amiin aminn.insallah kimseye birsey olmamistir :18::18:
his edenler oldu mu aranizda kizlar??
Bizim iş yerinde hissedenler olmuş ben hiç hissetmedim ya bizede söylemiyorlar köftehorlarben buraya bakarken kendimden geçmişim meger alıp götürseler haberim olmuycak yazılanları okuyum diye Hasar can kaybı olmadıgı söyleniyor canım haberlerde inşallah birşey yoktur Allahım herkesi korusun yardımcımız olsun.
Buca tatlımm :))
bornovadayım bende suan canım :) yakınmısız gene
hahahaaykiz hic gülecegim yoktu.bayaaaa bi kendini kaptiriyorsun buraya desene
acaba aksam askim aradiginda sorsam mi ki ? yoksa hic bisi demesem mi ? belki haberi yoktur depremden :18::18:,garibim tv bile izlemiormus orda
pek vaktım olmuyo nete girmeye,finaller çizimler falan derkenn zaman akıyo gidiyo..
ama pcyı acar acmazda ılk burada buluyorum kendmı
kızlar bızde ankarada ayarlayalım bı bulusmaa,bebişlerinizle falan gelın nolcak severizz
Kızlaaarrr kızlaaarrr ingiltereden babişiim geldii bana biir sürü çeyiz eşyası almışş ben şimdi babamı yemeyimde napıyımm bulabildiklerimi ekliyorum, ve burda düzgün bi yemek takımı 200'den başlarken sudan ucuz, 25-30 sterlin arası (2.8 ile çarpıyoruz )
Eki Görüntüle 599317 Eki Görüntüle 599318 Eki Görüntüle 599319 Eki Görüntüle 599320 Eki Görüntüle 599321 Eki Görüntüle 599322 Eki Görüntüle 599324 Eki Görüntüle 599325 Eki Görüntüle 599326 Eki Görüntüle 599327
Kızlar askeri Diyarbakırda olan var mı yaa
bizde ayarlayalm bıgunnn kıskandm cookkk
aslında askerim orada oldugu için artık bi süre ben de ankaralıyım sayılır dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?