bende yarın öbürgün olucam su an pudingin içine çikolata parçaladım koydum onu yiyorum ağzım durmuyo bi türlü
zaten gerginim biraz, koskoca ankarada bir tane geniş mutfaklı ev bulamadım, tamam bu oldu diyorum fiyat 500 bin küsür, onu eve verirsem evlenince zıkkım yeriz artık kocişle
hepsi aynı tarz ya dar kucucuk bi mutfak
aa ölemi benimkide girnede istihkam savaş bölügü
Günaydın Kızlarrr
Kıbrıs'a 30 küsür yıl sonra ilk defa kar yağmış347ler şaştı resmen diyo selcuk
Ne ayak varmış erkeğimde bi sürttü İstanbul'un havasını Kıbrıs'a taşıdı resmen
Dün montu atıodum üstümden bugün ördüğün bereyi takıorm dio. Olsun vesile oldu işte kullanmasına kaç gün uğraştım onlarla
Acemide ilk hafta duşlarını öğlen 2de alıp çıktılar. sonra eğitime çıktılar buz gibi havada benmki ordan kaptı :2::2:
kızlar bi konu bulalımda biraz sohbet edelim ya çok cnm sıkıldı evde, 2 gündür kar tatilinden dolayı oturuyorum boş boş
gittim markete çikolatalı birsürü şey aldım allah sonumu hayır etsin ama yedikçe sakinleşiyorum :))) endorfin salgılıyorum şuan kızlarrrr :)))))))))))
İyi yapmışsın canım ama hani banaben hasta olmasamda canım istiyor çikolatasız hayat düşünemiyorum eve giderken alıyım
benimde canım acaippp tatlı istiyor kızlar bende olucam sanırım yakında ama bu ay 1 hafta gecikti sanırım stres gebertti beniiiiiiii
oyyy kıyamam ben sana hemen ısmarlıyım fazla fazla var buyur gel :)
benimde canım acaippp tatlı istiyor kızlar bende olucam sanırım yakında ama bu ay 1 hafta gecikti sanırım stres gebertti beniiiiiiii
Bogazlarımada iyi gelir belkim keşke gelsem hemen
Biz çalışanlarada kar tatili yapsalardıda bizde evde sıkılsaydık olmazmıydıki yadevlete sesleniyorum okulun etrafındamı var sadece kar acep bizede izin verin yollar sakinleşsin hem
kızlar şuanda funda arar yoksun dinliyorum süper bi parça 349. yarenlerine benden armağan olsun yanlız ağlayanlar olabilir
gel valla canım benim kapım açık sıcak çay yanında nutellalı ekmek yaparız ohhh bide kuzey güney izleriz değmeyin keyfimize :))
evet cnm haklısın Allah şu soğukta çalışanlara kolaylık versin.. sizde ewde olsanızda dedikodu yapsak biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?