Ayyy bu kadar olurr benimkide öyle dedi neymiş efendim bunlara zorla koğuşu temizletmeye kalkmışlar uzun dönemler bunlarda yapmayız demişler komutana falan şikayet etmişler okulda ispiyoncu ögrenciler olurdu ya herşeyi şikayet ederlerdi aynı o durum :) bana da diyoki olaylar var burda dedim ne olayı ya 2 günde hemen kavgamı çıkardın diyorum napalım onlarda bize temizlik yaptırmaya kalkıyo bizde toplantı yaptık aramızda onların dediklerini yapmıcaz diyo ama varya o toplantı yaptık lafına koptum sanki iş adamlarıda toplantı yapıyolar :)
Ayyy bu kadar olurr benimkide öyle dedi neymiş efendim bunlara zorla koğuşu temizletmeye kalkmışlar uzun dönemler bunlarda yapmayız demişler komutana falan şikayet etmişler okulda ispiyoncu ögrenciler olurdu ya herşeyi şikayet ederlerdi aynı o durum :) bana da diyoki olaylar var burda dedim ne olayı ya 2 günde hemen kavgamı çıkardın diyorum napalım onlarda bize temizlik yaptırmaya kalkıyo bizde toplantı yaptık aramızda onların dediklerini yapmıcaz diyo ama varya o toplantı yaptık lafına koptum sanki iş adamlarıda toplantı yapıyolar :)
haaa haaa benimkide aynı şeyleri söyledi biliyormusun içlerinde ya erkek varsa diyehatta aynı cümleleri.. demekki hepsinin askere gidince kafası aynı çalışıyor
bunlar 4ayda neler yapar kim bilir bekleyip görücez :)şaka gibiler yaaa inanmıyorum demek hepsi aynı onlarında can sıkıntısı heralde baksanaDD
Benimkide öyle dedi geçen gün bana general olurum die bendee dedim çok konuşmada olabiliyosan HÜRGENERAL OL DEDİM o zaman tıkandı kaldı sende bidahakine söylee tavsiye ederim :)
Benimkide burda hepimiz gelecegin bilim ve ilim adamlariyiz diyorzeka patlamasi yaşıyo aşkim, kastamonuu naptin benim aşkilopumaa ?!
yalnız olmadığıma sevindim canımaçıkçası başta tuhafıma gitmişti benim, demek ki bu moddalar
bunlar 4ayda neler yapar kim bilir bekleyip görücez :)
Kastamonudamı seninki benim aşkımın memleketi ayy oranın etli ekmegi çok güzelmiş bigün gidersem ilk işim ondan yemek :) benimki erzurumda bana diyoki gelince haritadan erzurumu silicem :)
Senin generalliğin benden başkasına sökmez oralarda fazla havalanma dedim biz delikanliyiz canimiz yanmaz gardaş dedibu daha iyiymiş bidaha der zaten mutlaka bunu söylicem
Kastamonudamı seninki benim aşkımın memleketi ayy oranın etli ekmegi çok güzelmiş bigün gidersem ilk işim ondan yemek :) benimki erzurumda bana diyoki gelince haritadan erzurumu silicem :)
ayyy çok güldüm yaaa şu son yazdığına alemmiş seninkideDD
349. dönem yarenleri hepinize hayırlı geceler rüyanızda sevdiklerinizle buluşun inşallah tabiki bende
Evet çok komik yaa bana dün diyoki burda bi hemşireler var görmen lazım falan ay ben bi sinirlendimm burdada bi doktorlar var görme bence sen kıskanırsın dedim hemen başladım sen nasıl konuşuyosun öylede asker adama öyle denirmi de bana bak asker dedim bende askersen askerlini yap seni oraya hemşirelere bak diyemi gönderdik gelirsem gebertirim dedim hemen sus pus oldu :)
Ay varya çok komikler yaa ben bazen gün içinde söyledikleri aklıma geliyo kendi kendime gülüyorum askerlikte mantık yok diyolar bizim askerlerinde gidiyo arada mantıkları :) çocuk gibi oluyolar
Ya ben kastamonunun cekme helvasina bayildim, bigünde koca kutuyu bitirdim, bide tahiu fistikli kurabiyesi var, findik kabugu atesinde pisirilmis, tadi damagimda hala yol boyu yedik :)
harikasın canım bunun üstüne o kötü espriyi bi daha yapmaya cesaret dahi edemez aklımda bulunsun bu hatayı ahmetciğim de yaparsa vericeğim cevap belli oldu
Çekme helvayı bende yedim getirmişti benimki gerçekten çok güzell yaa evlenince bolbol gidicem için hepsinden yicem şişko olursam sonra bilmiyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?