- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
bizde ayarlayalm bıgunnn kıskandm cookkk
Baharda ayarlayında bizde askerimizi görmeye geldiğimizde katılalım
gülşahcım nasılsın? nerelerdesin? diyarbakır pek duymadım canım[/
ıyı olmaya calısıyorum tatlım usta bırlıgıne gecınce boyle ıcımde bı bosluk ne yapacagımı bılememenoldu bana bılmıyorum aptal gıbıyım bugun bırde dıyabakırda dun gıttı daha aramadı da ıcım bı huzursuz.. sen nasılsın
gülşahcım nasılsın? nerelerdesin? diyarbakır pek duymadım canım[/
ıyı olmaya calısıyorum tatlım usta bırlıgıne gecınce boyle ıcımde bı bosluk ne yapacagımı bılememenoldu bana bılmıyorum aptal gıbıyım bugun bırde dıyabakırda dun gıttı daha aramadı da ıcım bı huzursuz.. sen nasılsın
sevindim cnm bayadır gözükmüodun merak ettim ben de... evet yeniden ayrılmak zor haklısın cnm, tez zamanda tezkere aldıklarını görürürz inşallah..
Baharda ayarlayında bizde askerimizi görmeye geldiğimizde katılalım
offff kızlar hiç böyle kırılmamıştı kalbim şimdi aradı saçma sapan sebeplerden beni okadar çok terslediki 40 yıl düşünsem ordayken benimle böyle konuşacağı aklıma gelmezdi ağladım telefonda en sonunda ben oyle ağlarken ben kapatıyım en ıyısı daha sonra ararım dedi sen bilirsin dedim kapattım. ister arasın ister aramasın bunu bana unutturamaz. bunların hiçbirini haketmedim kalbim gerçekten paramparça oldu kendimi bu hale getirdiğime değermi değmezmi bilmiyorum her sorduğum soru battı resmen hepsine uyuz uyuz cvplar verdi zorla konuştu herşey okadar anlamsızkı şuan gözümde....................
offff kızlar hiç böyle kırılmamıştı kalbim şimdi aradı saçma sapan sebeplerden beni okadar çok terslediki 40 yıl düşünsem ordayken benimle böyle konuşacağı aklıma gelmezdi ağladım telefonda en sonunda ben oyle ağlarken ben kapatıyım en ıyısı daha sonra ararım dedi sen bilirsin dedim kapattım. ister arasın ister aramasın bunu bana unutturamaz. bunların hiçbirini haketmedim kalbim gerçekten paramparça oldu kendimi bu hale getirdiğime değermi değmezmi bilmiyorum her sorduğum soru battı resmen hepsine uyuz uyuz cvplar verdi zorla konuştu herşey okadar anlamsızkı şuan gözümde....................
Kızlaaarrr kızlaaarrr ingiltereden babişiim geldii bana biir sürü çeyiz eşyası almışş ben şimdi babamı yemeyimde napıyımm bulabildiklerimi ekliyorum, ve burda düzgün bi yemek takımı 200'den başlarken sudan ucuz, 25-30 sterlin arası (2.8 ile çarpıyoruz )
ayyy canım bayıldım ya bende de böyle züccaciye takıntısı vardır çok çok güzel Allah güle güle kullanmak nasip etsin
buarada farkettimde, birsürü asker yolu bekleyen izmir güzeli var burada. bizde buluşalım ayol :) (arada kendime de güzel dedim :))
mayısa doğruda 3 büyük ili toplar büyük şura yaparız merkezi biyerde
pdrdenizcim bana msj atmıştın ya ben sana cvp gönderdim ama geldimi bilmiyorum
Kac gundür hasta yatiyorum giremedimde siteye..askerim gayet iyi..eruzruma gidince arayamaz diye dusunmustum ama gunde 4 kere ariyo..her sabah 6 dada gunaydin demek icin ariyor..bebegim benim yaa..cok korkuyordum oraya gidince degisecek,beni unutacak diye Allahimdan tahmin ettigim gibi olmadi..aksine her telefonda daha cok baglanmis,daha cok özlemis geliyor sesi..kac gundur hele hastayim diye daha sık ariyor...ilaclardan cok onun bu aski iyilestiriyor beni:)
hmm tahmin etmiştimcanım gelmedim mesajın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?