turuncu saçlı olan bendim.. :) biz sabah 5 te ordaydık.. erken gidince sevgilimide gördük.. :)sabahın köründe.. :)
oh ya bak yıne sanslısınn..bz halen ankesorlude sıra beklyrz
eveett sıncanda bsy yokk
Deniz=))Yaptımm şafak kartını bugün kargoladım=)Kulaklığını istedi radyo istedi=) Kalem kağıt kitap baya kırtasiye malzemesi yolladım=) Bide benim fotomu istemişti ben hem fotomu yolladım hemde Şafaklı fotoyu =)çOKK güzel oldu=)
hem de ankesörlüler (ankaranın bu soğunda) binanın dışında ise ve dışarda bekliolarsa o sırayı
herkese iyi geceler arkadaşlar, sayfada o kadar kişi olmasına rağmen kimse kimseye yardım etmiyor galiba bu gece mutsuz herkes.. ben kaçıyorum yatmaya..
ah canım üzülmehem o kadar soguk dgl ankaraa desem ınanırmısınkıı
kar yağdı ya soğuk pek yok diyo benm kuzum da ama pek inanmıom tabikıyamıorum ya çok konuşturmuorum.. acemide daha çok konusuoduk.. napalım hasta olmasınlar da iyiyim desin yeter..
hadi bakalım gözümüz aydın cnm merak ettim ama son halinimp3 çalar alcaz biz de kitap alcaz bol bol, ingilizcemi geliştireyim bari diyerek yabancı dil kitapları vs vs.. biz bunları nereye gönderdik yaa
sinemcim buarada sudem nerelerde demi ama ya merak ettim:26:
canım inan hiç hatırlamıyorum yabizde 10 da girdik :) aslında ben aşkımı 2.posta çıkacak diye beklerken kuzeni görmüş yanına kadar gittim:) sarılsam mı fotoğraf mı çeksem bilemedim :) yüzüme bakamadı en çok ona üzüldüm komutanlar baya tembih etmişler sağa sola bakmak yok diye de bazıları da gayet de bakınıyordu :) benimki tam asker olmuş :)
Atarım msnden bi araMp3çalara veri atılıyor die onuda yasaklamışlar Radyoda yasakmışda benmki gececi olacağı için uyumasın die izin vermişler Valla acemilikde çok çekmişlerdi ama şimdi iyilr çok şükür deniz Etimesgut çok lanetmiş :)) Ayyy yemin törenindeki orgeneral mıydı neydi ne çok konuştu=) 5bin kalori veriyoruzz=) çOK İYİ BAKIYORUUZZ=) KARNI TOK SIRTI PEK bilmem ne falan
hahahayy adam konustu ben güldümtümen generali ne de olsa 3artı1 kuralı var tabi adamın neler neler dimi ne badereeler atlatmışlar haklısın vallla hafta sonu paso ondan bahsettik her konusmada yaa... acemilikte iletişim daha rahattı bizde canım burda ankesörlüler dısardaymış işte soğukta beklio ona üzülüorum çok konusmuyoruz, ama tel sokma olayı olabilirse ilerde inş. daha rahat olabilir..
Ayyy 15 16 gün acemilik yaptı benimki 5 gün boyu anlattıda anlattıDedim yandıkkk Ya telefon işi sakat riske atmasınlar kenilerini Benimki eğitime iştimaya katımadıı için rahat konuşabiliyorz çok şükür içerde bi tane varmış ankesörlü... Ama hijyen yokmuş:S Affedersiniz ama biri banyoya tuvaletini yapmış Bunu gören asker sinir krizi falan geçirmiş ortalığı birbirine katmış Tuvalet terbiyesi edinmemiş insanlar var Çok zorlanıyor biraz tek sıkıntı hijyen
Hiç sanmıyorumm canım erkekler bizim gibi bakmazlardı olayaa :) onlar direk kıskançlık olaylarına girerlerdiii adam askerden hala kıskançlıkk yapıyoo deli ediyo ya beni :)Asker olan bizler olsaydık acaba onlarda böyle şeyler yaparmıydı... yada bizler kadar üzülürlermiydi.. uyuyamıyorum yaaa...
Hiç sanmıyorumm canım erkekler bizim gibi bakmazlardı olayaa :) onlar direk kıskançlık olaylarına girerlerdiii adam askerden hala kıskançlıkk yapıyoo deli ediyo ya beni :)
Haklısın cnm yaa.. onlaeın kafaları farklı çalışıyo.. bizim kadar duygusal olmazlardı..
selam kızlar benim eşimde 349. dönem askeri benide aranıza alırmısınız
acemi birligini amasyada yaptı usta birligi kars sarıkamışta hergün konuşuyoruz ama çok özledim yaa(
kızlaar bu arada şafak 127 daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?