349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım hoşgeldin.. güzel geçmesine ben de çok sevindim, ki bundan sonra 2-3 kez daha evci izni alcakmışınız, yalnız olucakmışınız evliliğin güzel tarafları işte hediyeleri beğendi galiba beğenilmez mi ama ne kadar da hazırlık yapmışsın..

Günaydınnnlar :) an itibariyle 128 gün 11 saat 57 dakika 40 saniye kalmış kızlarrr :) ben geleceği günü de sayıyorum, bir an önce geçsin, sabah 6 buçukta sevdiceğimin sesiyle uyandım.. birazdan ona kitap yollamak üzere kargoya gidicem. üzerinde güzel söz yazan bi kitap ayracı aldım ama üzerinde kalp var iki tane. acaba koymasam mı bilemedim şimdi Eki Görüntüle 598716

Facebook'ta yeni bir sayfa açtım,ordanda birbirimizle paylaşımda bulunabiliriz ve daha nice asker bekleyen yarenlere ulaşabiliriz diye :)

http://www.facebook.com/92.4askeryarenleri?fref=ts

hemen gidip bakıyor beğeniyorum

kızlar isimlerle şafak yazıyorsunuz ya excelde ben yapamıyorum onu ya sevdiğime göndermek istiyorum onu mektupla birlikte ama yapmasını bilmiyorum ki

bende yapamadım ya yaramazpisi sağolsun detaylı anlatmıştı ama tutturamadım zaten pek kafam basmaz bu konulara bu arada istanbuldaki kızlar buluşma fikrinize bayıldım bizim yerimizede eğlenin

Günaydın canım içerisine koy tabiki tatlım neden koymuycaksınki

ahaha alemsin ya :) ya benimde baya bi komiğime gitti yah diyişleri.canım biz baya resim çektik kuzeni bi yandan ben biyandan.videoda çektim.benimki senin resmlerde seninkide benim resmlerimde olabilir yani :) Biz tam arabadan indik içeri bekleyenleri almışlar :) birde farkettiysen çoluklu çocuklu lnsanlar baya vardı.heleki bebeler ağlamaktan hiç durmadılar baya da uyuz oldum ama ileride bizimde başımıza gelecek bu tür şeyler :) benimki annesinden önce bana sarıldı:) kayınvalidemin süngüsü düştü ama fazla da belli etmedi bozulduğunu

Çok güzel düşünüyorsun canım mutfagın geniş ferah olması herzaman artıdır bende sadelikten yanayım fazla eşyayla tıkıştırılmamış modern sade tarz

Aynen öyle canim acik tonlar modern esyalar ferah bi ev baska bisey istemem :)

hahahhaah kaynanalara fena diyoruz ama bizde çok fenayız yaa.. ayyy sorma sülale boyu gelenlerde vardı hele bi nine vardıki bastonla zor yürüyodu.. tutmuş getirmişler.. :) mutlaka vardır resimlerde.. :)

aynen öyle canımm :) dedeler vardı 2 tane birde :) sizin arkadaş pembe şal takıp herkesin önünden geçti mi ya galiba sizin tayfadandı o

Bn edirnedeyim tatlım.18 ocakta kura cekilecek.Ustada balıkesir de ama hangi ilçede olur hiçbri fikrim yok.İvrindi gökçeyazı tarafları farkındaysan yolları çok kötü kıvrım kıvrım ya çok korkuyorum yolları güzel olan biyere çıksalar bari

burdayım canım:)finallerdi kurstu aöf vizesi falan derken ihmal ettim burayı arada girip okuyorum ama vaktim olmuyo pek yazmaya sen nasılsın beğendi mi askerin şafak kartını:)

cnm ohh yaa sonunda vala aramaya çıkcaktım seni geçmiş olsun diyelim o zaman umarım güzel geçmiştir.. evet çok beğendi cnm, çok emek harcamışın çok güzel dedi, ama almadı. zaten zmaan geçmio bi de böle 155den geri sayarsak hiç geçmez dedi. ben gelince birlikte hepsini karalarız şimdilik sen de kalsın dedi.. düşününce hak verdim, çok üzülmedim almamasına, eğer ona zor gelicekse almasın dedim artık..

Belki aynı yere düşerler... benimkinin komutanları kal burda diyomuş.. sen istersen ayarlarız diyomuş... benimki istemiyo.. daha merkezi bi yer istiyo.. böle olaylar falan olsun gidiyim diyo.. :) bakalım neresi çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…