349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şaka gibiler yaaa inanmıyorum demek hepsi aynı onlarında can sıkıntısı heralde baksanaDD

Benimkide burda hepimiz gelecegin bilim ve ilim adamlariyiz diyor zeka patlamasi yaşıyo aşkim, kastamonuu naptin benim aşkilopumaa ?!

haaa haaa benimkide aynı şeyleri söyledi biliyormusun içlerinde ya erkek varsa diye hatta aynı cümleleri.. demekki hepsinin askere gidince kafası aynı çalışıyor

yalnız olmadığıma sevindim canım açıkçası başta tuhafıma gitmişti benim, demek ki bu moddalar

Benimkide öyle dedi geçen gün bana general olurum die bendee dedim çok konuşmada olabiliyosan HÜRGENERAL OL DEDİM o zaman tıkandı kaldı sende bidahakine söylee tavsiye ederim :)

Senin generalliğin benden başkasına sökmez oralarda fazla havalanma dedim biz delikanliyiz canimiz yanmaz gardaş dedi bu daha iyiymiş bidaha der zaten mutlaka bunu söylicem

Benimkide burda hepimiz gelecegin bilim ve ilim adamlariyiz diyor zeka patlamasi yaşıyo aşkim, kastamonuu naptin benim aşkilopumaa ?!

Kastamonudamı seninki benim aşkımın memleketi ayy oranın etli ekmegi çok güzelmiş bigün gidersem ilk işim ondan yemek :) benimki erzurumda bana diyoki gelince haritadan erzurumu silicem :)

Senin generalliğin benden başkasına sökmez oralarda fazla havalanma dedim biz delikanliyiz canimiz yanmaz gardaş dedi bu daha iyiymiş bidaha der zaten mutlaka bunu söylicem

Ay varya çok komikler yaa ben bazen gün içinde söyledikleri aklıma geliyo kendi kendime gülüyorum askerlikte mantık yok diyolar bizim askerlerinde gidiyo arada mantıkları :) çocuk gibi oluyolar

Kastamonudamı seninki benim aşkımın memleketi ayy oranın etli ekmegi çok güzelmiş bigün gidersem ilk işim ondan yemek :) benimki erzurumda bana diyoki gelince haritadan erzurumu silicem :)

Ya ben kastamonunun cekme helvasina bayildim, bigünde koca kutuyu bitirdim, bide tahiu fistikli kurabiyesi var, findik kabugu atesinde pisirilmis, tadi damagimda hala yol boyu yedik :)

ayyy çok güldüm yaaa şu son yazdığına alemmiş seninkideDD

Evet çok komik yaa bana dün diyoki burda bi hemşireler var görmen lazım falan ay ben bi sinirlendimm burdada bi doktorlar var görme bence sen kıskanırsın dedim hemen başladım sen nasıl konuşuyosun öylede asker adama öyle denirmi de bana bak asker dedim bende askersen askerlini yap seni oraya hemşirelere bak diyemi gönderdik gelirsem gebertirim dedim hemen sus pus oldu :)

harikasın canım bunun üstüne o kötü espriyi bi daha yapmaya cesaret dahi edemez aklımda bulunsun bu hatayı ahmetciğim de yaparsa vericeğim cevap belli oldu

Ay varya çok komikler yaa ben bazen gün içinde söyledikleri aklıma geliyo kendi kendime gülüyorum askerlikte mantık yok diyolar bizim askerlerinde gidiyo arada mantıkları :) çocuk gibi oluyolar

Kiz sen ne diyosun benimkinin dili uzadi, burdayken gozunun icine bi bakis atardim susardi, simdi çavuşluk yapıyo aklinca. Bilim adami kesildi başima, neyse tadini cikarsin bakalim 4 ay sonra alırım onun paçasını aşşağii :)

Ya ben kastamonunun cekme helvasina bayildim, bigünde koca kutuyu bitirdim, bide tahiu fistikli kurabiyesi var, findik kabugu atesinde pisirilmis, tadi damagimda hala yol boyu yedik :)

Çekme helvayı bende yedim getirmişti benimki gerçekten çok güzell yaa evlenince bolbol gidicem için hepsinden yicem şişko olursam sonra bilmiyorum artık :)

Bense bugun kiskanclik yaptim, telefondayiz ordan arkadaslarina soruyo kastamonuda kiz varmi diye hepsi yookk diye bagiriyo, ben kimle konusuyorum diyo hayatiniin aşkiyla diye bagiriyolar, ben yermiyim bunlarii dedim sanada öküz olmak gerekiyo illa bişeyide bozma diyo

Çekme helvayı bende yedim getirmişti benimki gerçekten çok güzell yaa evlenince bolbol gidicem için hepsinden yicem şişko olursam sonra bilmiyorum artık :)

Boşveeerrr :) ben aşkim gittiginden beri 2 kilo aldim valla :) zaten benimkide kilo al biraz ele avuca gel diyodu kopek, etli butlu kiz severmistee neymis oyle kirilicak gibiymis belim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…