349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar aşkısı kastamonuda olanlar rahatlasın cok rahatlarmiş hic zorlama yokmuş, arayamiyorum diyolarsa trip atabilirsiniz cok telefon var ve bugun tam ankesorlerin yaninda oturduk bomboştu bugun bi muze gezileri vardi, yarinda yine bi gezi varmis ya muze ya sinemaydi sanirim, cok fazla film izletiyolarmiş.. Rahat bizimkiler paşalar gibiler, tek sorun ayni yemek 3-4 gün sürekli cikiyomus.

Benim eşimde orda.. ama daha hiç görmedim

Canakkale ne alemde goren olursa yazsa bildiiniz varmi canakkalede olan??

Geldii gun sac bas uzamadan nisan yapioruz hazrlayin ben gelene kadar diyomus ailesine onlarda bizimkilere baski yapiolar bizde askerimle beklioruz iste:))

ne güzel işte canım demekki oda en az senin kadar istiyor bişileri.. biliyorsun erkekler genelde böle ciddi şeylerden korkarlar

ne güzel işte canım demekki oda en az senin kadar istiyor bişileri.. biliyorsun erkekler genelde böle ciddi şeylerden korkarlar

Tam tersi ben cok korkuyodum ama askere gidince anladim ki bende istyrm artik benim ailem askerlik dedi diye tecili bozdrdu zaten 2. Uniye devam ediodu uzasin diye bizimki bozdurunca iyice gaza geldi benim icin gidince:)

Tam tersi ben cok korkuyodum ama askere gidince anladim ki bende istyrm artik benim ailem askerlik dedi diye tecili bozdrdu zaten 2. Uniye devam ediodu uzasin diye bizimki bozdurunca iyice gaza geldi benim icin gidince:)

hmm iyi ozaman herşeyde vardır bi hayır :) bu arada ne iş yapıyorsun nerdesin, tanışalım biraz :)

Kızlar merhaba ben 347.kısa dönem yarenıyım kımse yok bızım forumd ya bıde sıze bakıyım dedım sımdı uzgunsuz bılıyorum ama dusunmemeye calısın ugrası bulun kendınıze evet cok zor bı donem kı bu donemde ben bıde ısten cıktım cok daha zordu ama ınanın son gunler cok cok zor gecıo derdım eskıden neden ınsanlar uzuluo dıe az gun kalmıs sevınmelerı lazım dıye ama tahammulum kalmadı 4 bucuk ay olucak gorusmeyelı gelınce bugunde safak 16 ama cok zor gecıo hıc bıtmıcekmıs gıbı

ayy canım kıyamam ya.. ne mutlu sana onca zaman beklemişsin azcık daha sık dişini. Doğrudur herkes yaşamadan bilemez ama sende enazından o gelince neler yapacağınız, hasret kaldığınız herşeye kavuşacağınızı düşün. İşsizlikte çok kötü ya insan böyle zamanlarda oyalancak şey arıyor haklsın.

Seni cok iyi anlıyorum valla hepi topu 16 gün acemi birligindelerdi bi ömür gibi geldi bana da

askerim bugün kıbrısa usta birliğine teslim oldu bakalım nezaman haber alabilcem aklım hep onda başka hiçbişey düşünemiyorum çok uzakta ama yaaaa((

Benim nişanlım dagıtım izninde su anda az önce girdim eve zaten. çalışan arkadaşlar falan var malum daha erken e bide hafta sonu gelirler sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…