349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaarr günaydınnnn :) nasılsınızz bakalımmm birsey soracağım kafam çok karıştı şimdi Allah nasip ederse bizimkiler 16 mayısta mi 17 mayısta mı çıkacaklarrr ? birde şsafak 128 mi 127 mi ??

17 mayıs terhis tatlım ama akşam çıkarmıycaklarmış 18 mayıs sabahı cıkıcaklar askerim öyle söyledi şafak 127

geçmiş olsun eve gidince yatarken ayaklarının altına viks sürüp corap giy bide bogazına tulbent sar bitki çayı iç ıhlamur limonlu sabaha kalmaz ıns bıseyın

Askim geldiğinde aynisini soylemistiim bende cok oksuruyodu, gerci hala gecmedi istanbul bronsiti demis komutan askerlik bitene kadar devam edermiş.

Bugün keyifli olmaya çalışıyorum çünkü bogazlarım çok acıyor sızlıyor hasta oldum :2:

aaii gecmis olsun canim.genelde sicak biseyler ic derler ama bence sicak seyler fazla icme yani duruma göre.biliorsun ki sicakta mikroplar daha cok yayilior.bana doktorum sicak seylerden uzak dur demisti

aaii gecmis olsun canim.genelde sicak biseyler ic derler ama bence sicak seyler fazla icme yani duruma göre.biliorsun ki sicakta mikroplar daha cok yayilior.bana doktorum sicak seylerden uzak dur demisti

Teşekkür ederim canımcım bir ıhlamur içtim sevmiyorumda hiç içmem daha :26: bal yedim (kendilerinide normal koşullarda yiyemem ) bal yumuşatıyor sanki geçiçek artık birkaç gün sürecek:2:

amin inşallah canım Allah gönlüne göre versin ama istnbulsa baktığın yer o rakamı bıraz cogaltmanız lazım ...

dediğin gibi mutfagı bende sevmem koridor gibi kareler en güzeli güzel bi masa puflar tv sıcaklık katar

ama merkzi sistemi sacma buluyorum bazen yeterlı gelmıyor tatile gidiyosun ya da uzun surelı bı seyahate gecen sene bız ıkı ay yoktuk bosuana ödedik bebiş olunca kısmet olursa da ısıyı gonlune gore arttrmak elinde ..

İnşallah istediğin gibi olur herşey

Ankarada bakiyorum canim, burda bile fiyatlar uçuk, 3+1 güzel yapılı bi ev 300 binden aşagi bulamiyosun.. 2+1 bakıyım dedim mutfaklar ufacık.. Benim en çok vakit gecirdigim yer mutfak genelde, baktikca mutlu olmaliyim ya. Bide biz sigara kahve keyfine pek duskunuz mutfaktan cikmayiz puf atip orda oturmaliyiz mutlaka :)
Merkezi isitma o yonden kotu ama bizim kışın aylik odedigimiz gaz-su parasi merkezi isitmanin 2-3 kati nerdeyse.. O yüzden bize daha uygun geldi.. Bugün yine baktim netten bikac tane oglen yine bakmaya gidecegim, o gelene kadar evin icini biraz doldurmam lazim, şimdi babamda geldi hazirliklar için, beraber kosturuyoruz bakalim..

Herkeslere gunaydiiinnn kizlar mralim cok bozuktu sebepsiz bi uzuntu vardi icimde hep okudum yazdiklarinizi ama cvap veremedimde bi turlu tum enerjimi kaybetmistim sanki askerimle konusmak bile istemedm nerdeyse kendime sasirdim ama suan toparladm hemen yazmak istedim:) Allahim ne zor beklemek bi an herseyden umidimi kesiveriyrm benimde psikolojim alt ust oldu sanrmki

Günaydın canım neden moralini bozdunki öyle bakıyım sen özlemden oldu kesin hasret insanı sinirli mutsuz yapıyor ama güçlü olmalıyız tatlım sabretmeliyiz pes etmek yok askerinle konuş onun daha fazla canı sıkılıyordur senin destegine ihtiyacı var

günaydin canim.neden moralin bozuk? bi sebebi var mi yoksa öylesine mi ? eger bi sykintin varsa bizimle paylasabilirsin eminim ki bi yol buluruz sykinti atmak icin
bazen banada oluryor öyle sebepsiz bi sykinti hersey bos anlamsizmis gibi sonra aklima sevducegum gelio bazen kafamda kuruyorum ve hatta aradigi zaman acasim gelmio teli ama pisman olmamak ve keske demek icin acip konusuyorum .vee iyikide acmisim diyorum telin sonunda

hmm kolay gelsin bol şans Allah işinizi rast getirsin inş bizde eşim askerden dönünce tasınıcaz ıns ev buyuk merkezı yerde ama cok eskı vbenı uyuz edıyo bıde ısınma sorunu var o yüzden yeni bir ev planlıyoruz inş aksilik olmazsa asker dönüşü bende de o telase olcak sizleri ağırlarım birgün evimde istnbuldakiler kolay gelirde diğer sehırlerde olanlaR INS peksıır devam edrse arkdslıgımız misafiri severim durun bakalım zaten buluscaz reelde de yakın zaman da

kızlar aranızda nuxe dermokozmetik nemlendırıcı kullanan var mı ondan alıcam sımdı fransanın bır numarasıymıs %98 bıtkıselmıs var mı kullanan?

NEYSE ALDIM ARTIK cildim cok kuru asırı..hele boyle kıs aylarında iyice dokulcek gıbı oluyor bı parlaklık ısıltı yok ölü beyazıyım nette cok guzel yorumlar vardı bir de kımyasal cok az bulunuyormus ıcınde aldım bakalım

Hayırlı olsun güle güle kullan canım bir bilgim yok oyüzden yardımcı olamadım

tahmin edebiliyorum canım zordur yapmak sevmek lazım sirkeyi ben rahat yapıyorum. ama bak yaramazpisininde soylediği çok faydalı bir yöntem

Akşam eve gittigimde deniycem evet canım onuda bunuda deniycem karar verdim aslında sirke çok faydalı başka birşeyime kullanmıştım hemen geçirdi ilaç gibi mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…