349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar bi konu bulalımda biraz sohbet edelim ya çok cnm sıkıldı evde, 2 gündür kar tatilinden dolayı oturuyorum boş boş

Ohh yarasın çikolatalar yarasın bencede fazla canım geniş mutfak diye 500 küsürler 2 ev parası tabiki karar senin sıkma canını elbet bulunur gönlünüze göre bir ev inşallah :13:

aneee valla mı :S hava cok soguksa donmustur benım askiiim :/

bizimde ankara'daki acemiliğimizde komutan üşüyolar diye komple soyundurup soguk kara yatırtmıs embesil salak.Smdı hastalıktan oluo.Bi gecmedi gtti hep oksuruo atesli :/ ne insanlar var ya.Bide yemn torenınde kocaman yazı asmısar askerınız bıze emanet dıye.Töbe töbe cok snırlendım gorunce

Acemide ilk hafta duşlarını öğlen 2de alıp çıktılar. sonra eğitime çıktılar buz gibi havada benmki ordan kaptı :2::2:

gittim markete çikolatalı birsürü şey aldım allah sonumu hayır etsin ama yedikçe sakinleşiyorum :))) endorfin salgılıyorum şuan kızlarrrr :)))))))))))

kızlar bi konu bulalımda biraz sohbet edelim ya çok cnm sıkıldı evde, 2 gündür kar tatilinden dolayı oturuyorum boş boş

Biz çalışanlarada kar tatili yapsalardıda bizde evde sıkılsaydık olmazmıydıki ya devlete sesleniyorum okulun etrafındamı var sadece kar acep bizede izin verin yollar sakinleşsin hem

gittim markete çikolatalı birsürü şey aldım allah sonumu hayır etsin ama yedikçe sakinleşiyorum :))) endorfin salgılıyorum şuan kızlarrrr :)))))))))))

İyi yapmışsın canım ama hani bana ben hasta olmasamda canım istiyor çikolatasız hayat düşünemiyorum eve giderken alıyım

benimde canım acaippp tatlı istiyor kızlar bende olucam sanırım yakında ama bu ay 1 hafta gecikti sanırım stres gebertti beniiiiiiii

benimde canım acaippp tatlı istiyor kızlar bende olucam sanırım yakında ama bu ay 1 hafta gecikti sanırım stres gebertti beniiiiiiii

sıkıntı yapma canım eli kulağındadır gelir benimkide gelmedi henüz sivilceler çıktı heryerimde yine gıcık oluyorum. doktor bana bu düzensizlik ve aşırı ağrılarım yüzünden yazz 24+4 verdi bakalım işe yarıyacakmı ağrılarım azalıcakmı? sanırım ilaçta biraz zorlaştırdı adet olmamı tam anlıyamadım henüz

kızlar şuanda funda arar yoksun dinliyorum süper bi parça 349. yarenlerine benden armağan olsun yanlız ağlayanlar olabilir

Stres çok etkiliyor tatlım ondan olmuştur insanın gecikincede patlıycak gibi oluyor rahatlaması lazım

Biz çalışanlarada kar tatili yapsalardıda bizde evde sıkılsaydık olmazmıydıki ya devlete sesleniyorum okulun etrafındamı var sadece kar acep bizede izin verin yollar sakinleşsin hem

evet cnm haklısın Allah şu soğukta çalışanlara kolaylık versin.. sizde ewde olsanızda dedikodu yapsak biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…