349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende gecen ay cok stres yaptım 4 gun gecikmişti...

nutellalı ekmek miayıp oluyor rejimde insanlar var burada benımde canım cok cekıyor tatlı su an zaten adet yaklastı demeyin öle seyler aksam saglıklıca karnıbaharımı haslıcam yogurtlayıp yıcem sonra kuzey guneyıde cayımı demleyıp lıght cıkolata eslıgınde ıcerek ızlıcem ıkı gundr ara ogunde bıtter lıgt takılıyorum napıım:26::26::26:

Oyy kıyamam sana ben karnıbaharı yiyemem ama diyet miyet olsun olmasın bitter çikolatanın çok kalorisi yokmuş evet canım afiyet bal şeker olsun ozaman

yanlız regly dönemimiz bile ortak baksanıza hepimizinki yolda görünüyo

bende de son 1 aydır deli gibi elektrik çarpması var.Nereye dokunsam elektrık carpıyo.Suya bıle elımı korka korka sokuyorum ordan bıle carpıo.Stresten dıyolar :S

Ayy bu cumartesi ben yemek takımımla kahvaltı saklama kaplarımı alıyorum çok heycanlıyım

helal olsun valla tamam sustum demiycem benimde son günlerim bunlar yiyebildiğim ocak sonu şok diyet uygulaması var açlık beni bekler yine :)) depo yapıyorum şimdi

ayy bebeğimlede hep aynı şey için kapışırdık o sülüman derdi ben kuzey derdim :)))) ama kıyamazdı bana şimdi bana onu anımsattınnn ühühühühü :))

Canım bizdede tam tersi ben sülüman o kuzeyciydi olsada kuzeyi islese gıkım çıkmıycak bi daha söz

kızlar adet duzensızlıgı ıcın doktora gorunmenızde fayda var gerkırse bıtkısel karısımlardan faydalanın evlendıgınızde sorun yaşamayın..ama sonucta bu olay beyinde başlıyor beyin komut gondermeli önce ve yaşanılan her sey stres hava değişikliği hormonlarımızı direk etkilediği için malesef..

ama hakıkatan regl donemlerımızde yakın cok komık 349.dönem eşlerinin adet takip çizelgesi diye konu mu açsak

cnm ben evliyim ve hep düzensiz söktürücü kullandım arada öfff hepte onu kullanmak istemiyorum gelcekse gelsin amannnn

ayy bu çeyiz heyecanı başka güzel oluyor tadını çıkar gerçi ben hala alıyorum kocam kızıo ama olsun eksik bitmio ki

Çok güzel bir duygu ya başladımı duramıyor canım insan heycan fena bir keyif hiç eksik bitermi canım bende net kullanıcakları alıcam şimdiden sonra ıvır zıvır birsürü şeyi var ev kuruluyor kolay değil hele kuran biz bayanlar olunca

Canım bizdede tam tersi ben sülüman o kuzeyciydi olsada kuzeyi islese gıkım çıkmıycak bi daha söz

valla ben benimkini kuzeyci yaptım şimdi bana neler oldu diye soruo tek izlediğimiz dizi oydu zaten (( aaa kurtlar vadisini yabana atmamam lazım adam yemin töreni iznine çıkarken kaçırdığı bölüm videolarını getirmemi istedi :)))

ya artık buluşsakta vursak dedikodunun gözüne :)) basksanıza nasılda kaynıyoruz fokur fokur

valla baştan söyleyim cnm elinden geldiğince beğendiğin şeyleri al yoksa 1 sene sonra dışarda beğendiğini almaya kalkarsın değiştirmek istersin ama kıyamazsında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…