349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

turuncu saçlı olan bendim.. :) biz sabah 5 te ordaydık.. erken gidince sevgilimide gördük.. :)sabahın köründe.. :)

canım inan hiç hatırlamıyorum ya bizde 10 da girdik :) aslında ben aşkımı 2.posta çıkacak diye beklerken kuzeni görmüş yanına kadar gittim:) sarılsam mı fotoğraf mı çeksem bilemedim :) yüzüme bakamadı en çok ona üzüldüm komutanlar baya tembih etmişler sağa sola bakmak yok diye de bazıları da gayet de bakınıyordu :) benimki tam asker olmuş :)

hadi bakalım gözümüz aydın cnm merak ettim ama son halini mp3 çalar alcaz biz de kitap alcaz bol bol, ingilizcemi geliştireyim bari diyerek yabancı dil kitapları vs vs.. biz bunları nereye gönderdik yaa
sinemcim buarada sudem nerelerde demi ama ya merak ettim:26:

herkese iyi geceler arkadaşlar, sayfada o kadar kişi olmasına rağmen kimse kimseye yardım etmiyor galiba bu gece mutsuz herkes.. ben kaçıyorum yatmaya..

canım kusura bakma ben de bilmiyorum nasıl yapıldığını, google'dan baktım biraz görsellere falan, ama bu konunun biraz daha geçmişteki sayfalarında anlatılmıştı

ah canım üzülme hem o kadar soguk dgl ankaraa desem ınanırmısınkıı

kar yağdı ya soğuk pek yok diyo benm kuzum da ama pek inanmıom tabi kıyamıorum ya çok konuşturmuorum.. acemide daha çok konusuoduk.. napalım hasta olmasınlar da iyiyim desin yeter..

Atarım msnden bi ara Mp3çalara veri atılıyor die onuda yasaklamışlarRadyoda yasakmışda benmki gececi olacağı için uyumasın die izin vermişler Valla acemilikde çok çekmişlerdi ama şimdi iyilr çok şükür denizEtimesgut çok lanetmiş :)) Ayyy yemin törenindeki orgeneral mıydı neydi ne çok konuştu=) 5bin kalori veriyoruzz=) çOK İYİ BAKIYORUUZZ=) KARNI TOK SIRTI PEK bilmem ne falan

sorma cnm benimkide tam askerdi.. kurban olurum ben ona yaa... nasıl duygulandım anlatamam... bizde 10 da girdik.. köşede sıra yapmışlardı onları o sogukta 1 saat beklettiler ne küfür ettim anlatamam.. 11 de başladı.. en komikte yemin sırasında yeahh diye bağırmalarıydı.. :) Gurur duydum sevdicegimle... benimkide tam ön sıradaydı.. kendisi uzun boylu olduğu için.. biz bakıştık baya.. gidip boynuna atlıyasım geldi valla..annesi babasıda yanımdaydı ama hiç takmadım.. doya doya sarıldım.. sen kameraya alabildinmi.. girişlerini falan çektim ben...

hahahayy adam konustu ben güldüm tümen generali ne de olsa 3artı1 kuralı var tabi adamın neler neler dimi ne badereeler atlatmışlar haklısın vallla hafta sonu paso ondan bahsettik her konusmada yaa... acemilikte iletişim daha rahattı bizde canım burda ankesörlüler dısardaymış işte soğukta beklio ona üzülüorum çok konusmuyoruz, ama tel sokma olayı olabilirse ilerde inş. daha rahat olabilir..

Ayyy 15 16 gün acemilik yaptı benimki 5 gün boyu anlattıda anlattıDedim yandıkkkYa telefon işi sakat riske atmasınlar kenileriniBenimki eğitime iştimaya katımadıı için rahat konuşabiliyorz çok şüküriçerde bi tane varmış ankesörlü... Ama hijyen yokmuş:S Affedersiniz ama biri banyoya tuvaletini yapmışBunu gören asker sinir krizi falan geçirmiş ortalığı birbirine katmışTuvalet terbiyesi edinmemiş insanlar varÇok zorlanıyor biraz tek sıkıntı hijyen

evet cnm ya ne kadar anı biriktirmişler azcık günde.. kimbilir bu 4 ayda neler birikecek, yaşamları boyunca anlatıcaklar işte, biz de bol bol dinlicez, eğlenceli şeyler genelde ama, senın sölediğin gibi bazı sıkıntılar da oluo malesef.. ama erkeklerin hayatlarındaki en zor engeli bu bence.. kısasından atlatıcaklar, atlatıcaz inşallah...

Asker olan bizler olsaydık acaba onlarda böyle şeyler yaparmıydı... yada bizler kadar üzülürlermiydi.. uyuyamıyorum yaaa...

Asker olan bizler olsaydık acaba onlarda böyle şeyler yaparmıydı... yada bizler kadar üzülürlermiydi.. uyuyamıyorum yaaa...
Hiç sanmıyorumm canım erkekler bizim gibi bakmazlardı olayaa :) onlar direk kıskançlık olaylarına girerlerdiii adam askerden hala kıskançlıkk yapıyoo deli ediyo ya beni :)

Hiç sanmıyorumm canım erkekler bizim gibi bakmazlardı olayaa :) onlar direk kıskançlık olaylarına girerlerdiii adam askerden hala kıskançlıkk yapıyoo deli ediyo ya beni :)

Haklısın cnm yaa.. onlaeın kafaları farklı çalışıyo.. bizim kadar duygusal olmazlardı..

Haklısın cnm yaa.. onlaeın kafaları farklı çalışıyo.. bizim kadar duygusal olmazlardı..

Orda biraz kafalarınaa dank edicekk ama eminim benimki duygusaldır aslında ama arada bii odunluk damarı tutuyo ama kıyamam bugün ben işten çıkana kadar uyuyamamış
sesini duymadan uyuyamadım dedii içim bi tuhaff oldu hemen biz bayanlar 2 kelimeyle nasıl yumuşuyoruz yaa nasıl varlıklarız bilmiyorum :)

selam kızlar benim eşimde 349. dönem askeri benide aranıza alırmısınız
acemi birligini amasyada yaptı usta birligi kars sarıkamışta hergün konuşuyoruz ama çok özledim yaa (
kızlaar bu arada şafak 127 daha çok var

Hoş geldinn canımmmm Allah sağ salimmm kavuştursunn benimkidee erzurumdaa bendeee hergün konuşuyormm amaaa çokk özledimmmmm çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…