evet canım bende fena sayılmam, orada takılmak bazen iyi geliyor bana, onlarında o günlerden geçmesi ve bu hasretin bitecek olmasını bilmek güç veriyo... :)
Aşkım aradii eğitim yeni bitmiş onlarda bitmiş tabi, bu haftasonu hem cumartesi hem pazar çarşi izinleri varmiş, azicik kiskancligim tutmadi degil :)) gerci kogusun tamaminin sevgilisi nisanlisi var planida yapmislar, hamama va playstation cafeye falan gidiceklermiş. Çok ozlediimm çoookkk.. Ayın 19unda belki yol izni verebilirlermiş 2-3 gün, emir bekliyolarmiş şimdilik.. İnşallah tekrar gelir..
gülşahcım mesaj attım sana geldimi??:26:
2-3 gün mü benimki bana 1 gün dedi yaakm den kaynaklanıyor galiba of..
bitecek bu ayrılık inanıyorum ya içim daralıyo nefes alamıyorum bazen normal gecıyor gunlerım bazen boyle o kadar zorlanıyorum kı sankı bıtmısız sankı ayrılmısız cok tahaf bır duygu
canım ev bakıyorsun yaa bende eve ilk bakarken cezbetti beni banyonun mutfagın buyuklugu sımdı ölüyorum temizlik yaprken her koltugu rahat aldım yatak gıbı su an e otel gıbı dolup tasıyo evınde yerınde musyıt dıyen bende temızlıgıde cabası ...bılgın olsun ev eskı olmasın lavabolar akıt masın petek sayısına dıkkat et buyuk mu kuck mu petekler evın ısınmasında cok rol oynuyor evın cephesı cok onemlı ...mutlaka ama mutlaka gunes gorsun ara kat olmasına onem goster bunlar gercekten cok onemlı otopark konusu mesela otoparkı var dıyorlar sonradan ogrenıyorsun kı donusumlu otopark ıkı hafta senınkı duruyor ıkı hafta dısarda kalıyor komsununkı duruyor yer sıkıntısından dolayı aıdat cevre duzenlemesı fıyatları net mı surprız yasanır mı bunları mutlaka öğrenmelsin evi satın almayacaksan kıralayacaksan ev sahıbınle mutlaka tanısıp gorusmelsın kı ev ıle ılgılı sıkntı oldugunda bastan cozmelı ya da cozbılecegını soylemelı benım basım cok agrıdı dıkkatlı ol canım kolay gelsinbıde mutfak halısı mutlakaaa koyu renk kahve falan olmalı guven bana
evet tatlım, nereden nereye gideceğine göre veriyorlar :/
benimde bazen içime karamsarlık giriyor bitmicek bu günler diyorum ama sonra 2 dk da olsa onun sesini duyunca gün gelicek bu sıkıntıların biteceğine eski günlerimize geri döneceğimizi hayal ediyorum.. sende içini ferah tut ki askerinin de içi ferah olsun
2-3 gün mü benimki bana 1 gün dedi yaakm den kaynaklanıyor galiba of..
İyi akşamlar herkeseee bugünn aşkımınn sesini duyamadımm
kesinlikle oyle asıl burada anlayacagız bırbırımıze olan sevgımızın ne kadar guclu oldugunu ıstırahate geldı 10 gun carcabuk gectı dun gıttı bugun bıtmek bılmedı
iyi akşamlar cnm ya ben de öle iyice azaldı konusmalar.. usta birliğinde böle rahat rahat konusan var mı ki:26: bizde mi sıkıntı var acaba?!
Kızlarrr o şafak panosunu nasıl yaptınızz bende istiyorummmmmm :)
iyi akşamlar cnm ya ben de öle iyice azaldı konusmalar.. usta birliğinde böle rahat rahat konusan var mı ki:26: bizde mi sıkıntı var acaba?!
canım ilk olarak "profilim"e tıklıyorsun
oradan da "hakkımda" kısmına tıklıyorsun. orada senin bilgilerin açılıyor, aşağı doğru indiğinde, kimi bekliyorsunuz ve tezkere tarihi diye iki başlığı göreceksin. oradan tezkere tarihini, 16-05-2013 örneğinde olduğu gibi tezkere alacağı tarihi girip kimi beklediğini seçtiğinde kaydedip halletmiş olacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?