Akşam eve gittigimde deniycem evet canım onuda bunuda deniycem karar verdim aslında sirke çok faydalı başka birşeyime kullanmıştım hemen geçirdi ilaç gibi mübarek
iyi olan kimse kalmadı vallahi bu havalarda herkes hasta bende 1 haftadır düzelemedim ilk defa bukadar uzun sürdü ama aşırı soğuk hava nasıl hasta olmasın insan kendine iyi bak canım. bize lazımsın
Ben havalardan değilde askerimden kaptımhava çok soguk gerçekten kar durdu ama ayazı var hala güneşte yokya canım teşekkür ederim sende bize lazımsın sende dikkatli ol canım sıcak birşeyler iç doktora git geçmiyorsa tatlım.
Geçmiş olsun canımm bende kaptım askerimden hala öksürüyorum kuru kuru
Günaydın canım teşekkür ederim sanada geçmiş olsun tatlım çok fena birşey onlar nasıl kapmışlar mikroplu bu hastalıgı
Acemide ilk hafta duşlarını öğlen 2de alıp çıktılar. sonra eğitime çıktılar buz gibi havada benmki ordan kaptı :2::2:
çok özledim..
Safranbolunun soguguda çok fena dagın tepelerinde kaptılar tabi sogugu ilaç kullansada geçmiyor sürekli eğitim dışardalar
hele soğuk memlekette olanların işleri dahada zor bizimki izmirde donmuş düşün artık ayaklarını hissetmiyordu akşam donmuş ayacıkları bide öyle sinir yapmışki :)) bana bağrınıp duruyordu sonradan soledi ayağı üşüdüğünden çok sinirliymiş :)))
NEYSE ALDIM ARTIK cildim cok kuru asırı..hele boyle kıs aylarında iyice dokulcek gıbı oluyor bı parlaklık ısıltı yok ölü beyazıyım nette cok guzel yorumlar vardı bir de kımyasal cok az bulunuyormus ıcınde aldım bakalım
fiyatı ne kadarmış cnm
nerdesin kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyorrr???? ayyy regli olucam herhalde hem çok duygusalım hemde tatlı krizine girdim oturduğum yerde. baklava kutusunun içine düşesim var
nerdesin kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyorrr???? ayyy regli olucam herhalde hem çok duygusalım hemde tatlı krizine girdim oturduğum yerde. baklava kutusunun içine düşesim var
tam anlattığın duygu durumundayım kesinlikle regly belirtisi yakındır banada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?