günaydin kizlar.
nehirnil yine bi biz varizher sabah bu bölümü biz aciyoruz
günaydin kizlar.
nehirnil yine bi biz varizher sabah bu bölümü biz aciyoruz
Günaydınnn kizlarr :) bende bugün ev bakmaya cikacagim sevdicegimin kardesiyle, umarim ilk gordugume tamam bu olsun dememmm :))
Günaydın herkeseee.Ben de Rüyalarımda ocagı beklıyım ozamanne guzel mayısta bıtıo cogunuzunki
günaydınlarr.. ben de varım hemen arkanızdan takipteyim siteyi..
Günaydınnn kizlarr :) bende bugün ev bakmaya cikacagim sevdicegimin kardesiyle, umarim ilk gordugume tamam bu olsun dememmm :))
Günaydın tatlım hayırlı olsun şimdiden öyle hemen karar verme ama tabiki kafanda bir ev hayali şekli alanı vardır onu gördünmü zaten işte bu diyceksindir
günaydınlarr.. ben de varım hemen arkanızdan takipteyim siteyi..
Yanii her yaptımızla övünüyoruzz kikikik aynen kafamı kaldırıp bakmıyorum kimsenin yüzüne benim gözüm ondabana bugün telefonda hemşireyle tanıştıım demezmi telefonda bende hemen dedimm bende bugün bi doktorla tanıştımm hemen ordan bi bagardıı benim sinirlerimi bozmaa die :) düdükk makarnası sevgilim sen beni kıskançlıktan kudurtucanda ben seni kudurmıcam mı gelince bunları okuyup gülersin artık :)
İnşallah değer cnm yaa.. sonunda hepimiz çok mutlu oluruz... Allahımdan tek dileğim aşkımla mutlu bir yuva kurmak... Bazı kızlarıda anlamıyorum.. aşkımın bir arkadaşını kız askerde terk etmiş... Ayrılacağın varsa niye askerde ayrılıyosun.. ya hiç askere gelmeden ayrıl yada bekle...
aynen canım, Allahtan tek dileğim sevdiğimle yuvamızı kurmak... ee herkes bizim gibi değil, gerçekten biz de burada askerlik yapmış kadar oluyoruz... herkesin harcı değil demek ki
Evet var, mutfagimi genis istiyorum sıkışık ve dar olmamalı eşyalardan sonra. Birde salonum buyuk olmasada olur sade dusunuyorum cunku genis bi tv unitesi yanlarinda raflar olsun, geriside koltuk ve bi orta sehpa, bide mutlaka giysi odamizz olmalii..
günaydınnnn döndüm ben :) kalabalıkta olsa güzel bir haftasonuydu eşimle uyanmak her şeye değerdi en azından özlemişim.... Ayrılmak cok zor gelmedi cunku ıns 2 -3 kez daha evci izni olcak o zaman gidicem maaile gitmek istediğinden kimseye soylemeyız sen gelırsın dedi ...kıyamam ya cumbur cemaat gezmekten ıstedıgı hıc bır seyı yapamadık kı sınemaya gırmek ıstedı gıremedık bowlıng ıstedı oynayamadı knıye bebek falan vardıkıyamam hıc ...Neyse ıns bıdahakı sefere ..Özledim sizi de kızlar ıns 4 ocakta yemın torenıne gıdenler guzel aNILARLA donmustur bunalıma gırmek yok safak düşüyooooor
Günaydın Kızlarrrrr.... uykumun en güzel yerinde sevgilim aradı.. sesiyle uyanmak ne güzellll....
günaydınnnn döndüm ben :) kalabalıkta olsa güzel bir haftasonuydu eşimle uyanmak her şeye değerdi en azından özlemişim.... Ayrılmak cok zor gelmedi cunku ıns 2 -3 kez daha evci izni olcak o zaman gidicem maaile gitmek istediğinden kimseye soylemeyız sen gelırsın dedi ...kıyamam ya cumbur cemaat gezmekten ıstedıgı hıc bır seyı yapamadık kı sınemaya gırmek ıstedı gıremedık bowlıng ıstedı oynayamadı knıye bebek falan vardıkıyamam hıc ...Neyse ıns bıdahakı sefere ..Özledim sizi de kızlar ıns 4 ocakta yemın torenıne gıdenler guzel aNILARLA donmustur bunalıma gırmek yok safak düşüyooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?