aaaa başka biri çıktı demek ben hiç denemedim aradığı numarayı tekrar aramayı söylediğin iyi oldu:) benimki de o kadar kıskançki konuşurken bile sağı solu incelemekten benimle zor ilgileniyo noluyo diyorum benim sesim dışarı mı geliyo hayırrrr ben seni kimseyle paylaşamam ne diyosun diyo meğersem karşılık verirken bin dereden sus getiriyomuş
aaaa başka biri çıktı demek ben hiç denemedim aradığı numarayı tekrar aramayı söylediğin iyi oldu:) benimki de o kadar kıskançki konuşurken bile sağı solu incelemekten benimle zor ilgileniyo noluyo diyorum benim sesim dışarı mı geliyo hayırrrr ben seni kimseyle paylaşamam ne diyosun diyo meğersem karşılık verirken bin dereden sus getiriyomuş
kızlarr daha önce omurga röntgeni çektiren varmı. giyinik haldeyken çekilebiliyor mu
canım benimki ankesörlüden direk çağrı atıyor, ben geri arıyorum, bir tanesini mimlediev telf. kampanyamız var da demek ki bir bizimki kıskanç değilmiş, iyi oldu bunları öğrendiğim, ben de bazen acaba bi benimki mi böyle yau diye düşünüyordum
çok sevindim cnm vala aklım takıldı o gün sen paylaşınca çok üzülmüştüm, ama bi sorun olmamasına sevindim.olsun sağlığı yerinde olsun da yemin törenine katılmasın napalım, herşeyden önce iyi olsunlar.. etimesguttu demi cnm acemi???
canım benimki ankesörlüden direk çağrı atıyor, ben geri arıyorum, bir tanesini mimlediev telf. kampanyamız var da demek ki bir bizimki kıskanç değilmiş, iyi oldu bunları öğrendiğim, ben de bazen acaba bi benimki mi böyle yau diye düşünüyordum
81 ilden herhangi birinin çıkmasını tercih ederdik biz ama kısmet
Benimkide fena kıskanç canım bazı ankesörlüler geri aramalı oluyo bazıları aranmıyo ama bilmiyorum sizinkiler geri aramalımı
Ay benimki her gün haftalık rapor alıyo benden bu hafta napıcaksın nereye gidiceksin izinli gününde çok komik yaa bilmiyo onsuz buranın tadı tuzu yok işyerine gidiyorum o yok aynı yerde çalışıyoduk biz o gitti boşluga düştümm sanki ama allahtan iş yerindekiler destek oluyoda yoksa hergün zırlarımm :)
komikler yaa ordan bile ulaşıyolar hertürlü baksana horozluklarını yapıyolar hertürlü)
Kibris cok iyi ama biz oranin askeriyesine alisverise giderdik tatil koyu gibi resmen lefkosadaki, icerisinde hersey vardi. Sadece askeriyede türk markalari vardi ordan cikmazdik :)
Keske benimki kibrisa ciksaydi sizinkiler yerine valla, muhtesem olucakti haftasonu hep beraberdik, askerlik gibi olmazdi valla hafta ici calisiyomusta gorusemiyoruz gibi olurdu sankii.
Evett asker oldular ya iyice artis olurlar şimdi bide demezmi ben çavuşumm çavuşla nasıl konuşuyosun öyle falan gülme krizine giriyorum o zaman adam çavuşluga baya baya alıştı gelince burda bana çavuşluk yapmaya kalkarsa yandımm :)
her birlik için aynı şey sözkonusu değildir ama dimi abimde askerliğini kıbrısta yaptı uzun dönem nefret etti kıbrıstan benimkinin Allahtan kısa dönem ona şükrediyorum en çok yoksa kaldığı yer küçük bi kasaba geçen yağmur yağdı elektrikler kesildi bütün kötü şeyler oluyo diyo:)) zaten hattın zor düşme problemi var eğitim ağır sürekli spor bi de denetleme dönemi canlarını okuyolar gariplerin
Sonu çift rakam olanlar geri aramali biz çözdük olayi :)
Benimkinden geçen küfür yedim annemle yilbasi alisverisine cikmistik, disardayken aradi alo dedigim an nerdesin lan sen diye cemkirdii alisveristeyim dedim ne alisverisi o bi gun evde otursan sasarim kurt mu var biyerinde ben burda soyle yapiyorum falan, bikac tanede küfür yedim arada ama hiiç bişey demedim, 1 saate evde olurum merak etme falan dedim kapadım.
Zaten her arayisinda ilk soru ' nerdesin ' ..
Normalde kiskanc degildir cok, yani sakin biri, ama biriktirip biriktirip bir anda patlama huyu var benimkinde :) susar susar bi patlar noldugumu sasiririm :)
Sonu çift rakam olanlar geri aramali biz çözdük olayi :)
Benimkinden geçen küfür yedim annemle yilbasi alisverisine cikmistik, disardayken aradi alo dedigim an nerdesin lan sen diye cemkirdii alisveristeyim dedim ne alisverisi o bi gun evde otursan sasarim kurt mu var biyerinde ben burda soyle yapiyorum falan, bikac tanede küfür yedim arada ama hiiç bişey demedim, 1 saate evde olurum merak etme falan dedim kapadım.
Zaten her arayisinda ilk soru ' nerdesin ' ..
Normalde kiskanc degildir cok, yani sakin biri, ama biriktirip biriktirip bir anda patlama huyu var benimkinde :) susar susar bi patlar noldugumu sasiririm :)
Kibrisin tek sorunu o zaten rüzgarda bile elektrik kesilir, su sorunu var hala gunes enerjisi kullaniyolar su isitmak icin. Ama askeriye olarak guzel biyer, komutanlarinda kotu olucagini sanmiyorum benim tahminim guzel geciricektir canim.
hehe havalarından da geçilmiyo dimi ordan bile artistlik yapmayı beceriyolar banada diyo ki bi tanesini dövüyoduk nerdeyse Ahmet saçmalama niye dövüyomuşsunuz diyorum bize artistlik yapıyo üst devre yaa bağırıyomş falan bunlarda uyuz olmuşlar falan bana anlattığı şeye bak iyi geçinmeye bak daha 4 ay ordasın dedim bende
Evett asker oldular ya iyice artis olurlar şimdi bide demezmi ben çavuşumm çavuşla nasıl konuşuyosun öyle falan gülme krizine giriyorum o zaman adam çavuşluga baya baya alıştı gelince burda bana çavuşluk yapmaya kalkarsa yandımm :)
gerçekten de hepsi bir alemben de benimkine kadınlar kulübündeki kızlarla buluşucaz dedim, ya içlerinde erkek olup da oraya kadınmış gibi yazan varsa diyor bizim muhabbetleri okusa eminim böyle bir şey düşünemez de, orada iyice bi hoş oldular, ben de dedim ki şu an bütün erkekler askerde ahahaha
Aynii ayniii beniimki ya, daha 1 saat once artik bana ulasmak istersen 156 alo jandarmayi ara çavuş de onlar tanır dedi
Çavuş sevgilisisin sen ayagini denk al demeler, anneme çavuş selami yolluyo bide, koskoca cavuşum ben zorlasam general olurdum diyo haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?