girne-beylerbeyi canım
geçmiş olsun eve gidince yatarken ayaklarının altına viks sürüp corap giy bide bogazına tulbent sar bitki çayı iç ıhlamur limonlu sabaha kalmaz ıns bıseyın
kızlaarr günaydınnnn :) nasılsınızz bakalımmm birsey soracağım kafam çok karıştı şimdi Allah nasip ederse bizimkiler 16 mayısta mi 17 mayısta mı çıkacaklarrr ? birde şsafak 128 mi 127 mi ??
geçmiş olsun eve gidince yatarken ayaklarının altına viks sürüp corap giy bide bogazına tulbent sar bitki çayı iç ıhlamur limonlu sabaha kalmaz ıns bıseyın
Günaydınlarrr herkesee :) final sınavıma girip gelicem inşallah.Gelince görüşmek üzere.Şafak da daha cokk :/
Bugün keyifli olmaya çalışıyorum çünkü bogazlarım çok acıyor sızlıyor hasta oldum :2:
aaiigecmis olsun canim.genelde sicak biseyler ic derler ama bence sicak seyler fazla icme yani duruma göre.biliorsun ki sicakta mikroplar daha cok yayilior.bana doktorum sicak seylerden uzak dur demisti
Tavsiyelerin icin cok tesekkurler once, ozellikle yeni yapilmis binalardan bakiyorum bende, belki daha az sorun olur, kesinlikle merkezi isitma sistemi istiyorum. Kiralik dusunmuyoruz cunku biz evimizi istegimize gore duzenlemek istiyoruz, bizim olmayan bir ev icin cok masrafa girmek istemiyoruz cunku. Mutfak konusunda ise buyuklugu degilde hani boyle standart mutfak tipi istemiyorum, boyle bildigimiz dar kucuk koridor halindeki mutfaklari cok itici buluyorum, en azindan kare bi oda olsun mutfak, bir tarafinada ufak 2 tane puf koymak istiyorum cunku.. Dolaplarimda cok olmali mutfakta fazla esyam var cunku :/
Otopark onemli bizim icinde, bide bizde 3 araba var nolucak bilmiyoruz, onun bi yazin kullandigi arabasi var, bide kışın şartlarinda kullandigi araba var bendede var bi tane.. Bizi linc eder apartman sakinleri, bide sitede olmasini istiyorum site icinde ihtiyacimi gidericek herşey olsun.. Mutlaka ara kat olmali zaten hem yukseklik korkum hemde en alt katta olursa basık alan korkum var
Şu an icin 250 bin tl ayirdik ev satin almak icin, bakalim gonlumuze gore bi ev bulurum insallah yakin zamanda :)
amin inşallah canım Allah gönlüne göre versin ama istnbulsa baktığın yer o rakamı bıraz cogaltmanız lazım ...
dediğin gibi mutfagı bende sevmem koridor gibi kareler en güzeli güzel bi masa puflar tv sıcaklık katar
ama merkzi sistemi sacma buluyorum bazen yeterlı gelmıyor tatile gidiyosun ya da uzun surelı bı seyahate gecen sene bız ıkı ay yoktuk bosuana ödedik bebiş olunca kısmet olursa da ısıyı gonlune gore arttrmak elinde ..
İnşallah istediğin gibi olur herşey
Herkeslere gunaydiiinnn kizlar mralim cok bozuktu sebepsiz bi uzuntu vardi icimde hep okudum yazdiklarinizi ama cvap veremedimde bi turlu tum enerjimi kaybetmistim sanki askerimle konusmak bile istemedm nerdeyse kendime sasirdim ama suan toparladm hemen yazmak istedim:) Allahim ne zor beklemek bi an herseyden umidimi kesiveriyrm benimde psikolojim alt ust oldu sanrmki
Herkeslere gunaydiiinnn kizlar mralim cok bozuktu sebepsiz bi uzuntu vardi icimde hep okudum yazdiklarinizi ama cvap veremedimde bi turlu tum enerjimi kaybetmistim sanki askerimle konusmak bile istemedm nerdeyse kendime sasirdim ama suan toparladm hemen yazmak istedim:) Allahim ne zor beklemek bi an herseyden umidimi kesiveriyrm benimde psikolojim alt ust oldu sanrmki
Ankarada bakiyorum canim, burda bile fiyatlar uçuk, 3+1 güzel yapılı bi ev 300 binden aşagi bulamiyosun.. 2+1 bakıyım dedim mutfaklar ufacık.. Benim en çok vakit gecirdigim yer mutfak genelde, baktikca mutlu olmaliyim ya. Bide biz sigara kahve keyfine pek duskunuz mutfaktan cikmayiz puf atip orda oturmaliyiz mutlaka :)
Merkezi isitma o yonden kotu ama bizim kışın aylik odedigimiz gaz-su parasi merkezi isitmanin 2-3 kati nerdeyse.. O yüzden bize daha uygun geldi.. Bugün yine baktim netten bikac tane oglen yine bakmaya gidecegim, o gelene kadar evin icini biraz doldurmam lazim, şimdi babamda geldi hazirliklar için, beraber kosturuyoruz bakalim..
Bugün keyifli olmaya çalışıyorum çünkü bogazlarım çok acıyor sızlıyor hasta oldum :2:
NEYSE ALDIM ARTIK cildim cok kuru asırı..hele boyle kıs aylarında iyice dokulcek gıbı oluyor bı parlaklık ısıltı yok ölü beyazıyım nette cok guzel yorumlar vardı bir de kımyasal cok az bulunuyormus ıcınde aldım bakalım
geçmiş olsun canım allah şifa versin. yapabilirsen sirkeyle gargara yap çok iyi geliyor boğaza
Canımcım çok sağol inşallah geçer bikaç güne fena sızlıyor acıyor ya :2: malesef o sirkeyi agzıma sokamam daha fena olurum ben
tahmin edebiliyorum canım zordur yapmak sevmek lazım sirkeyi ben rahat yapıyorum. ama bak yaramazpisininde soylediği çok faydalı bir yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?