Bense bugun kiskanclik yaptim, telefondayiz ordan arkadaslarina soruyo kastamonuda kiz varmi diye hepsi yookk diye bagiriyo, ben kimle konusuyorum diyo hayatiniin aşkiyla diye bagiriyolar, ben yermiyim bunlarii dedim sanada öküz olmak gerekiyo illa bişeyide bozma diyo
Boşveeerrr :) ben aşkim gittiginden beri 2 kilo aldim valla :) zaten benimkide kilo al biraz ele avuca gel diyodu kopek, etli butlu kiz severmistee neymis oyle kirilicak gibiymis belim
Ay ne komik bunlar yaa erkek milleti kadar alemi yok iyiki 5 ay şu askerlik yoksa varya ben gidip o erzurumda kızı falan gösteririm benimkine kıskanç bi insana yaptına bak :) geçen gün rüyamda bi kızla gördüm onu ay varya rüyamı bile kıskandım sinirlerim bozuldu :)
Ben hic sanmiyorum goz ucuyla bile bi kiza bakicaklarini hep uyuz etmek icin bunlar :) zaten cogunun sevgilisi varmis, hepsini tehdit ettim sevgililerinizi taniyorum hepinizi yakarim dedim
kilo alınca şişko die dalga geçiyo benimki çünkü bende ona en acımasız olan kel kelimesini söylüyorumm :):) kilo aldımıda ben söylemesem anlamıcakda işte biz kız milleti biraz göbegimiz çıksa hemen ay çok kilo aldım demeye başlıyoruzz :)
Benim aşkimda birazzz kelll :) soyledigim zaman deli oluyo cocuk gibi trip atmaya basliyo, en fazla 3 seneye saçi kalmicakgecen sene 14 subatta sac cikarici almistim cok kizmisti hic unutmuyorum ama yerimm onun kafasini ayna görevi görür ilerde iyi olur ahaha
Ay benimkide bu konularda pek çekingendir gidip bi kıza açılamaz hayatta ay bana açılana kadar göbegimiz çatlamıştı adam bi türlü açılamıyo derdini anlatamıyo kel kaldı saçları döküldü altı üstü bi seviyorum aşıgım dicek :)
Kıyamam ya benimkininde baya bi döküldü annesini kaybettikten sonra dahada çok döküldü olsun kelde seviyoruz yaaa biz onları
Benimkide 2009 yilindan beri goruyomus beni bikac kez ortak tanidiklardan duydum istemedim kro istemem tipsiz igrenc bunu mu yakistirdiniz bana diyodum, gelin gorun kiii su an bi dedigini iki etmiyorum delii gibi asigim :)
Biz aynı iş yerinde çalışıyoduk ben işe girdigimde bu orda çalışıyomuş ama annesi öldügü için 7 ay işe gelememişti herkez bahsediyodu cem cem cem die bi türlü görmemiştim görünce zaten iikimizde bi çarpıldık içimde hep bi merak uyandırıyodu cem ismi belkide annesinin olayından etkilenmiştim bilmiyorum..
Biz tam 4 ay ikimizde gizledik en sonunda bi yaz akşamı ortaköyde kumpir yedikk orda başladı aşkımızz :):)Benimde evimle onun dukkani yan yana, 14 yaşindan beri taniyomuşum aslindahic haberim yok benim tabi ilgimi cekmezdi, sonradan nolduysa :)
Ben hic sanmiyorum goz ucuyla bile bi kiza bakicaklarini hep uyuz etmek icin bunlar :) zaten cogunun sevgilisi varmis, hepsini tehdit ettim sevgililerinizi taniyorum hepinizi yakarim dedim
Aşkta böyle bişey galiba hop diye oluveriyo hiç sormuyo istermisin istemezmisin :) hazırmısın degilmisinBazen kader gibi geliyo yani senelerce yuz yuze geldigim birisi oyun oynamaya hep dukkanina giderdim defalarca yardimci olmus, kapima bile gelmis arabaniz yuzunden cikamiyorum diye ama hiiic hatirlamiyorum ben. Bigün cok bunaldim yine gittim orda bi arkadasimi gordum yeni numarami verirken o da almis aksamina medaj atmaya basladi, once tersledim baya sen kim oluyosun diye, sonraa hoopp aşik olduum.
haha çok iyi yapmışsın canım, benimki de orada duymuştur umarım sen onu derken :):) ilk çarşı izinleri bu hafta bakalım hava bu durumda olursa yalan olaca gidişimiz
Kastamonuda karlıymış canim ve tüm hafta oyle gosteriyo, ankarada bembeyazz.. Bide ilgazi dusunmek bile istemiyorumm kar ve siss
Ay ne komik bunlar yaa erkek milleti kadar alemi yok iyiki 5 ay şu askerlik yoksa varya ben gidip o erzurumda kızı falan gösteririm benimkine kıskanç bi insana yaptına bak :) geçen gün rüyamda bi kızla gördüm onu ay varya rüyamı bile kıskandım sinirlerim bozuldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?