valla ben benimkini kuzeyci yaptım şimdi bana neler oldu diye soruo tek izlediğimiz dizi oydu zaten(( aaa kurtlar vadisini yabana atmamam lazım adam yemin töreni iznine çıkarken kaçırdığı bölüm videolarını getirmemi istedi :)))
ya artık buluşsakta vursak dedikodunun gözüne :)) basksanıza nasılda kaynıyoruz fokur fokur
bende gecen ay cok stres yaptım 4 gun gecikmişti...
nutellalı ekmek miayıp oluyor rejimde insanlar var burada benımde canım cok cekıyor tatlı su an zaten adet yaklastı demeyin öle seyler aksam saglıklıca karnıbaharımı haslıcam yogurtlayıp yıcem sonra kuzey guneyıde cayımı demleyıp lıght cıkolata eslıgınde ıcerek ızlıcem ıkı gundr ara ogunde bıtter lıgt takılıyorum napıım:26::26::26:
bu sogukda nasıl olcak oölurum soguktan valla
Eki Görüntüle 600000 Eki Görüntüle 600001 Eki Görüntüle 600000 Eki Görüntüle 600001 bu kötülükde benden sizeeeekakaolu çatlak ıslak kurabiyeyi çok güzel yaparım belki bigün beraber yeriz kızlar
Eki Görüntüle 600000 Eki Görüntüle 600001 Eki Görüntüle 600000 Eki Görüntüle 600001 bu kötülükde benden sizeeeekakaolu çatlak ıslak kurabiyeyi çok güzel yaparım belki bigün beraber yeriz kızlar
arkadasim katiliyorumevet evet rejimde insanlar var ama malesef ben istemezmiyim simdi yine cok nutellali bi ekmek yemek (
off bayılırım buna tarif alalım güzelim
ben varım :) yemek buldum yerim dayak buldummu onuda yerim :)))
bunu nişanlına deme bence
bizimki erkeğe şiddete karşı olduğunu her fırsatta dile getiriyor büyük ihtimalle kadına şiddetede karşıdır :))
Erkeğe şiddette yaptıgımız dırdırlardan bahsediyorlar sanırım hayatta dırdırcı bir insan değilim :103:ben hiç insanın başının etini yemem yedinmi ömrünü yiyceksin :124:
heh tam üstüne bastın canım dırdırdan bahsediyor :)) valla herişin hakkını vermek lazım :))) kıyamam ben boncuk gözlümee be :) çok özledim olsada önünde el pençe divan dursam :)))
kızlar aranızda avon ya da oriflame satan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?