349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

doğru haklısın öle gideyim de ben.. ama burnundan getiririm kötü hissettirirse benim huyumu bilir ya bakalım..

bakalım yarın nasıl bir gün bekliyor olucak beni, inşallah benim fazla alınganlığım üstümdedir,o da daha özenli olur huzurlu zaman geçiririz çünkü asla üzülmekte istemiyorum üzmekte istemiyorum

gel canım gelağlayıp kucaklaşan surat bulamadım...sizin nasıl oldu canım törenden sonraki gün mü benim hissettiklerimi hissettin daha mı farklı oldu

şuan öyle hissediyorum canım. ailesi gitti yanına. ben yüzünü görmek istiyorum 2 gündürlü, ama umrunda değil baksana. yani anladım ki o benim ne sesimi ne yüzümü özlemiş bugün hiç aramadı mesela. aradım dönmedi. bende haftasonu uzun uzun konuşuruz diye hayal ediyordum.15 gün sabırla bu haftasonunu bekledim ben. onun bekledikleri farklı şeylermiş demekki!! hiç kendimizi üzmemize değmez ağlamayalım canım. değiştiği falan yok bunların. bir de değiştim diyordu.açmıcam aradığında. bizi ikinci plana koyuyorlar. aynısını bizimde yapmamız lazım. aslında şöyle 1-2 hafta kapalı tutucaz telefonu, meraktan akılları başlarına gelecek!

benim erkek arkadaşımda aksine, benim öyle olmadığımı düşünüyor. bir keresinde sesim neşesiz gelmiş birgün aramadı sen beni özlemiyosun diye, halbuki telefon boynumda dolaşsam yeri... o bir gün aramadığından sonraki gün aradığında inanılmaz heyecanlandım halbuki aramasını nasıl beklemiştim. sesini duydugumda agladım, dakikalar geçmek bilmedi, sonrada söz verdirtti hep çok neşeli açıyorum. ama bugün yine keyifli ama yani rutin evde oturuyodum annanemlerde, kuzenımde alısveris yapalım annanem için falan dediğinde kıskandı sanırım. yine öyle konuşuyosun dedi, aksam ararmısın dedım bilemiyrum dedi aramadı umarım yarında öyle bişi olmaz. halbuki yemin töreninede gidemediğim için ne kadar üzgünüm ama o sanırım aksine onu okadarda çok özlemediğimi düşünüyor ne yapacağımı şaşırdım

Bizim topic e 2 arkadaş sormuş denizci usta birlik yerlerini
Buraya bilgi vereyim dedim.
347. dönemde denizci sevgilisi olan ben ve merci var.
Benim sevgilim İstanbul/ Kasımpaşa da usta birliğini tamamlıyor.
Merci nin de Çanakkale de.

Eğer bu iki yer varsa bilgi verebiliriz kızlar.

bakalım yarın nasıl bir gün bekliyor olucak beni, inşallah benim fazla alınganlığım üstümdedir,o da daha özenli olur huzurlu zaman geçiririz çünkü asla üzülmekte istemiyorum üzmekte istemiyorum

inşALLAHH inşALLAH özür diler anlamış olur bi açıklama yapar sana...

tavır yapmakta istemiyorum ama off göstersin o da özlediğini dile getirsin, en çokta mektup mevzusuna takıldım ben ya sinir oldum sinir, ben onu çok özlediğim için yarışmak istiyordum genelde o beni daha çok özler böyle yani bizdeonun beni daha çok özlemesi lazımdı bu bizde yasabu kez pek öyle olmadığını düşündüm ben hatta dilede getirdim üzüldü o da ama yetmedi bana ben bir kere alındım yarın alsın gönlümü söyleyin kızlar tamam mı döveriz deyin saçını başını kaşını kirpiğini cımbızla tek tek yolarız deyin

benimkinnde usta birliği çanakkale çıktı canım..denzci sahil güvenlk ama..iskenderundaydı

sevindim canım, benimki şırnak a gidecek, endişeliyiz bu konuda ama artık alıştık inşallah sağ salim gelecekler. yemin törenine gidiyor musun?

hayırlısıyla gider gelir cnm inşallah askerlerimiz sıkma canını.. evet yemin törenine gidiyorum çünkü ondan sonra hiç görüşemicez, gidemem yani..

ya bence onlar şuan başka bir psikolojideler sonuçta çok özlediklerinden ve oyalanacak başka birşey bulamadıklarından önceki gibi davranmalarını (etkilenmeden , birşey olmamış gibi) beklememek mi gerekli bilemiyorum. yani alttan al dedikleri bu olsa gerek. benimde yazdığım gibi iişte anlayamadığımız şekilde tavırları olabiliyor bazen ama bugünler geçecek geldikleri günde cımbızla tek tek sakallarını yolarız merak etmeee Eki Görüntüle 591521 Eki Görüntüle 591522

bu gece hiç iyilik meleği havamda değilim ya getir kız merdaneyi ıslatıp ıslatıp dövelim şunları

inşALLAHH inşALLAH özür diler anlamış olur bi açıklama yapar sana...

amin canım bekliyorum bakalım, iyi geceler mesajı bile atmadı

benimkinnde usta birliği çanakkale çıktı canım..denzci sahil güvenlk ama..iskenderundaydı

Merci nin nişanlısı yanlış hatırlamıyorsam muhafız birliğinde.
Sahil güvenlik hakkında bilgim yok benim.
Bir de merci ye sor istersen

hayırlısıyla gider gelir cnm inşallah askerlerimiz sıkma canını.. evet yemin törenine gidiyorum çünkü ondan sonra hiç görüşemicez, gidemem yani..

anlıyorum canım bende ailemden ötürü gidemiyorum yemin törenine , o çok istiyor ama şartları zorlayabildiğim kadar denedim çok riskli yalan söyleyip gitmem. o yüzden bekleyeceğim

Suan aynisini benimkide yapti ve cok uzuluyrm artik yaa( ben o an mutlulktan nasil oluyrm onu gormuyo burda onu dusunmuyrm sanio sanrm(

anlıyorum canım bende ailemden ötürü gidemiyorum yemin törenine , o çok istiyor ama şartları zorlayabildiğim kadar denedim çok riskli yalan söyleyip gitmem. o yüzden bekleyeceğim

bi şekilde beklicez cnm napalım.. ben evliyimde ne oluyor sanki ulaşım sıkıntı, işten izin alma sıkıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…