benimki suan diyarbakır pirinçlikte dün teslim oldu tankçı ben diyarbakır diye çok korkuyorum yaa
cnm ohh yaa sonunda vala aramaya çıkcaktım senigeçmiş olsun diyelim o zaman umarım güzel geçmiştir.. evet çok beğendi cnm, çok emek harcamışın çok güzel dedi, ama almadı. zaten zmaan geçmio bi de böle 155den geri sayarsak hiç geçmez dedi. ben gelince birlikte hepsini karalarız şimdilik sen de kalsın dedi.. düşününce hak verdim, çok üzülmedim almamasına, eğer ona zor gelicekse almasın dedim artık..
bizde ayarlayalm bıgunnn kıskandm cookkk
ayarlayalım canım daha doğrusu ben ayarlayamamda bana özel msj atarsanız gelirim ama
bende girdim bilgilerimi
ben de yaptımama benim niye kısa dönem olarak 130 yaa izin falan da kullanmadık ki kızlar mayıs 18 değil mi ama iyice bi saysanızaaa:26:
ben 16 mayıs diye hesapladım
kizlar yedek subay sitesine göre 16 mayista bitiyor.
YedekSubay.tk : 351. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
kizlar yedek subay sitesine göre 16 mayista bitiyor.
YedekSubay.tk : 351. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
ama canım aralık 12 ile 158 den başladık aslında düşmeye ki, yanlış mı biliorum 155 değileğer aralık 12 158 ile başladıksa 18 mayıs yapıoo çıkış..sadece uzakta olanlara 0-800-1600 1 veya 2 gün yol izni oluomuş die biliorum..
canım ev bakıyorsun yaa bende eve ilk bakarken cezbetti beni banyonun mutfagın buyuklugu sımdı ölüyorum temizlik yaprken her koltugu rahat aldım yatak gıbı su an e otel gıbı dolup tasıyo evınde yerınde musyıt dıyen bende temızlıgıde cabası ...bılgın olsun ev eskı olmasın lavabolar akıt masın petek sayısına dıkkat et buyuk mu kuck mu petekler evın ısınmasında cok rol oynuyor evın cephesı cok onemlı ...mutlaka ama mutlaka gunes gorsun ara kat olmasına onem goster bunlar gercekten cok onemlı otopark konusu mesela otoparkı var dıyorlar sonradan ogrenıyorsun kı donusumlu otopark ıkı hafta senınkı duruyor ıkı hafta dısarda kalıyor komsununkı duruyor yer sıkıntısından dolayı aıdat cevre duzenlemesı fıyatları net mı surprız yasanır mı bunları mutlaka öğrenmelsin evi satın almayacaksan kıralayacaksan ev sahıbınle mutlaka tanısıp gorusmelsın kı ev ıle ılgılı sıkntı oldugunda bastan cozmelı ya da cozbılecegını soylemelı benım basım cok agrıdı dıkkatlı ol canım kolay gelsinbıde mutfak halısı mutlakaaa koyu renk kahve falan olmalı guven bana
ben geldimm kızlar, nasılsınızz?
yarın okulların tatil olması haberi ile sevinçliyim cnmsen nasılsın?? 347. de görüorum seni bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?