Malesef sozlu bile degilim bizimkiler askerden gelince yapalim dediler bekliyrz askerliin bitmesini
Benimkide kötü ama her hafta tekrar aynı veda anını yaşamak..
Kiymetini bil inan suan gormeyi okadar cok isterdimki acayip ozledim
Kızlar aşkısı kastamonuda olanlar rahatlasın cok rahatlarmiş hic zorlama yokmuş, arayamiyorum diyolarsa trip atabilirsiniz cok telefon var ve bugun tam ankesorlerin yaninda oturduk bomboştubugun bi muze gezileri vardi, yarinda yine bi gezi varmis ya muze ya sinemaydi sanirim, cok fazla film izletiyolarmiş.. Rahat bizimkiler paşalar gibiler, tek sorun ayni yemek 3-4 gün sürekli cikiyomus.
anladım cnm, hayırlısıyla sizde en kısa zamanda evlenirsiniz inşallah.
Kızlar aşkısı kastamonuda olanlar rahatlasın cok rahatlarmiş hic zorlama yokmuş, arayamiyorum diyolarsa trip atabilirsiniz cok telefon var ve bugun tam ankesorlerin yaninda oturduk bomboştubugun bi muze gezileri vardi, yarinda yine bi gezi varmis ya muze ya sinemaydi sanirim, cok fazla film izletiyolarmiş.. Rahat bizimkiler paşalar gibiler, tek sorun ayni yemek 3-4 gün sürekli cikiyomus.
Geldii gun sac bas uzamadan nisan yapioruz hazrlayin ben gelene kadar diyomus ailesine onlarda bizimkilere baski yapiolar bizde askerimle beklioruz iste:))
ne güzel işte canım demekki oda en az senin kadar istiyor bişileri.. biliyorsun erkekler genelde böle ciddi şeylerden korkarlar
Tam tersi ben cok korkuyodum ama askere gidince anladim ki bende istyrm artik benim ailem askerlik dedi diye tecili bozdrdu zaten 2. Uniye devam ediodu uzasin diye bizimki bozdurunca iyice gaza geldi benim icin gidince:)
Kızlar merhaba ben 347.kısa dönem yarenıyım kımse yok bızım forumd yabıde sıze bakıyım dedım sımdı uzgunsuz bılıyorum ama dusunmemeye calısın ugrası bulun kendınıze evet cok zor bı donem kı bu donemde ben bıde ısten cıktım cok daha zordu ama ınanın son gunler cok cok zor gecıo derdım eskıden neden ınsanlar uzuluo dıe az gun kalmıs sevınmelerı lazım dıye ama tahammulum kalmadı 4 bucuk ay olucak gorusmeyelı gelınce bugunde safak 16 ama cok zor gecıo hıc bıtmıcekmıs gıbı
Kızlar merhaba ben 347.kısa dönem yarenıyım kımse yok bızım forumd yabıde sıze bakıyım dedım sımdı uzgunsuz bılıyorum ama dusunmemeye calısın ugrası bulun kendınıze evet cok zor bı donem kı bu donemde ben bıde ısten cıktım cok daha zordu ama ınanın son gunler cok cok zor gecıo derdım eskıden neden ınsanlar uzuluo dıe az gun kalmıs sevınmelerı lazım dıye ama tahammulum kalmadı 4 bucuk ay olucak gorusmeyelı gelınce bugunde safak 16 ama cok zor gecıo hıc bıtmıcekmıs gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?