349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:)daha bitmedi canım biter bitmez kendimi buraya atıcam:)evet canım haklısın ben bile bazen bendekini bir kaç gün karalamıyorum 3 4 günü aynı anda karalıyorum yoksa her gün her gün üzlüyorum daha zor oluyo o yüzden haklı bence gelince beraber karalamak iyi fikir bence de

ben 16 mayıs diye hesapladım

ama canım aralık 12 ile 158 den başladık aslında düşmeye ki, yanlış mı biliorum 155 değil eğer aralık 12 158 ile başladıksa 18 mayıs yapıoo çıkış..sadece uzakta olanlara 0-800-1600 1 veya 2 gün yol izni oluomuş die biliorum..

hayır 349.dönem 154 den başladı saymaya 158 değil

canım ev bakıyorsun yaa bende eve ilk bakarken cezbetti beni banyonun mutfagın buyuklugu sımdı ölüyorum temizlik yaprken her koltugu rahat aldım yatak gıbı su an e otel gıbı dolup tasıyo evınde yerınde musyıt dıyen bende temızlıgıde cabası ... bılgın olsun ev eskı olmasın lavabolar akıt masın petek sayısına dıkkat et buyuk mu kuck mu petekler evın ısınmasında cok rol oynuyor evın cephesı cok onemlı ...mutlaka ama mutlaka gunes gorsun ara kat olmasına onem goster bunlar gercekten cok onemlı otopark konusu mesela otoparkı var dıyorlar sonradan ogrenıyorsun kı donusumlu otopark ıkı hafta senınkı duruyor ıkı hafta dısarda kalıyor komsununkı duruyor yer sıkıntısından dolayı aıdat cevre duzenlemesı fıyatları net mı surprız yasanır mı bunları mutlaka öğrenmelsin evi satın almayacaksan kıralayacaksan ev sahıbınle mutlaka tanısıp gorusmelsın kı ev ıle ılgılı sıkntı oldugunda bastan cozmelı ya da cozbılecegını soylemelı benım basım cok agrıdı dıkkatlı ol canım kolay gelsinbıde mutfak halısı mutlakaaa koyu renk kahve falan olmalı guven bana

kızlar ya yaza doğru kayblmayın bi yere.. Allah kısmet ederse biz de bu yaz evlenirsek (amin) özellikle evli arkadaşlar.. o kadar çok danışcağımız sey var ki size

yarın okulların tatil olması haberi ile sevinçliyim cnm sen nasılsın?? 347. de görüorum seni bazen..

evet canım bende fena sayılmam, orada takılmak bazen iyi geliyor bana, onlarında o günlerden geçmesi ve bu hasretin bitecek olmasını bilmek güç veriyo... :)

Aşkım aradii eğitim yeni bitmiş onlarda bitmiş tabi, bu haftasonu hem cumartesi hem pazar çarşi izinleri varmiş, azicik kiskancligim tutmadi degil :)) gerci kogusun tamaminin sevgilisi nisanlisi var planida yapmislar, hamama va playstation cafeye falan gidiceklermiş. Çok ozlediimm çoookkk.. Ayın 19unda belki yol izni verebilirlermiş 2-3 gün, emir bekliyolarmiş şimdilik.. İnşallah tekrar gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…