349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizi bizden baska kimsecikler anlamaz .benimde arkadasim dio hep "ne yapiorsun sabahtan aksama kadar forumda fln "die .ii ki de böyle bir forum var yoksa nasil gecerdi zaman
yakin olsam bende gelmek isterdim ama malesef gelemiorum .neyse siz bulusun bi bakalim.amaaaaa burda anlatin sonra neler neler oldu.

Benim erkek arkadsımda acemılıgı ankara mamakta yaptı.Cok soguktur ama en azından tehlıke yoktur.Bende o heyecanları yasıcagım gunlerı gorurum ınsallah :) para bırıktırıp acılen kıbrıs'a gıdıcem zaten:S

git cnm git değişiklik olur.. bizimde şansımıza aralıkta ocakta nöbeti olmadı allahtan .. hep nöbetçi çavuşluk yaptı içerde..

Canım çok sevindim negüzel inşallah olur dışarda olmaktan çok çok daha iyi rahattırda büyük ihtimal bizde içerlerde bir yer edeydik iydi dua edelim bol bol ustalarında rahat olsunlar

offf gene aradım ıstıma bıtmıs egıtıme gıtmısler bu nasıl ıs ya.saat de veremedı adam.bazen 2 bazen 3 saat suruyo dedı.Bende aksam tekrar arıcam.konusana kadar yılmak yok devam

bir gidişlik bir gece de kalırsan 400 tl ye falan mal oluo.Batmazsam iyidir o gelemıcek mecbur ben gıdıcem napalım artık.Bizimki nobet tuttu ama bsy olmamıstı allhtn.soguktan kulagı kırılanlar olmuss :S

git cnm git değişiklik olur.. bizimde şansımıza aralıkta ocakta nöbeti olmadı allahtan .. hep nöbetçi çavuşluk yaptı içerde..

bir gidişlik bir gece de kalırsan 400 tl ye falan mal oluo.Batmazsam iyidir o gelemıcek mecbur ben gıdıcem napalım artık.Bizimki nobet tuttu ama bsy olmamıstı allhtn.soguktan kulagı kırılanlar olmuss :S

ben günübirlik gidip gelmiştim canım .. ank yakın zaten. batmazsın canım.. çalışıyormusun sen.

kaç gündür yazamadım, bebişim fırsat vermedi.
perşembe günü koçişime kavuştum misafirhaneye geçmeden uğradık, görüşmemize izin verdiler, 20 dakika hasret giderdik.
ertesi günkü yemin töreni çok güzeldi. kalabalık değillerdi. eşimi bol bol videoya aldım, duygusal anlar yaşadı herkes. iyi ki askere gitmiş dedim. bayrağın tören alanına getirilişi, yemin anı vs. hepsi görmeye değer, mükemel anlardı. törenden sonra eşimi alıp misafirhaneye geçtik. eşimin ailesiyle gitmiştik, biraz kalabalıktık bu arada kızım babasını hiç unutmamış, sarıldı, öptü. baba deyip durdu sürekli kızımla eşimin buluşma anı da çok duygusaldı. yavrum nasıl hasret kalmış, kucağında gıkı çıkmadı. beni öpsün diye uslu uslu durdu.
2 gün çok hızlı geçti. eşim için aldığım ciçişleri de pek giyemedim odanın kaloriferi bozukmuş, buz gibiydi şansına küssün artık oda zaten hasta olmuş. kazakları giyip, rahat rahat takıldıkkızımda sağolsun babasını görünce uyumak bilmedi. çok güzel mekanlara yemek yemeye gittik. pek bir şey anlamadım ki. kızım kurtlu gibi, sağa sola gidip durdu. yürümeyi yeni öğrendi. yemek çok romantikti. masamıza ud çalmaya sesi çok güzel biri geldi. mis gibi türkü söylüyor, ortam romantik, ses desen bir içim su....gel gör ki bizim kız adama musallat oldu udunu ellemeye çalışıyor, bağarıyor çocuklu olunca bu kadarına bile şükür demek lazım.
pazar günü de geri döndük. günlerdir beklediğimiz an hemencik geçiverdi. izin kullanmak da istemiyor. ben de bir daha ne zaman giderim bilemiyorum, 6 saatlik yol. bebekle tek başıma gitmem imkansız

bende oyle dusunuyorum canım :)) merak etme anlatırız tabıkıde

cnm çokmuş 400 feda olsun diycem ama öğrenci olunca da zor.

Canım çok sevindim negüzel inşallah olur dışarda olmaktan çok çok daha iyi rahattırda büyük ihtimal bizde içerlerde bir yer edeydik iydi dua edelim bol bol ustalarında rahat olsunlar

inşallah tatlım bır aksılık çıkmaz bıktım dıyo sureklı aynı şeylerı yapmaktan mantıklı yaptığımız hiçbişey yok dıo. darısı sizinkilerin başına hepsi rahat etsinler mümkün oldugunca

ooo kızlar ne güzel buluşuyorsunuz benim yerime de kaynatın. yakın olsaydı gelmeyi çok isterdim ama Ankara'dayım. zaten gelsem de beni kovardınız benim cadı kızım rahat vermezdi. bebiş falan yokken buluşun, gezin...sonra çok zor oluyor evden çıkmak

yaa yanlış mı anladım buluşuyor musunuz? nerde nasıl? beni de alın yanınıza. dert ortaklarımsınız siz benim

yaa yanlış mı anladım buluşuyor musunuz? nerde nasıl? beni de alın yanınıza. dert ortaklarımsınız siz benim

buluşma İstanbul da olacakmış yakın olanlar yaşadı, uazaktakilerde forumdan takip eder gelişmeleri

Canım benim amin inşallah askerlerimiz rahat etsinde görevleri ne olursa olsun

Canim bende ankaradayim, bebişi bana birak gitt :)) aliştim zaten boşta oldugum icin hergün bi akrabanin arkadasin cadilarina bakiyorumm :))

Son düzenleme:
ben bugun erken cıkar kızlarrr kar nedenıyle yollarda kalmak ıstemıyorum hoscakalınnn opuyorum bulusmayı fınaller bıtsın yapıcaz ıns )))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…