349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok sevindim cnm vala aklım takıldı o gün sen paylaşınca çok üzülmüştüm, ama bi sorun olmamasına sevindim.olsun sağlığı yerinde olsun da yemin törenine katılmasın napalım, herşeyden önce iyi olsunlar.. etimesguttu demi cnm acemi???

Evet yaa daha 1 ay olmadı bana 1 yıl gibi geliyo anlamıyorum ki bu kadarmı zor olur yaa oda aynı şekilde sanki yıllardır askerlik yapıyorum diyo 12 ocakda aşkımın dogum gunu ben yanında degilimm off yaa

aynen zaman geçmiyooo baştaki iyimserliğimi kaybetmeye başlıyorum artık görüyorum ki kolay değil ben de istediğim zaman arayamıyorum numara yok arayabilceğim sürekli onun aramasını bekliyorum nerden düştüyse kıbrısa:2:

kıbrısta canım onların denetlemeleri var çok yoğun olcaklar bu ara arayamazsam merak etme dedi ama 1 dk bile sesini duysaydım iyiydi

Hımmm denetlemede saçma bişey ya yılda 2 kere yapılıyo galiba aralık ayında bide mayıs die hatırlıyorum kıbrısın farklıdır tabi askerlikde çok tecrübe edindim bende fenaa :)
hayır anlamıyorum zaten askerlik denen şey kocaman bi hasret yüklü bari rahat rahat seslerini duysak bu kadarıda fazla bencee

Bende arıyamıyorum ankesörlüden arıyo dün akşam bi arıyım dedim ankesörlüyü bitane asker çıktı alooooooooooo dedi :) tanımaz die sormadım bişey kapattım yüzüne sonra hemen aramazmı benimki dedim bende tam ankesörlüyü aramıştım ayy bi kızıyo ben sana arama demedimmi milletle konuşma sakın dio kıskanç keçi ya :)

Evet yaa daha 1 ay olmadı bana 1 yıl gibi geliyo anlamıyorum ki bu kadarmı zor olur yaa oda aynı şekilde sanki yıllardır askerlik yapıyorum diyo 12 ocakda aşkımın dogum gunu ben yanında degilimm off yaa

oyy canım benimm, bizde de benim doğum günüm kaynayacak, ama sağlık olsun, Allah ilk önce sağ salim kavuştursun bir daha da hiç ayrılık olmasın inşallah. biz zamanın geçmesini istiyoruz ya, geçmez. geçmesini istemediğimiz zamanlarda da biliyorsunuz şıp diye geçer...

Keşke benimkide kibrisa ciksaydi, cok istemiştik.. babaannemin evi var 4 ay onunla kalicaktim bende ciksaydi her haftasonu beraber olucaktik.. Şans işte, çok istemiştik olmadi, siirt çıktı, uçak saati bile düzgün degil ki..

Yanyanayken mesela zaman nasılda hızlıca geçerdii huzurla doluyo insanın içi yanında sevdigi insan varken Allahımm bütün sevenleri birbirlerine kavuştursun hiç ayırmasın Amin

aaaa başka biri çıktı demek ben hiç denemedim aradığı numarayı tekrar aramayı söylediğin iyi oldu:) benimki de o kadar kıskançki konuşurken bile sağı solu incelemekten benimle zor ilgileniyo noluyo diyorum benim sesim dışarı mı geliyo hayırrrr ben seni kimseyle paylaşamam ne diyosun diyo meğersem karşılık verirken bin dereden sus getiriyomuş

81 ilden herhangi birinin çıkmasını tercih ederdik biz ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…