349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoş geldinn canımmmm Allah sağ salimmm kavuştursunn benimkidee erzurumdaa bendeee hergün konuşuyormm amaaa çokk özledimmmmm çokkk

canım ya bu başka bişey sanki başka bi özlem sanki tekrar nışanlı oldum benimki tlf soktu içeri arada mesaj atıyo eski günler geldi aklıma ..

Senin eşinn hemdee daha zordur senin iyiki evli degilim diyorum bazen ama gelince hemen evlenmek istiyorum :)

canım ya bu başka bişey sanki başka bi özlem sanki tekrar nışanlı oldum benimki tlf soktu içeri arada mesaj atıyo eski günler geldi aklıma ..

Ohhh ne güzel msjlaşmak bile iyi gelir insana yaa bizimkide sokucak biraz zaman geçtikden sonraa sokana kadar askerlik bitmese bari :)

Senin eşinn hemdee daha zordur senin iyiki evli degilim diyorum bazen ama gelince hemen evlenmek istiyorum :)

canım herşeye iyi bakıyorum mesela gelince ikinci balayına çıkıcaz.. canım sende hemen evlen sevdiginle aynı evde olmak süper bişey:))

Hoş geldin cnm.. Allah kavuştursun senide...

Sorma cnm yaa bu erkeklerin hepsi aynı... ama işte seviyoruz napalım.. hemde çookkk... :))

Sevelimmmm napalımmm yaa aşkkta böylee bişey ya fedakarlık yapmadann olmuyo ama deger onlar için :)

İnşallah değer cnm yaa.. sonunda hepimiz çok mutlu oluruz... Allahımdan tek dileğim aşkımla mutlu bir yuva kurmak... Bazı kızlarıda anlamıyorum.. aşkımın bir arkadaşını kız askerde terk etmiş... Ayrılacağın varsa niye askerde ayrılıyosun.. ya hiç askere gelmeden ayrıl yada bekle...

Kız milleti öyledir yüzüne söylemeye utanırlar o yüzden gönderdikten sonra sepetlemek daha kolay oluyodur asker adama öyle şeymi yapılır bütün psikolojisini bozmuştur cocugun
valla benimde tek istedigim aşkımla huzurlu mutlu bi hayat geçirmek onsuzlugun ne kadar zor oldunu görüyorumm (

Ne kızlar var bizim kıymetimizi bilsinler valla... ilk bir hafta onun sevdiği şeyleri bile yiyemedim... önüme geldiğinde ağladım durdum... Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın...Mektup yazmıştım ona.. seni hiç üzmiycem aşkım valla billa bak diye... bana diyoki bak üzersen bu mektubu gösteririm delil olarak saklıyorum.. :) Kıyamam ben sanaaaa dedim... Dedim ama biz kızlar böyleyiz işte... gelsin bir hafta sonra unuturum gibime geliyor laf aramızda..

Bilsinler valla kıymetimizii :) bende gittiginin 2 ci günü telefonda diyorum ki bugüne kadar ne yaptıgım herşey için özür dilerim bidaha seni üzmicem diyorumm adam başladı gülmeye bende bi sinirlendimm dalga geçiyo sandım bi başladımm bagarmaya :) kıyamam ben sana sen beni hiç üzmedin ki dicekmişş ama tabi dinlemeyi beceremedigimm için daha o dakkada üzdümm adamı :):)

hahahaha sende fenasın benim gibi.. ama napalım işte böyleyiz.. kadı kızında bile okadarcık kusur olur.. bunları yapıyoruz tamam kabul ediyoruz... şunuda unutmasınlar dibine kadar seviyoruz... asla başlarını öne eğdirmiyoruz... her zaman arkalarındayız... güven veriyoruz sevgimizi veriyoruz.. bekliyoruz.. daha napalım Bu durumda bile kendimizi övmekten vazgeçmiyoruz..

Yanii her yaptımızla övünüyoruzz kikikik aynen kafamı kaldırıp bakmıyorum kimsenin yüzüne benim gözüm onda bana bugün telefonda hemşireyle tanıştıım demezmi telefonda bende hemen dedimm bende bugün bi doktorla tanıştımm hemen ordan bi bagardıı benim sinirlerimi bozmaa die :) düdükk makarnası sevgilim sen beni kıskançlıktan kudurtucanda ben seni kudurmıcam mı gelince bunları okuyup gülersin artık :)

Canım ben gittim gördüm hepsi iyi görünüyorlar maaşallah.Seninki kaçıncı takımda? Fotoğraf falan çekmiştim. Bir şekilde sana yollayabilirim belki görebilirsin aralarında askerini. İntihar olayına ben bile etkilendim duyunca. Uzun dönemlerde olmuş o olay. Çok dikkatli olmak gerek tabi psikolojileri değişiyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…