kızlar biz bu hızla yazmaya devam edersek 347.dönemi arkamızda bırakarak 3binli sayfaları rahat buluruzmaşallah bize..
hey hey bi dakıka nerde ne zaman bulusuluyor bende gelıcemmmm
cnm daha gününü kararlaştırmadık...
tmm o zaman haberleşelim hatta lıste yapalım kımler katılcaksa gun kararlastıgında ozel msj ılede duyuralım onlıne olmassa o kısı kacırabılır sayfayı gozden
kızlar biz bu hızla yazmaya devam edersek 347.dönemi arkamızda bırakarak 3binli sayfaları rahat buluruzmaşallah bize..
hey hey bi dakıka nerde ne zaman bulusuluyor bende gelıcemmmm
Canım daha buluşma günü kararlaştırılmadı şu haftalar sınavlar falan varmış bir geçsin sonra kim gelmek istiyorsa kalabalıklaşalım yer gün ayarlayalım diye konuştuk :124:
tamam o zaman zaten cogunluk avrupa sanırm avrupa yakasında ortak bir yer ayarlarızşöyle bir kahve içip dedikodu yapalım kızlar askerleri çekiştirelim zaten herkes calısıyor ya aksam yapıcaz aksam zor olur dersenız cumartesı ya da pazar olucak
Askerlerimiz bu duruma ne diycek acep daha söylemedim ben gülüceklerdir hallerimize daha onlar kaynaşamadan biz kaynaşıyoruzcumartesi pazar daha uygun olur gibi geldi tatlım tabiki herkes için nasıl uygunsa
Konuya da ortasından bodoslama daldım yalnız
Tünaydın kızlarrrrrUmarım herkesin keyfi yerindedirr
Diyetime hele şükür başladım ben,, şuanda minnak peynirimi,
minnak domates ve salatalıklarımı mideye indiriyorum. Öğlen
de spora gidicemGöbeğimle simidi tamamen eritirim inş
Gerisi kalsın sorun değil
Belki aynı yere düşerler... benimkinin komutanları kal burda diyomuş.. sen istersen ayarlarız diyomuş... benimki istemiyo.. daha merkezi bi yer istiyo.. böle olaylar falan olsun gidiyim diyo.. :) bakalım neresi çıkacak...
devam devam...ben 16 aralıkta baslamıstım dıyete 3 kilo gitmiş devam edşiyorum sımdı haftasonu yemın torenı yuzunden ayarım sastı bıraz :S dıyet yemek bulamayınca
İzmirdeyim ama zaten izmirde olsa gelemezdim bnm askerim akşam dışarı çıkmalara izin vermiyoo :) O gelince gezdircek ama beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?