349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

offff kızlar hiç böyle kırılmamıştı kalbim şimdi aradı saçma sapan sebeplerden beni okadar çok terslediki 40 yıl düşünsem ordayken benimle böyle konuşacağı aklıma gelmezdi ağladım telefonda en sonunda ben oyle ağlarken ben kapatıyım en ıyısı daha sonra ararım dedi sen bilirsin dedim kapattım. ister arasın ister aramasın bunu bana unutturamaz. bunların hiçbirini haketmedim kalbim gerçekten paramparça oldu kendimi bu hale getirdiğime değermi değmezmi bilmiyorum her sorduğum soru battı resmen hepsine uyuz uyuz cvplar verdi zorla konuştu herşey okadar anlamsızkı şuan gözümde....................

canım üzülme nolur topla kendini... eminim o da şuan bu durumdan asla memnun değildir, üzgündür... bize en çok kötü hissettiren sanırım, bu kadar üzgünken kötüyken veya ağlıyoken teli veya konusmayı kapama istekleri oluyo genelde.. ama şuan durumlar biraz farklı, onlar normal bi hayatın parçası değiller... haksız da olabilir ama biz biraz daha sabırlı davranmalıyız sanırım...

üzülme canım düzelir merak etme.Kimbilir hangi pskolojide.Onuda anlamaya calıs.Senı bıle bıle uzmek ıstermı hıc? oda uzulmustur.Sen sinirini at bi kenara kendıne gel bı dahakı konusmanızda duzelır hersey...

bencede sakin olmak lazım. cok garip şeyler yaşıyorlarmış. sinirleri bizden fazla yıpranıyor. şimdilik ses çıkarma. döndüğünde acısını çıkarırsın. zaten sürünmeye alışmıştır bide sen süründürürsin bi müddet. hoş bizler genelde kıyamıyoruz ama..

Son düzenleme:
buarada farkettimde, birsürü asker yolu bekleyen izmir güzeli var burada. bizde buluşalım ayol :) (arada kendime de güzel dedim :))
mayısa doğruda 3 büyük ili toplar büyük şura yaparız merkezi biyerde

Kastamonu güzelleri gece egitimi varmis haberinizz olsunn

Kac gundür hasta yatiyorum giremedimde siteye..askerim gayet iyi..eruzruma gidince arayamaz diye dusunmustum ama gunde 4 kere ariyo..her sabah 6 dada gunaydin demek icin ariyor..bebegim benim yaa..cok korkuyordum oraya gidince degisecek,beni unutacak diye Allahimdan tahmin ettigim gibi olmadi..aksine her telefonda daha cok baglanmis,daha cok özlemis geliyor sesi..kac gundur hele hastayim diye daha sık ariyor...ilaclardan cok onun bu aski iyilestiriyor beni:)

harika canım ya Allah hepimizin sevgilileriyle muhabbetini artırsın.. bu askerlik yarıcak inşallah onlara

Kizlar hakkari jandarma karakolundan 1 şehit. Jandarmayı duyunca bi kötü oldum ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…