doğru haklısın öle gideyim de ben.. ama burnundan getiririm kötü hissettirirse benim huyumu bilir ya bakalım..
gel canım gelağlayıp kucaklaşan surat bulamadım...sizin nasıl oldu canım törenden sonraki gün mü benim hissettiklerimi hissettin daha mı farklı oldu
hiçte yansıtmamazlık yapamam kendine çekidüzen versin versin oda kusura bakmasın ama o orda askerse bende burda sınava hazırlanıyorum,herkesin kendine göre zorluğu var yani söyledim bugün yarın daha farklı ol lütfen diye umarım istediğim yönde olur,kızlar onların psikolojilerini düzelticez diye biz daha kötü oluyoruz
kastamonu da bi tek benimki mi var ya başka yok mu arkadaşlar...
ee tamam işte canım ne güzel bende aynı durumdayım seninle bende gitmeyi çok istiyodum bende senin gibi uzun süredir beraberim söz falaln yok ama 5 yıl oldu bende cok istiyodum orda görmek onu ama o istemiyo boşuna gelmeyin dedi sadece babası alıcak ve gelicek bende onlarda bekliycem yemek hazırlıycaz kayınvalieciğimlebende seni istemiyo sandım merak etme takma kafanada ne güzel demiş işte kaçta olursa olsun yanına gelcem diye ertesi koskoca günde berabersiniz ne mutlu sana
o koskoca günün akşamı yine döncek zaten..beni üzen onun böle duygusuz olması..
ah canm anlyrm senı..ertesı gun gtsen daha rahat olmazmı ?
hoşgeldin canım benim de sevdiceğim kastamonuda gölköyde :) ordan nereye gidecek senin askerin?
hoşbulduk :) hayırlısıyla gümüşhaneye gitcek cnm seninki?
bakalım yarın nasıl bir gün bekliyor olucak beni, inşallah benim fazla alınganlığım üstümdedir,o da daha özenli olur huzurlu zaman geçiririz çünkü asla üzülmekte istemiyorum üzmekte istemiyorum
benim erkek arkadaşımda aksine, benim öyle olmadığımı düşünüyor. bir keresinde sesim neşesiz gelmiş birgün aramadı sen beni özlemiyosun diye, halbuki telefon boynumda dolaşsam yeri... o bir gün aramadığından sonraki gün aradığında inanılmaz heyecanlandım halbuki aramasını nasıl beklemiştim. sesini duydugumda agladım, dakikalar geçmek bilmedi, sonrada söz verdirtti hep çok neşeli açıyorum. ama bugün yine keyifli ama yani rutin evde oturuyodum annanemlerde, kuzenımde alısveris yapalım annanem için falan dediğinde kıskandı sanırım. yine öyle konuşuyosun dedi, aksam ararmısın dedım bilemiyrum dedi aramadıumarım yarında öyle bişi olmaz. halbuki yemin töreninede gidemediğim için ne kadar üzgünüm ama o sanırım aksine onu okadarda çok özlemediğimi düşünüyor ne yapacağımı şaşırdım
Bizim topic e 2 arkadaş sormuş denizci usta birlik yerlerini
Buraya bilgi vereyim dedim.
347. dönemde denizci sevgilisi olan ben ve merci var.
Benim sevgilim İstanbul/ Kasımpaşa da usta birliğini tamamlıyor.
Merci nin de Çanakkale de.
Eğer bu iki yer varsa bilgi verebiliriz kızlar.
sevindim canım, benimki şırnak a gidecek, endişeliyiz bu konuda ama artık alıştık inşallah sağ salim gelecekler. yemin törenine gidiyor musun?
tavır yapmakta istemiyorum ama off göstersin o da özlediğini dile getirsin, en çokta mektup mevzusuna takıldım ben ya sinir oldum sinir, ben onu çok özlediğim için yarışmak istiyordum genelde o beni daha çok özler böyle yani bizdeonun beni daha çok özlemesi lazımdı bu bizde yasa bu kez pek öyle olmadığını düşündüm ben hatta dilede getirdim üzüldü o da ama yetmedi bana ben bir kere alındım yarın alsın gönlümü söyleyin kızlar tamam mı döveriz deyin saçını başını kaşını kirpiğini cımbızla tek tek yolarız deyin
bu gece hiç iyilik meleği havamda değilim ya getir kız merdaneyi ıslatıp ıslatıp dövelim şunlarışuan öyle hissediyorum canım. ailesi gitti yanına. ben yüzünü görmek istiyorum 2 gündürlü, ama umrunda değil baksana. yani anladım ki o benim ne sesimi ne yüzümü özlemişbugün hiç aramadı mesela. aradım dönmedi. bende haftasonu uzun uzun konuşuruz diye hayal ediyordum.15 gün sabırla bu haftasonunu bekledim ben. onun bekledikleri farklı şeylermiş demekki!! hiç kendimizi üzmemize değmez ağlamayalım canım. değiştiği falan yok bunların. bir de değiştim diyordu.açmıcam aradığında. bizi ikinci plana koyuyorlar. aynısını bizimde yapmamız lazım. aslında şöyle 1-2 hafta kapalı tutucaz telefonu, meraktan akılları başlarına gelecek!
inşALLAHH inşALLAH özür diler anlamış olur bi açıklama yapar sana...
benimkinnde usta birliği çanakkale çıktı canım..denzci sahil güvenlk ama..iskenderundaydı
hayırlısıyla gider gelir cnm inşallah askerlerimiz sıkma canını.. evet yemin törenine gidiyorum çünkü ondan sonra hiç görüşemicez, gidemem yani..
benim erkek arkadaşımda aksine, benim öyle olmadığımı düşünüyor. bir keresinde sesim neşesiz gelmiş birgün aramadı sen beni özlemiyosun diye, halbuki telefon boynumda dolaşsam yeri... o bir gün aramadığından sonraki gün aradığında inanılmaz heyecanlandım halbuki aramasını nasıl beklemiştim. sesini duydugumda agladım, dakikalar geçmek bilmedi, sonrada söz verdirtti hep çok neşeli açıyorum. ama bugün yine keyifli ama yani rutin evde oturuyodum annanemlerde, kuzenımde alısveris yapalım annanem için falan dediğinde kıskandı sanırım. yine öyle konuşuyosun dedi, aksam ararmısın dedım bilemiyrum dedi aramadıumarım yarında öyle bişi olmaz. halbuki yemin töreninede gidemediğim için ne kadar üzgünüm ama o sanırım aksine onu okadarda çok özlemediğimi düşünüyor ne yapacağımı şaşırdım
Merci nin nişanlısı yanlış hatırlamıyorsam muhafız birliğinde.
Sahil güvenlik hakkında bilgim yok benim.
Bir de merci ye sor istersen
anlıyorum canım bende ailemden ötürü gidemiyorum yemin törenine , o çok istiyor ama şartları zorlayabildiğim kadar denedim çok riskli yalan söyleyip gitmem. o yüzden bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?