349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar biz bu hızla yazmaya devam edersek 347.dönemi arkamızda bırakarak 3binli sayfaları rahat buluruz maşallah bize..

Son düzenleme:
kızlar biz bu hızla yazmaya devam edersek 347.dönemi arkamızda bırakarak 3binli sayfaları rahat buluruz maşallah bize..

Canım foruma ilk geldigimde kimsecikler yoktu pek 5 kişi falandık bende yine burdayım bekliyorum birileri gelsin birşeyler paylaşalım daha sonuçlar bile açıklanmamıştı 347.dönem arkadaşlar geliyordu yardım için hepsinden Allah razı olsun.bende giderdim onların foruma ya bizim buraya neden kimse gelmiyor siz negüzel kalabalıksınız derdim hep onlarda herkes bir askerini göndersin buraya geliceklerdir hemen derlerdi dogruymuş zamanla hızla çogaldık bazı arkadaşları şuan tam tanımıyorum bile aslında enbaşından tanışsak iyi olurdu

Canım daha buluşma günü kararlaştırılmadı şu haftalar sınavlar falan varmış bir geçsin sonra kim gelmek istiyorsa kalabalıklaşalım yer gün ayarlayalım diye konuştuk :124:

tamam o zaman zaten cogunluk avrupa sanırm avrupa yakasında ortak bir yer ayarlarız şöyle bir kahve içip dedikodu yapalım kızlar askerleri çekiştirelim zaten herkes calısıyor ya aksam yapıcaz aksam zor olur dersenız cumartesı ya da pazar olucak

günaydın kızlar :) bende istanbuldayım buluşmaya gelmek istiyorum ama ama ben anadolu yakasındayım karşıyıda pek bilmiorum bilindik bi yer olsun bari

İzmirdeyim ama zaten izmirde olsa gelemezdim bnm askerim akşam dışarı çıkmalara izin vermiyoo :) O gelince gezdircek ama beni

Askerlerimiz bu duruma ne diycek acep daha söylemedim ben gülüceklerdir hallerimize daha onlar kaynaşamadan biz kaynaşıyoruz cumartesi pazar daha uygun olur gibi geldi tatlım tabiki herkes için nasıl uygunsa

Askerlerimiz bu duruma ne diycek acep daha söylemedim ben gülüceklerdir hallerimize daha onlar kaynaşamadan biz kaynaşıyoruz cumartesi pazar daha uygun olur gibi geldi tatlım tabiki herkes için nasıl uygunsa

Benimki "Senin benden çok askerlik arkadaşın olcak galiba" diyo
O askerlik anılarını anlatınca ben de sizi anlatırım kiiii

Konuya da ortasından bodoslama daldım yalnız
Tünaydın kızlarrrrr Umarım herkesin keyfi yerindedirr

Diyetime hele şükür başladım ben,, şuanda minnak peynirimi,
minnak domates ve salatalıklarımı mideye indiriyorum. Öğlen
de spora gidicem Göbeğimle simidi tamamen eritirim inş
Gerisi kalsın sorun değil

devam devam...ben 16 aralıkta baslamıstım dıyete 3 kilo gitmiş devam edşiyorum sımdı haftasonu yemın torenı yuzunden ayarım sastı bıraz :S dıyet yemek bulamayınca

e iyi canım ne güzel işte,kaldıkları yer çok sessiz sakin tam ders çalışılacak ortamm benmki gökçeyazıda kalmayı çok istiyor ama bakalım kısmet

devam devam...ben 16 aralıkta baslamıstım dıyete 3 kilo gitmiş devam edşiyorum sımdı haftasonu yemın torenı yuzunden ayarım sastı bıraz :S dıyet yemek bulamayınca

Olsun canım şimdi daha çok dikkat edersin haftasonunun kaçamağı etkisiz kalır
Diyetisyenler de öyle diyo zaten 1 gün fazla kaçırdıysan yemeği, ertesi gün daha az
yiyerek dengelemek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…