349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnn kizlarr :) bende bugün ev bakmaya cikacagim sevdicegimin kardesiyle, umarim ilk gordugume tamam bu olsun dememmm :))

Günaydınnn kizlarr :) bende bugün ev bakmaya cikacagim sevdicegimin kardesiyle, umarim ilk gordugume tamam bu olsun dememmm :))

Günaydın tatlım hayırlı olsun şimdiden öyle hemen karar verme ama tabiki kafanda bir ev hayali şekli alanı vardır onu gördünmü zaten işte bu diyceksindir

Günaydın tatlım hayırlı olsun şimdiden öyle hemen karar verme ama tabiki kafanda bir ev hayali şekli alanı vardır onu gördünmü zaten işte bu diyceksindir

Evet var, mutfagimi genis istiyorum sıkışık ve dar olmamalı eşyalardan sonra. Birde salonum buyuk olmasada olur sade dusunuyorum cunku genis bi tv unitesi yanlarinda raflar olsun, geriside koltuk ve bi orta sehpa, bide mutlaka giysi odamizz olmalii..

oohh iyi yapmışsın.. başka türlüsünden anlamaz bunlar...onlar kıskandırsın biz yapmayalım.. yok yaaa...

Günaydın Kızlarrrrr.... uykumun en güzel yerinde sevgilim aradı.. sesiyle uyanmak ne güzellll....

günaydınnnn döndüm ben :) kalabalıkta olsa güzel bir haftasonuydu eşimle uyanmak her şeye değerdi en azından özlemişim.... Ayrılmak cok zor gelmedi cunku ıns 2 -3 kez daha evci izni olcak o zaman gidicem maaile gitmek istediğinden kimseye soylemeyız sen gelırsın dedi ...kıyamam ya cumbur cemaat gezmekten ıstedıgı hıc bır seyı yapamadık kı sınemaya gırmek ıstedı gıremedık bowlıng ıstedı oynayamadı knıye bebek falan vardı kıyamam hıc ...Neyse ıns bıdahakı sefere ..Özledim sizi de kızlar ıns 4 ocakta yemın torenıne gıdenler guzel aNILARLA donmustur bunalıma gırmek yok safak düşüyooooor

aynen canım, Allahtan tek dileğim sevdiğimle yuvamızı kurmak... ee herkes bizim gibi değil, gerçekten biz de burada askerlik yapmış kadar oluyoruz... herkesin harcı değil demek ki

ona gıderken sılıkon tabanlık aldım ıkı tane kıtap aldım kıtabın bırıne resmımı ve mektup koydum ustelk parfumumu sıktım her sayfaları cevırdıgınde kokcak sevdıgı bı albumu aldım

aynen canım, Allahtan tek dileğim sevdiğimle yuvamızı kurmak... ee herkes bizim gibi değil, gerçekten biz de burada askerlik yapmış kadar oluyoruz... herkesin harcı değil demek ki

Öle tabi cnm yaa... aslında kızlar olarak bakmamak lazım... ne erkeklerde var.. sevgi kıymetini bilmeyen.. biz şanslı kesimiz sanırım.. Allahıma bin defa şükür olsun...

Çok güzel düşünüyorsun canım mutfagın geniş ferah olması herzaman artıdır bende sadelikten yanayım fazla eşyayla tıkıştırılmamış modern sade tarz

Günaydın cnm... valla süper geçti.. istanbula getirdik askerimizi... 1 günde olsa... ilk gittigi gün biraz üzüldüm yine ama şimdi iyiyim... günler geçiyo diye...

Günaydın canım hoşgeldin bende döndüm çok güzel geçti bizimde geri dönüşte bir okadar zor inşallah birdahaki sefer yanlız daha rahat olursunuz tatlım sevindim çokgüzel şeyler hazırlayıp götürmüşsün hasret gidermişsin negüzel inşallah geçiçek şafakta düşüyor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…