- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Hayrli olsun tatlim daha bizimkinin usta gecmesi var acemi garibim
Cok gecmis olsun nehirnilciim Allahim acil sifa versin insallah
Sanada gecmis olsun cnm. Safakta neden degisik, izin alanlarinki uzadi biraz bizde 16sina gore sayiyrz canm iste sitelerdede bu sekilde cunku bakalim biz sayalimda son gunler cokta etkilemez bizi zaten onlari heycanla bitiririz insallah:))
günaydın,geçmiş olsun canım işe gelmeseydin keşke...
viks olayını yap bugun mutlaka bak ıyı gelecek pastil al bogazın ıcın antıbıyotıgıde 8 saatte al ki işe yarasın
günaydınlar herkese...
canım çok geçmiş olsun malesef bu grip geldi mi kolay gitmiyo antibiyotik ile biraz daha hızlandırırsın en iyi çözüm dinlenmek ama az kaldı haftasonuna
buarada dün gizem arkadaşımız tarafından bi grup kuruldu akşam burda olmayanlar haberiniz var mı acaba:26:
ben göremedim seni canım
Günaydın canımcım sağol geldi artık gitmez bendensabrediyorum hafta sonu geçiricem :2:
cnm face grubuna gelsene görmedin mi acaba yazdıklarımızı?
günaydın kızlariki gündür yatak döşek yatıyorum :2: Allahtan okullar tatildi de dinlendim biraz :2: dikkat edin kendinize hiç şakası yok hastalığın :2:
günaydın kızlariki gündür yatak döşek yatıyorum :2: Allahtan okullar tatildi de dinlendim biraz :2: dikkat edin kendinize hiç şakası yok hastalığın :2:
günaydınnn güzellerrr :) bende hastayım ve çalışıyorumm şafak 126 :) su gibi geçsin inşsallahhhh
geçmiş oslun dikkat et bebişe ve kendine
Günaydın tatlım kız biz safranboludan kaptık sogugubuarada eşinle askerim tanışmışlar
sağol canım
ya ben kaç saat bekledim bir de ondan olduyaa ben dün konuşamadım nasıl olmuş anlatsana
Yemektelermiş canım yanyanalarmış selamlaşmışlar nerde oturuyosun falan diye ordan eşin demiş sen o özermisin öyle tanışmışlargüzel oldu ya onlarada o bile bir moral hemen öglen aradı haber veriyor askerim gece eğitimleri var bugünlerde sabah konuştum ama hava soguk çok kar varmış sporu iptal ediceklermiş galiba gazinoya gidiyorlarmış şimdi inşallah yapmazlar eğitim falan okadar karın içinde Allahım tüm askerlerimizin yardımcısı olsun
ben salı günü anlatmıştım aynı otelde kalmışız falan diye güzel olmuş yaa zaten aynı koğuştalar bu zamana kadar tanışmamış olmaları hata evet yaa salı konuştuğumuzda dedi baya sıkı eğitim var gece çıkıyoruz falan diye dua ediyorum Allah'ım komutanlara merhamet versin diye...
Bencede bugüne kdar tanışmamaları hata ama 310 kişinin içinde anca yanyana geldiler demekkiAmin canım inşallah Allahım merhamet versin başındakilere Gece gece mermi atışları yapıyorlar o karda soğukta çok zor a artık bitsin şu acemilik dönemleri belki ustada daha rahat olurlar sende kendine iki kere dikkat et canım hem kendine hem bebişe
telefonda diyor "nezle mi oldun sen?" ııı şeeeeyyy yooo sana öyle gelmişşimdi hasta oldum diye birdaha gelme falan der bir de :18: sonra dedi "ıhlamur iç iyice terle kendine gel" ilaç alamıyorum malum bitkisel takılıyorum artık
Günaydın kızlar :) herkes hasta olmuş galiba hepinize geçmiş olsunya bu şafak hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana ya ben çok ama çok özledim yarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?