349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hahahaay kiz hic gülecegim yoktu.bayaaaa bi kendini kaptiriyorsun buraya desene

acaba aksam askim aradiginda sorsam mi ki ? yoksa hic bisi demesem mi ? belki haberi yoktur depremden :18::18:,garibim tv bile izlemiormus orda

hahahaay kiz hic gülecegim yoktu.bayaaaa bi kendini kaptiriyorsun buraya desene

acaba aksam askim aradiginda sorsam mi ki ? yoksa hic bisi demesem mi ? belki haberi yoktur depremden :18::18:,garibim tv bile izlemiormus orda

İnan okadar şaşırdımki duymadıgıma çok şiddetliymiş iyi degilim gerçekten ben Ben söylüycem canım karadeniz tarafında hissetmesi imkansız ama neden söylemedin diye hesap sorabilir sonra bana ögrendiginde

pek vaktım olmuyo nete girmeye,finaller çizimler falan derkenn zaman akıyo gidiyo..
ama pcyı acar acmazda ılk burada buluyorum kendmı
kızlar bızde ankarada ayarlayalım bı bulusmaa,bebişlerinizle falan gelın nolcak severizz

benm de cnm ya ilk işim bu siteyi açmak hemen 2 yere de uzak olanlar gelemicek olanlar napcakkkkk:26: artık burdan aktarırsınız havadisleri..

Son düzenleme:
askımı aradımmm konustummm.8dk hemdee :) santrale gecıcekmıs gorevıde bellı oldu.alt devrelerı gelene kadar sıkıntı ama sonra rht rht konusurz hepp.Cok mutlu oldum.sesıde ıyı gelıyodu.. Çok ozledımm onuu.bu arada bu Kıbrıs'ın operatorde bkletırken çalan sarkısı cok hoş ya çktık açık alınla.... diye :)

Kızlaaarrr kızlaaarrr ingiltereden babişiim geldii bana biir sürü çeyiz eşyası almışş ben şimdi babamı yemeyimde napıyımm bulabildiklerimi ekliyorum, ve burda düzgün bi yemek takımı 200'den başlarken sudan ucuz, 25-30 sterlin arası (2.8 ile çarpıyoruz )

hepsi çok ciciler,, ohh çeyiz tamam canım bi de ev buldun mu bi de aşkına kavuştun mu herşey tamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…