canımmm çok tşk ederimmmmm :):)
tatlım ozel msj atamıyorum :) ıyı ıyı bır problemı yok 10 gun ıstırahat vermıslerdı dunde gonderdım ıste fazladan kalbınde bır damar varmıs ama sıkıntı yaratmayacakmıs yemın torenıne yetısemedı tek basına yemın ettı hayal ettıgım gıbı olmadı hıc bısı yanıama saglıgı yerınde sukurler olsun
rica ederim, çok hoşuma gitti ya, artık bizim sayfanın yarısı yorumlarla dolu yarısı da mavi mavi olacak
İyi akşamlar herkeseee bugünn aşkımınn sesini duyamadımm
Bende çok begendimm :) saymıcam diyodum şafak ama tabi içten içee sayıyodum şimdi tam oldu gözümüze soka soka sayıcaz :) Çokkk özledimmmm
Nerdeydi canım seninki insan merak etmeden yapamıyoki dayanamıyo iyi olsa bile sesini duymadan içimiz rahat edermibende bugün 2. gün oluyo sesini duyamadım başım ağrıyo resmen oyalanıyım diyorum düşünmeden edemiyorum halbuki arayamazsam merak etme demişti(
aynen canım, 12 aralıkta gittiler daha bir ay bile dolmadı sanki :s
Nerdeydi canım seninki insan merak etmeden yapamıyoki dayanamıyo iyi olsa bile sesini duymadan içimiz rahat edermi
Evet yaa daha 1 ay olmadı bana 1 yıl gibi geliyo anlamıyorum ki bu kadarmı zor olur yaa oda aynı şekilde sanki yıllardır askerlik yapıyorum diyo 12 ocakda aşkımın dogum gunu ben yanında degilimm off yaa
kıbrısta canım onların denetlemeleri var çok yoğun olcaklar bu ara arayamazsam merak etme dedi ama 1 dk bile sesini duysaydım iyiydi
aynen zaman geçmiyooo baştaki iyimserliğimi kaybetmeye başlıyorum artık görüyorum ki kolay değil ben de istediğim zaman arayamıyorum numara yok arayabilceğim sürekli onun aramasını bekliyorum nerden düştüyse kıbrısa:2:
Evet yaa daha 1 ay olmadı bana 1 yıl gibi geliyo anlamıyorum ki bu kadarmı zor olur yaa oda aynı şekilde sanki yıllardır askerlik yapıyorum diyo 12 ocakda aşkımın dogum gunu ben yanında degilimm off yaa
aynen zaman geçmiyooo baştaki iyimserliğimi kaybetmeye başlıyorum artık görüyorum ki kolay değil ben de istediğim zaman arayamıyorum numara yok arayabilceğim sürekli onun aramasını bekliyorum nerden düştüyse kıbrısa:2:
Yanyanayken mesela zaman nasılda hızlıca geçerdii huzurla doluyo insanın içi yanında sevdigi insan varken Allahımm bütün sevenleri birbirlerine kavuştursun hiç ayırmasın Aminoyy canım benimm, bizde de benim doğum günüm kaynayacak, ama sağlık olsun, Allah ilk önce sağ salim kavuştursun bir daha da hiç ayrılık olmasın inşallah. biz zamanın geçmesini istiyoruz ya, geçmez. geçmesini istemediğimiz zamanlarda da biliyorsunuz şıp diye geçer...
Bende arıyamıyorum ankesörlüden arıyo dün akşam bi arıyım dedim ankesörlüyü bitane asker çıktı alooooooooooo dedi :) tanımaz die sormadım bişey kapattım yüzüne sonra hemen aramazmı benimki dedim bende tam ankesörlüyü aramıştım ayy bi kızıyo ben sana arama demedimmi milletle konuşma sakın dio kıskanç keçi ya :)
349.yarenleri seviyorum siziiyi geceler herkese...
Sana da iyi geceler349.yarenleri seviyorum siziiyi geceler herkese...
Keşke benimkide kibrisa ciksaydi, cok istemiştik.. babaannemin evi var 4 ay onunla kalicaktim bende ciksaydi her haftasonu beraber olucaktik.. Şans işte, çok istemiştik olmadi, siirt çıktı, uçak saati bile düzgün degil ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?