349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım bende fena sayılmam, orada takılmak bazen iyi geliyor bana, onlarında o günlerden geçmesi ve bu hasretin bitecek olmasını bilmek güç veriyo... :)

ayy ben çok kıskanıorum onlarııı yerlerinde olmayı o kdr çok isterdimki...

iyi geceler kızlar bu şafak panosu çok hoşuma gitti, çok sevdim nasılsınız, iyisiniz inşallah? bugün tüm gün eski ders notlarımı ve kitaplarımı topladım :-o bir sürü çöp çıktı ama ortalık da temizlendi

bitecek bu ayrılık inanıyorum ya içim daralıyo nefes alamıyorum bazen normal gecıyor gunlerım bazen boyle o kadar zorlanıyorum kı sankı bıtmısız sankı ayrılmısız cok tahaf bır duygu

2-3 gün mü benimki bana 1 gün dedi yaa km den kaynaklanıyor galiba of..

bitecek bu ayrılık inanıyorum ya içim daralıyo nefes alamıyorum bazen normal gecıyor gunlerım bazen boyle o kadar zorlanıyorum kı sankı bıtmısız sankı ayrılmısız cok tahaf bır duygu

benimde bazen içime karamsarlık giriyor bitmicek bu günler diyorum ama sonra 2 dk da olsa onun sesini duyunca gün gelicek bu sıkıntıların biteceğine eski günlerimize geri döneceğimizi hayal ediyorum.. sende içini ferah tut ki askerinin de içi ferah olsun

Tavsiyelerin icin cok tesekkurler once, ozellikle yeni yapilmis binalardan bakiyorum bende, belki daha az sorun olur, kesinlikle merkezi isitma sistemi istiyorum. Kiralik dusunmuyoruz cunku biz evimizi istegimize gore duzenlemek istiyoruz, bizim olmayan bir ev icin cok masrafa girmek istemiyoruz cunku. Mutfak konusunda ise buyuklugu degilde hani boyle standart mutfak tipi istemiyorum, boyle bildigimiz dar kucuk koridor halindeki mutfaklari cok itici buluyorum, en azindan kare bi oda olsun mutfak, bir tarafinada ufak 2 tane puf koymak istiyorum cunku.. Dolaplarimda cok olmali mutfakta fazla esyam var cunku :/
Otopark onemli bizim icinde, bide bizde 3 araba var nolucak bilmiyoruz, onun bi yazin kullandigi arabasi var, bide kışın şartlarinda kullandigi araba var bendede var bi tane.. Bizi linc eder apartman sakinleri, bide sitede olmasini istiyorum site icinde ihtiyacimi gidericek herşey olsun.. Mutlaka ara kat olmali zaten hem yukseklik korkum hemde en alt katta olursa basık alan korkum var
Şu an icin 250 bin tl ayirdik ev satin almak icin, bakalim gonlumuze gore bi ev bulurum insallah yakin zamanda :)

kesinlikle oyle asıl burada anlayacagız bırbırımıze olan sevgımızın ne kadar guclu oldugunu ıstırahate geldı 10 gun carcabuk gectı dun gıttı bugun bıtmek bılmedı

2-3 gün mü benimki bana 1 gün dedi yaa km den kaynaklanıyor galiba of..

Canim bende bilmiyorum ama bizim en az 2 gün cünkü yol zaten 16 saat usta birliğine.. 3 günüde bikaç km ile kaçirdik.
Kesin bişey yok, thy ile anlaşma olursa direkt ordan toplu gidicekler, ama komutanlar askerlere yol izni verirlerse gidecekleri yerleri sormuş bugün. Büyük ihtimalle verilicek gibi gozukuyor.. Umarim oyle olur..

kesinlikle oyle asıl burada anlayacagız bırbırımıze olan sevgımızın ne kadar guclu oldugunu ıstırahate geldı 10 gun carcabuk gectı dun gıttı bugun bıtmek bılmedı

sıkma canını cnm öyle yada böyle geçicek bu günler veee mayıs gelicek bu sayfada bayram ilan edicek hep birlikte söz

iyi akşamlar cnm ya ben de öle iyice azaldı konusmalar.. usta birliğinde böle rahat rahat konusan var mı ki:26: bizde mi sıkıntı var acaba?!

Aslında benimki rahat arıyabiliyoda ben çalıştıgım için çalışırken açamıyorum telefonu oda oyüzden aramıyo çalışma saatlerimde onun sesini duymayınca gün bitmiyomuş gibi geliyo

Kızlarrr o şafak panosunu nasıl yaptınızz bende istiyorummmmmm :)

canım ilk olarak "profilim"e tıklıyorsun
oradan da "hakkımda" kısmına tıklıyorsun. orada senin bilgilerin açılıyor, aşağı doğru indiğinde, kimi bekliyorsunuz ve tezkere tarihi diye iki başlığı göreceksin. oradan tezkere tarihini, 16-05-2013 örneğinde olduğu gibi tezkere alacağı tarihi girip kimi beklediğini seçtiğinde kaydedip halletmiş olacaksın :)

iyi akşamlar cnm ya ben de öle iyice azaldı konusmalar.. usta birliğinde böle rahat rahat konusan var mı ki:26: bizde mi sıkıntı var acaba?!

tatlım ozel msj atamıyorum :) ıyı ıyı bır problemı yok 10 gun ıstırahat vermıslerdı dunde gonderdım ıste fazladan kalbınde bır damar varmıs ama sıkıntı yaratmayacakmıs yemın torenıne yetısemedı tek basına yemın ettı hayal ettıgım gıbı olmadı hıc bısı yanı ama saglıgı yerınde sukurler olsun

canımmm çok tşk ederimmmmm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…