günaydınnnn döndüm ben :) kalabalıkta olsa güzel bir haftasonuydu eşimle uyanmak her şeye değerdi en azından özlemişim.... Ayrılmak cok zor gelmedi cunku ıns 2 -3 kez daha evci izni olcak o zaman gidicem maaile gitmek istediğinden kimseye soylemeyız sen gelırsın dedi ...kıyamam ya cumbur cemaat gezmekten ıstedıgı hıc bır seyı yapamadık kı sınemaya gırmek ıstedı gıremedık bowlıng ıstedı oynayamadı knıye bebek falan vardıkıyamam hıc ...Neyse ıns bıdahakı sefere ..Özledim sizi de kızlar ıns 4 ocakta yemın torenıne gıdenler guzel aNILARLA donmustur bunalıma gırmek yok safak düşüyooooor
Facebook'ta yeni bir sayfa açtım,ordanda birbirimizle paylaşımda bulunabiliriz ve daha nice asker bekleyen yarenlere ulaşabiliriz diye :)
http://www.facebook.com/92.4askeryarenleri?fref=ts
kızlar isimlerle şafak yazıyorsunuz ya excelde ben yapamıyorum onu yasevdiğime göndermek istiyorum onu mektupla birlikte ama yapmasını bilmiyorum ki
Günaydınnnlar :) an itibariyle 128 gün 11 saat 57 dakika 40 saniye kalmış kızlarrr :) ben geleceği günü de sayıyorum, bir an önce geçsin, sabah 6 buçukta sevdiceğimin sesiyle uyandım.. birazdan ona kitap yollamak üzere kargoya gidicem. üzerinde güzel söz yazan bi kitap ayracı aldım ama üzerinde kalp var iki tane. acaba koymasam mı bilemedim şimdi Eki Görüntüle 598716
Günaydın canım içerisine koy tabiki tatlım neden koymuycaksınki
dalga geçmesinler kalpli malpli diye çekindim :):) gerçi koğuşta birine kalpli mektup gitmiş, benimki adama kalpli mektup geliyo nolcak diyo ama tamam ozaman koyayım Eki Görüntüle 598730
Canım askerine sevdigine gönderiyorsun sonuçta tabiki kalpli olucak mantık olarak sen düşünme kimseyi içinden geçeni koy canım
esracım nerelerdesin sen ?? nasılsın? göremiorum ne zamandır??
sorma cnm benimkide tam askerdi.. kurban olurum ben ona yaa... nasıl duygulandım anlatamam... bizde 10 da girdik.. köşede sıra yapmışlardı onları o sogukta 1 saat beklettiler ne küfür ettim anlatamam.. 11 de başladı.. en komikte yemin sırasında yeahh diye bağırmalarıydı.. :) Gurur duydum sevdicegimle... benimkide tam ön sıradaydı.. kendisi uzun boylu olduğu için..biz bakıştık baya.. gidip boynuna atlıyasım geldi valla..annesi babasıda yanımdaydı ama hiç takmadım.. doya doya sarıldım.. sen kameraya alabildinmi.. girişlerini falan çektim ben...
Çok güzel düşünüyorsun canım mutfagın geniş ferah olması herzaman artıdır bende sadelikten yanayım fazla eşyayla tıkıştırılmamış modern sade tarz
dalga geçmesinler kalpli malpli diye çekindim :):) gerçi koğuşta birine kalpli mektup gitmiş, benimki adama kalpli mektup geliyo nolcak diyo ama tamam ozaman koyayım Eki Görüntüle 598730
ahaha alemsin ya :) ya benimde baya bi komiğime gitti yah diyişleri.canım biz baya resim çektik kuzeni bi yandan ben biyandan.videoda çektim.benimki senin resmlerde seninkide benim resmlerimde olabilir yani :) Biz tam arabadan indik içeri bekleyenleri almışlar :) birde farkettiysen çoluklu çocuklu lnsanlar baya vardı.heleki bebeler ağlamaktan hiç durmadılar baya da uyuz oldumama ileride bizimde başımıza gelecek bu tür şeyler :) benimki annesinden önce bana sarıldı:) kayınvalidemin süngüsü düştü ama fazla da belli etmedi bozulduğunu
aynen öyle canımm :) dedeler vardı 2 tane birde :) sizin arkadaş pembe şal takıp herkesin önünden geçti mi yagaliba sizin tayfadandı o
Aynen öyle canim acik tonlar modern esyalar ferah bi ev baska bisey istemem :)
:) neler var ya.seninki izne gelmeyi planlıyormu canım
burdayım canım:)finallerdi kurstu aöf vizesi falan derken ihmal ettim burayı arada girip okuyorum ama vaktim olmuyo pek yazmaya sen nasılsın beğendi mi askerin şafak kartını:)
Bn edirnedeyim tatlım.18 ocakta kura cekilecek.Ustada balıkesir de ama hangi ilçede olur hiçbri fikrim yok.İvrindi gökçeyazı tarafları farkındaysan yolları çok kötü kıvrım kıvrım yaçok korkuyorum yolları güzel olan biyere çıksalar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?