349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın arkadaşlar şafak 127

:124:Bir hafta sonra 20leri atıyoruz iki hafta sonra onları 27 gün sonra gelsin çift haneliler :124:​

günaydin güzeller:) bakiyorum keyifler yerinde allah bozmasin
ben sayimiyorum bile artik kac oldugunu sagolsun nehirnilcim her sabah yazio,bu sayede ögreniyorum bende ama ciftlere gelse saymaya baslicam böyle 127fln diye cok gelio insana.
evet ya yeni tpoic acilsada bizde sevinmeye baslasak biraz:))

347.dönemler bitiriyor darısıda bizimkilere inşallah gelecek ay 351.dönemlerin topigi açılır gii geliyor

Bizde 347.dönemler gibi 351.dönemlerrin topigi açıldıgında mutlu olucaz çünkü az kalmış olucak askerlerimize kavuşmaya bu döngü böyle sürüp gidicek herkes kavuşucak askerlerine inşallah

Günaydın tatlım amin Allahım bozmasın keyfimizi askerlerimizede bol bol moral verelim evet gelsin artık çift haneler sonra plakalar harita boyamak istiyorum

gelecek kızlar gelecek o günlerde gelecek bi bakmışız ki şafakları yemişiz çıtır çıtır napalım bu olmazsa ne evlilik oluyor nede başka bişe eeee zorluklra katlanmamız lazım gelecek güzel günler için.aslında ben gün saymıyorum ay sayıyıorum son 1 ay kala sayarım dedim ama buraya gelince şu şafak sayacından yaptım hemen gerçi benim aşkımda 1 gün oynayabillir şafak. askerliğini stanbulda yapıyor evide elazıgda ona göre 17 sinde terhis olacak ben 16 sı diyorum ama bakalım.gerçi en önemlisi hepsinin sağsağlim dönmeleri.Allah tez zamanda sağsağlim kavuşmamızı nasip etsin hepimize

Günaydınlarrr herkesee :) final sınavıma girip gelicem inşallah.Gelince görüşmek üzere.Şafak da daha cokk :/

Bugün keyifli olmaya çalışıyorum çünkü bogazlarım çok acıyor sızlıyor hasta oldum :2:

kızlaarr günaydınnnn :) nasılsınızz bakalımmm birsey soracağım kafam çok karıştı şimdi Allah nasip ederse bizimkiler 16 mayısta mi 17 mayısta mı çıkacaklarrr ? birde şsafak 128 mi 127 mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…