349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Akşam eve gittigimde deniycem evet canım onuda bunuda deniycem karar verdim aslında sirke çok faydalı başka birşeyime kullanmıştım hemen geçirdi ilaç gibi mübarek

iyi olan kimse kalmadı vallahi bu havalarda herkes hasta bende 1 haftadır düzelemedim ilk defa bukadar uzun sürdü ama aşırı soğuk hava nasıl hasta olmasın insan kendine iyi bak canım. bize lazımsın

iyi olan kimse kalmadı vallahi bu havalarda herkes hasta bende 1 haftadır düzelemedim ilk defa bukadar uzun sürdü ama aşırı soğuk hava nasıl hasta olmasın insan kendine iyi bak canım. bize lazımsın

Ben havalardan değilde askerimden kaptım hava çok soguk gerçekten kar durdu ama ayazı var hala güneşte yokya canım teşekkür ederim sende bize lazımsın sende dikkatli ol canım sıcak birşeyler iç doktora git geçmiyorsa tatlım.

Günaydın Kızlarrr
Kıbrıs'a 30 küsür yıl sonra ilk defa kar yağmış 347ler şaştı resmen diyo selcuk
Ne ayak varmış erkeğimde bi sürttü İstanbul'un havasını Kıbrıs'a taşıdı resmen
Dün montu atıodum üstümden bugün ördüğün bereyi takıorm dio. Olsun vesile oldu işte kullanmasına kaç gün uğraştım onlarla

Geçmiş olsun canımm bende kaptım askerimden hala öksürüyorum kuru kuru

Acemide ilk hafta duşlarını öğlen 2de alıp çıktılar. sonra eğitime çıktılar buz gibi havada benmki ordan kaptı :2::2:

Safranbolunun soguguda çok fena dagın tepelerinde kaptılar tabi sogugu ilaç kullansada geçmiyor sürekli eğitim dışardalar

Safranbolunun soguguda çok fena dagın tepelerinde kaptılar tabi sogugu ilaç kullansada geçmiyor sürekli eğitim dışardalar

hele soğuk memlekette olanların işleri dahada zor bizimki izmirde donmuş düşün artık ayaklarını hissetmiyordu akşam donmuş ayacıkları bide öyle sinir yapmışki :)) bana bağrınıp duruyordu sonradan soledi ayağı üşüdüğünden çok sinirliymiş :)))

Çok zor canım işleri çok Allahım tüm askerlerimizin yardımcısı olsun biz iki dakika yol geliyoruz üşüyoruz diye geriliyoruz onlar daglarda eğitim yapıyorlar düşünüyorumda koşa koşa eve gidiyorum donuyorum nasıl dışarda durup bekliyorlar Allahım

günaydın kızlar.. bugün izmitte okulları tatil yaptılar, o yüzden geç katlıorum aranıza.. buarada çoğumuz hasta galiba,geçmiş olsun herkese..

fiyatı ne kadarmış cnm

normalde 85 her yerde ama ben 70 e bı yerde buldum saglık deposu dıye onlıne eczaneden aldım ama tıpıne gore degısır fıyat ebnım cıldım cok kuru asırı kuru cılt ıcın 24 saat nemlendırme aldım ben her tıpe uygun var ama ıncelemenı onerırım bıde emulsıyon ıle kremı karıstrma

nerdesin kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyorrr???? ayyy regli olucam herhalde hem çok duygusalım hemde tatlı krizine girdim oturduğum yerde. baklava kutusunun içine düşesim var

tam anlattığın duygu durumundayım kesinlikle regly belirtisi yakındır banada)

bende yarın öbürgün olucam su an pudingin içine çikolata parçaladım koydum onu yiyorum ağzım durmuyo bi türlü
zaten gerginim biraz, koskoca ankarada bir tane geniş mutfaklı ev bulamadım, tamam bu oldu diyorum fiyat 500 bin küsür, onu eve verirsem evlenince zıkkım yeriz artık kocişle
hepsi aynı tarz ya dar kucucuk bi mutfak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…