- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benimki "Senin benden çok askerlik arkadaşın olcak galiba" diyo
O askerlik anılarını anlatınca ben de sizi anlatırım kiiii
kızlar bekleyişler nasıl gidiyor
özlemle ve sabırla geçmese de geçmeye çalışıyo diyelim dünden beri sesini duyamadım kafayı yicem bi an önce arasa bari:2:
birazdn arıcam ben bakalım verıceklermı telefona:S:S
orda bölük falan yokmus ınsallah verırler telefona.Ne zaman arasam egıtımde derlerdi gene ole olmasında
aradımmmm.İştimadalarmışşşş gene :/ 2 yi geçerek bi daha arıcamm
genelde aksam saatlerinde daha rahat olur .bu her yerde böyledir aksam 5-6 gibi ara kesin ulasirsin canim
acan adam yarım saat sonra dagılırlar arayın dedı bakalım :) fatura benim baya kabarık gelmezse iyii
gizem7 iyi sen telefonu öğrenmişsin kıbrısın her yerinde verilmiyo sanıyodum kesinlikle arayamıyorum ben askeride bilmiyo numarayı kendi aramadığı müddetçe ulaşamıyorum bu ara denetlemeleri var yoğun olcaklar
gizem7 iyi sen telefonu öğrenmişsin kıbrısın her yerinde verilmiyo sanıyodum kesinlikle arayamıyorum ben askeride bilmiyo numarayı kendi aramadığı müddetçe ulaşamıyorum bu ara denetlemeleri var yoğun olcaklar
canım kaldığı koğuşa yakın ankasörlü telefon muhtemelen vardır.. ordan arıyordur. zaten benm sevgılım çağrı yapıyor ben onu arıyorum.. her ankasörlü numarada aranmıyor zaten..
bilmiyorumki bende tam olarak.verdi bi numara aradık bakalım işte.Onun aramasını beklersem ben meraktan olurum.Her gun ararım artık.Zaten az konusyoz en azından sesını duyarımbu kıbrıs tam gurbetlık yermıs off
aaa ne guzel ne mutlu sana :) darısı bizim basımıza...
bilmiyorumki bende tam olarak.verdi bi numara aradık bakalım işte.Onun aramasını beklersem ben meraktan olurum.Her gun ararım artık.Zaten az konusyoz en azından sesını duyarımbu kıbrıs tam gurbetlık yermıs off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?