Hoş geldinn canımmmm Allah sağ salimmm kavuştursunn benimkidee erzurumdaabendeee hergün konuşuyormm amaaa çokk özledimmmmm çokkk
selam kızlar benim eşimde 349. dönem askeri benide aranıza alırmısınız
acemi birligini amasyada yaptı usta birligi kars sarıkamışta hergün konuşuyoruz ama çok özledim yaa(
kızlaar bu arada şafak 127 daha çok var
canım ya bu başka bişey sanki başka bi özlem sanki tekrar nışanlı oldum benimki tlf soktu içeri arada mesaj atıyo eski günler geldi aklıma ..
Senin eşinn hemdee daha zordur senin iyiki evli degilim diyorum bazen ama gelince hemen evlenmek istiyorum :)
selam kızlar benim eşimde 349. dönem askeri benide aranıza alırmısınız
acemi birligini amasyada yaptı usta birligi kars sarıkamışta hergün konuşuyoruz ama çok özledim yaa(
kızlaar bu arada şafak 127 daha çok var
canım herşeye iyi bakıyorum mesela gelince ikinci balayına çıkıcaz.. canım sende hemen evlen sevdiginle aynı evde olmak süper bişey:))
Orda biraz kafalarınaa dank edicekk ama eminim benimki duygusaldır aslında ama arada bii odunluk damarı tutuyo ama kıyamam bugün ben işten çıkana kadar uyuyamamış
sesini duymadan uyuyamadım dedii içim bi tuhaff oldu hemen biz bayanlar 2 kelimeyle nasıl yumuşuyoruz yaa nasıl varlıklarız bilmiyorum :)
Hoş geldin cnm.. Allah kavuştursun senide...
Sorma cnm yaa bu erkeklerin hepsi aynı... ama işte seviyoruz napalım.. hemde çookkk... :))
Sevelimmmm napalımmm yaa aşkkta böylee bişey ya fedakarlık yapmadann olmuyo ama deger onlar için :)
İnşallah değer cnm yaa.. sonunda hepimiz çok mutlu oluruz... Allahımdan tek dileğim aşkımla mutlu bir yuva kurmak... Bazı kızlarıda anlamıyorum.. aşkımın bir arkadaşını kız askerde terk etmiş... Ayrılacağın varsa niye askerde ayrılıyosun.. ya hiç askere gelmeden ayrıl yada bekle...
Kız milleti öyledir yüzüne söylemeye utanırlar o yüzden gönderdikten sonra sepetlemek daha kolay oluyodur asker adama öyle şeymi yapılır bütün psikolojisini bozmuştur cocugun
valla benimde tek istedigim aşkımla huzurlu mutlu bi hayat geçirmek onsuzlugun ne kadar zor oldunu görüyorumm(
Ne kızlar var bizim kıymetimizi bilsinler valla... ilk bir hafta onun sevdiği şeyleri bile yiyemedim... önüme geldiğinde ağladım durdum... Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın...Mektup yazmıştım ona.. seni hiç üzmiycem aşkım valla billa bak diye... bana diyoki bak üzersen bu mektubu gösteririm delil olarak saklıyorum.. :) Kıyamam ben sanaaaa dedim... Dedim ama biz kızlar böyleyiz işte... gelsin bir hafta sonra unuturum gibime geliyor laf aramızda..
Bilsinler valla kıymetimizii :) bende gittiginin 2 ci günü telefonda diyorum ki bugüne kadar ne yaptıgım herşey için özür dilerim bidaha seni üzmicem diyorumm adam başladı gülmeye bende bi sinirlendimm dalga geçiyo sandım bi başladımm bagarmaya :) kıyamam ben sana sen beni hiç üzmedin ki dicekmişş ama tabi dinlemeyi beceremedigimm için daha o dakkada üzdümm adamı :):)
hahahaha sende fenasın benim gibi..ama napalım işte böyleyiz.. kadı kızında bile okadarcık kusur olur.. bunları yapıyoruz tamam kabul ediyoruz... şunuda unutmasınlar dibine kadar seviyoruz... asla başlarını öne eğdirmiyoruz... her zaman arkalarındayız... güven veriyoruz sevgimizi veriyoruz.. bekliyoruz.. daha napalım Bu durumda bile kendimizi övmekten vazgeçmiyoruz..
mutlu olmak için mayısı bekleyen herkese iyi geceler diliyorum. rüyanızda mayısı görün
ben göremedim askımısesini duydum o da yeter ne yapalımm tek sağ salim gelsinde yemin töreni buruk geçti onun içinde ama evci çıkabildi şükür akrabası yoluyla bizde bol bol konuştuk hayatımla ...bulunduğu yerde bi asker intihar etmiş kız arkadaşı yüzünden o gün telde ağladı morali çok kötydü bu iki gün çok iyi geldi ... aman kızlar sevdikleriniz ne derse alttan alın asker psikolojisi çok farklı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?