selam canlar kar yuzunden evdeyım bugün :))) o sebeple ancak bu saatlerde katılabıldım aranıza. buluşmamız oldukça kalabalık olucak gibi görünüyor ayy cok güzel olucak nekadar kalabalık okadar cok muhabbet demektir :)) dün benimkine söyledim planımızı çok şaşırdı :)) önce bi tepki gösterecek gibi oldu sonra dedim onlar benim dert ortağım beni en iyi onlar anlıyor tamam sen bilirsin dedi :)) biçok insana tuhaf geliyor şuradaki sohbetimiz ben anneme falan soyluyorumda kafayı yedin diyor bana ama nekadar keyıf aldığımızı en ıyı biz biliriz iyki varız :))) az önce sevgilim aradı sanırım amacına ulaşmış kantinci olmak için uğraşıyordu %95 oldu dedi 1-2 güne kadar geçicekmiş cep telefonu alıcam çarşı izninde rahat rahat konuiucaz dedi. inşallah ole olur çok mutluyum en büyük sıkıntım istediğimde ona ulaşamamaktı.
canım facebook sayfana bende geldim beğendim :)
amin inşallah canım.. bizimki ankarada olduğu için ben de istdeyım 2 kez gitmiştim görmeye. 347. dönem zaten. şuan çok heycanlıyım hasret çok büyüdü.. 9 gün var ama şuan çıkıp gidip göresim var.. bizde askerlikk yapıyoruz onlarla
Benim erkek arkadsımda acemılıgı ankara mamakta yaptı.Cok soguktur ama en azından tehlıke yoktur.Bende o heyecanları yasıcagım gunlerı gorurum ınsallah :) para bırıktırıp acılen kıbrıs'a gıdıcem zaten:S
selam canlar kar yuzunden evdeyım bugün :))) o sebeple ancak bu saatlerde katılabıldım aranıza. buluşmamız oldukça kalabalık olucak gibi görünüyor ayy cok güzel olucak nekadar kalabalık okadar cok muhabbet demektir :)) dün benimkine söyledim planımızı çok şaşırdı :)) önce bi tepki gösterecek gibi oldu sonra dedim onlar benim dert ortağım beni en iyi onlar anlıyor tamam sen bilirsin dedi :)) biçok insana tuhaf geliyor şuradaki sohbetimiz ben anneme falan soyluyorumda kafayı yedin diyor bana ama nekadar keyıf aldığımızı en ıyı biz biliriz iyki varız :))) az önce sevgilim aradı sanırım amacına ulaşmış kantinci olmak için uğraşıyordu %95 oldu dedi 1-2 güne kadar geçicekmiş cep telefonu alıcam çarşı izninde rahat rahat konuiucaz dedi. inşallah ole olur çok mutluyum en büyük sıkıntım istediğimde ona ulaşamamaktı.
git cnm git değişiklik olur.. bizimde şansımıza aralıkta ocakta nöbeti olmadı allahtan .. hep nöbetçi çavuşluk yaptı içerde..
bir gidişlik bir gece de kalırsan 400 tl ye falan mal oluo.Batmazsam iyidiro gelemıcek mecbur ben gıdıcem napalım artık.Bizimki nobet tuttu ama bsy olmamıstı allhtn.soguktan kulagı kırılanlar olmuss :S
ben günübirlik gidip gelmiştim canım .. ank yakın zaten. batmazsın canım.. çalışıyormusun sen.
hayırr okuyorummm.2 ayda bır anca o parayı verebılırım.gonul ısterdıkı her ay .S daha 1 yılımız var sonucta..
bizi bizden baska kimsecikler anlamaz .benimde arkadasim dio hep "ne yapiorsun sabahtan aksama kadar forumda fln "die .ii ki de böyle bir forum var yoksa nasil gecerdi zaman
yakin olsam bende gelmek isterdim ama malesef gelemiorum .neyse siz bulusun bi bakalim.amaaaaa burda anlatin sonra neler neler oldu.
bir gidişlik bir gece de kalırsan 400 tl ye falan mal oluo.Batmazsam iyidiro gelemıcek mecbur ben gıdıcem napalım artık.Bizimki nobet tuttu ama bsy olmamıstı allhtn.soguktan kulagı kırılanlar olmuss :S
Canım çok sevindim negüzel inşallah olur dışarda olmaktan çok çok daha iyi rahattırda büyük ihtimal bizde içerlerde bir yer edeydik iydi dua edelim bol bol ustalarında rahat olsunlar
yaa yanlış mı anladım buluşuyor musunuz? nerde nasıl? beni de alın yanınıza. dert ortaklarımsınız siz benim
inşallah tatlım bır aksılık çıkmaz bıktım dıyo sureklı aynı şeylerı yapmaktan mantıklı yaptığımız hiçbişey yok dıo. darısı sizinkilerin başına hepsi rahat etsinler mümkün oldugunca
ooo kızlar ne güzel buluşuyorsunuzbenim yerime de kaynatın. yakın olsaydı gelmeyi çok isterdim ama Ankara'dayım. zaten gelsem de beni kovardınız benim cadı kızım rahat vermezdi. bebiş falan yokken buluşun, gezin...sonra çok zor oluyor evden çıkmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?