Kastamonu güzelleri gece egitimi varmis haberinizz olsunn
Aynen benimkide gece arariim dedii
harika canım ya Allah hepimizin sevgilileriyle muhabbetini artırsın.. bu askerlik yarıcak inşallah onlara
hmm tahmin etmiştimmsj atamıyormuşum bende şimdi öğrendim. yeni üyeyim ya ondan galiba
canım üzülme nolur topla kendini... eminim o da şuan bu durumdan asla memnun değildir, üzgündür... bize en çok kötü hissettiren sanırım, bu kadar üzgünken kötüyken veya ağlıyoken teli veya konusmayı kapama istekleri oluyo genelde.. ama şuan durumlar biraz farklı, onlar normal bi hayatın parçası değiller... haksız da olabilir ama biz biraz daha sabırlı davranmalıyız sanırım...
mesaj attım sana yeniden
Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?
Çok acil :)süprizimiz var
Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?
Çok acil :)süprizimiz var
valla canım bu durumu okadar ıyı bılıyorum ve ona göre davranmak için elimden geleni yapıyorum ama bazen ta ordan bile insanı deli etmeye yarıyolarç ama kıyamam ben ona bidaha aradı ben sana daha cvp yazarken tamamen farklı bi şekilde anladı herhalde yanlışını köfte ayakları çok üşümüş bugün( ona gerilmiş :))) nasıl sevgi pıtırcığı oldu 2 dk da aklım şaştı çok zorlanıyorlar ya allah yardımcıları olsun ne diyim bizimde işimiz cidden zor bunu daha ıyı anladım :))
Kızlar askeri Diyarbakırda olan var mı yaa
merhaba canım benim ki diyarbakıra gidecek. ama havacı. 8. ana jet üssüne gidecek. cuma günü yemin töreni
hatasını anlaması çok güzel cnm çok sevindim hem de kısa sürede dönüş yapmasına.. aslında farkında yanlış yaptığının seni üzdüğünün,, hemen de gönül almasını biliolar dimi amabizim işimiz çok çok zor canım Allah hepimizin yardımcısı olsun askerlik yapılıosa tek kişilik değil valla biz de farklı yönden yapıoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?