundan getiririm kötü hissettirirse benim huyumu bilir ya bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…