349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

üüüü dedikodu kazani yine kaynamis
alti üstü bi saatcik mi ne yoktum neler neler konusulmus ancak okudum .bulusun bakalim bizsiz bizsiz

gizem7 iyi sen telefonu öğrenmişsin kıbrısın her yerinde verilmiyo sanıyodum kesinlikle arayamıyorum ben askeride bilmiyo numarayı kendi aramadığı müddetçe ulaşamıyorum bu ara denetlemeleri var yoğun olcaklar

canım kaldığı koğuşa yakın ankasörlü telefon muhtemelen vardır.. ordan arıyordur. zaten benm sevgılım çağrı yapıyor ben onu arıyorum.. her ankasörlü numarada aranmıyor zaten..

oylemıymıs bılmıodum canım valla:S 5. gunu bugun.Dun sonunda aradı 7 dk falan konustuk herseyı sordum.numara ver bana senı aramk ıstıorum dedım.Saolsun verdı dırek ordakı askerlerın telefonuymus galıba.ust devrelerıde cok ıyımıs onlar gıdene kadar rahatız dıyodu :)

selam canlar kar yuzunden evdeyım bugün :))) o sebeple ancak bu saatlerde katılabıldım aranıza. buluşmamız oldukça kalabalık olucak gibi görünüyor ayy cok güzel olucak nekadar kalabalık okadar cok muhabbet demektir :)) dün benimkine söyledim planımızı çok şaşırdı :)) önce bi tepki gösterecek gibi oldu sonra dedim onlar benim dert ortağım beni en iyi onlar anlıyor tamam sen bilirsin dedi :)) biçok insana tuhaf geliyor şuradaki sohbetimiz ben anneme falan soyluyorumda kafayı yedin diyor bana ama nekadar keyıf aldığımızı en ıyı biz biliriz iyki varız :))) az önce sevgilim aradı sanırım amacına ulaşmış kantinci olmak için uğraşıyordu %95 oldu dedi 1-2 güne kadar geçicekmiş cep telefonu alıcam çarşı izninde rahat rahat konuiucaz dedi. inşallah ole olur çok mutluyum en büyük sıkıntım istediğimde ona ulaşamamaktı.

bilmiyorumki bende tam olarak.verdi bi numara aradık bakalım işte.Onun aramasını beklersem ben meraktan olurum.Her gun ararım artık.Zaten az konusyoz en azından sesını duyarım bu kıbrıs tam gurbetlık yermıs off

canım kaldığı koğuşa yakın ankasörlü telefon muhtemelen vardır.. ordan arıyordur. zaten benm sevgılım çağrı yapıyor ben onu arıyorum.. her ankasörlü numarada aranmıyor zaten..

acemilikte daha iidi hiç yoksa 3 defa arıyodu. şmdi telefonu içeri soktu ne msj ne arama. bi yatmadan arıyo oda 1 dk anca hofff

idare ediceksin işte canım bir süre bak benim 9 günüm kaldı.. zaman geçiyor hayırlısıyla..

aaa ne guzel ne mutlu sana :) darısı bizim basımıza...

amin inşallah canım.. bizimki ankarada olduğu için ben de istdeyım 2 kez gitmiştim görmeye. 347. dönem zaten. şuan çok heycanlıyım hasret çok büyüdü.. 9 gün var ama şuan çıkıp gidip göresim var.. bizde askerlikk yapıyoruz onlarla

canım facebook sayfana bende geldim beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…