Kızlar deprem mi oldu bana mı öyle geldi:26::26::26:
cnm çokmuş 400feda olsun diycem ama öğrenci olunca da zor.
Kızlar deprem mi oldu bana mı öyle geldi:26::26::26:
Canım istanbuldamı? ben hiç hissetmedim oturdugum halde yerimde :18:
ben izmirdeyim hissettim.5.8 diyolar
acan adam yarım saat sonra dagılırlar arayın dedı bakalım :) fatura benim baya kabarık gelmezse iyii
bende hep sevdiceğimi ankesörlüden o çaldırıyo ben arıyorum. bunun için vodafone un 69tl lik yanılmıyorsam limitsiz tarifesini alabilirsin canım. sabit hatlar (ankesörde dahil) limitsiz ve vodafonelarla limitsiz, diğer operatörlere de 750 dakika veriyor. çok uygun bence
aveayım canım ben ama ya:S dk sı 35 kurusmus ıns oyledır yoksa faturam baya yuklu gelıcek:S
Selam Kızlar. Askerlerimiz olmadan ilk kar ikinci kar derken ilk depremi de atlattık. Umarım kötü bişeyler yoktur haberlere falan baktım ama.. bu karda kışta Allah kimseleri evsiz bırakmasın
Kızlar bugün 6 tane ev baktik, 3 tanesini kesin eledim zaten, bi tanesine bayildim evin icinde ağzim açik gezindim kesin karar vermek uzereydim ki fiyatini sorayim dedim, emlakci 580 bin tl demesin mi arkama bakmadan cikmak zorunda kalddiiimm ah o mutfagi neydi oyle 2 salon buyuklugunde resmenn(
Buca tatlımm :))İzmir'in neresinden canım :)
amiin aminn.insallah kimseye birsey olmamistir :18::18:geçmiş olsun arkadaşlar haberlerini okudum şimdi merkez ege denizi 6,2 dio:18: Allah hepimizi ve askerlerimizi korusun..
amiin aminn.insallah kimseye birsey olmamistir :18::18:
his edenler oldu mu aranizda kizlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?