349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hastalık belirtilerimi acep o fokurdama herkes ayarlasın bakalım yapalım canım çenemiz düşük en güzeli daha keyifli geçiçek bekleme sürecimiz

arkadasim katiliyorum evet evet rejimde insanlar var ama malesef ben istemezmiyim simdi yine cok nutellali bi ekmek yemek (

ya benim safak takvımınde 383 gun yazıo ama dha cok ya bence:S 19 kasımda basladı.39 gun acemılık yaptı.7 gun dagıtım ıznı kullandı.Bugunde ustalıkta 6. gunu.3 bılınmeyenlı denklem gıbı.net bı tarıh cıkaramadım smdı:S

off bayılırım buna tarif alalım güzelim

ya canım ben tarıfı aklımda tutmuyorum cunku her seferınde yapmak ıstedıgım seyı netten bakıp bıkac tarıf karsılastırıp mantıga uygun sekılde harmanlayark yapıyorum amrgarın 1 dıyorsa 50 gr eksık atıyorum yumurta 3 dıyorsa 2 koyuyorum ama onerı olarak kek evı sıtesıne bıde portakal agacına bakabılırsın bu ikisini beğeniyorum

bizimki erkeğe şiddete karşı olduğunu her fırsatta dile getiriyor büyük ihtimalle kadına şiddetede karşıdır :))

Erkeğe şiddette yaptıgımız dırdırlardan bahsediyorlar sanırım hayatta dırdırcı bir insan değilim :103: ben hiç insanın başının etini yemem yedinmi ömrünü yiyceksin :124:

Erkeğe şiddette yaptıgımız dırdırlardan bahsediyorlar sanırım hayatta dırdırcı bir insan değilim :103: ben hiç insanın başının etini yemem yedinmi ömrünü yiyceksin :124:

heh tam üstüne bastın canım dırdırdan bahsediyor :)) valla herişin hakkını vermek lazım :))) kıyamam ben boncuk gözlümee be :) çok özledim olsada önünde el pençe divan dursam :)))

heh tam üstüne bastın canım dırdırdan bahsediyor :)) valla herişin hakkını vermek lazım :))) kıyamam ben boncuk gözlümee be :) çok özledim olsada önünde el pençe divan dursam :)))

Bende hiç öyle kafa şişirmem dırdırım yoktur hatta normal şartlardaki bayan anlayışından biraz fazla anlayışım sabrım olsada keşke artık pc başında oyununa bile laf yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…