349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

annemde bel fıtıgı cıkmıs amelıyt demıs doktor canım sıkldı kızlar dua edın yanına gıdıcem bende artık izin alıp

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz farklı tedavi yöntemleri var annemde olmuştu iyi gelmişti dualarım seninle tatlım Allahım yardımcınız olsun anannem oldu ameliyat daha iyi ama birde burdan bakalım belki agrılarına iyi gelicektir hayırlısı canımcım sen içini ferah tut

Herkese tünaydınnn kızlarrrr Eki Görüntüle 600775
Nasılsınızzz keyifler nasılll bakalımmmm

annemde bel fıtıgı cıkmıs amelıyt demıs doktor canım sıkldı kızlar dua edın yanına gıdıcem bende artık izin alıp

Çok geçmiş olsun canım içini ferah tutmaya çalış. Başka doktorlara da danışın belki daha farklı tedavi yöntemleri de vardır canım

canım çok geçmiş olsun ama tek doktora inanıp hemen ameliyata girmesin çok iyi bilirim bu süreci babanemle çok ilgilendim. mutlaka başka doktorada gitsin belki fizik tedavi ile kurtulabilir. nerde oturuyosunuz canım bu konuda sana olduça yardımcı olabilirim.

Allah şifa versin inşallah.. annemde de bel fıtığı var bi doktor ameliyat dedi başka bi doktora gitti çok mecbur kalınmadıkça uygun bulmuyoruz dedi ve yapmadı bu gibi durumlarda bikaç doktorun görmesinin daha uygun olcağını düşünüyorum tahlillerini başka bi doktorada göstersin bi bakalım o ne dicek geçmiş olsun canım

kızlar mrb, dün sevdiceğime kargo gönderdim adres i askımın yazdırdğı not kağıdını da görevli kıza uzattım ama eve geldiğimde ise faturada sadeceismi yazıyordu bende durumdan içkirlendim normalde adres yazar çünkü .neyse aras kargonun sitesine istek şikayet kısmına not bıraktm 2 dk geçmedi aradılar ve askeriye ye maalesef kargo ulaşmı yok nizamiye için anlaşma yokmuş bende nasıl olur falan çıkıp alması mümkün değil dedim .ben bölge müdürümüzle görüşeyim filan bugünden için yarın yine sizi ararım dedi nasıl olcak kızlar yaa moralim bozuldu (((

anladı tabi de ben şımarıklık yapıyorum koğuşun numarası 03707439936 olan mı??

Canım dur bakalım belki çözerler kendi içlerinde çarşı iznine çıktıgında alamazmı askerin

evet canım sizlerinde dediği gibi baska doktora da gorunecekler izmitte ailem..

sinirimi bırınden cıakrdım şimdi,insanlar işlerini niye düzgün yapmaz ki krem sipariş vermiştim dedim ya onun benzerini göndermişler aradım hala bana telefondakı kız bunu sıpars etmıssınız dıyo onumde cıktısı var sıparısın insanları asagılamak tarzım degıl ama kızdım sonunda nemlendırıcı ve yatstırıcı kremın farkını bılmıyor musnuz onu bırakın ben kuru cılt ıstemısm normal cılt gondermısler kabus gıbıler sonra da sıze cırkef muamelesı yapıp tamam sorun yok gonderın yenısnı gondereyım dıyor bastan de nasıl calısan bunlar anlamıyorum ben musterım haksız bıle olsa alttan alıp krız cozme yoluna gıdıyorum ...Sinir etti benı onumde olsa yolasım geldi sımdı kremi bekle dur haftasonuda ben sehır dısındayım

valla canım bu müşteri hizmetlerinde karşımıza çıkanlar çok tuhaf olabiliyorlar saatlerce laf anlatsan anlamıyorlarmı yoksa iş gereğimi çözemiyorum. bide yardımcı olmamı istediğiniz bişi varmı diye soruyolar ya gıcık oluyorum sanki ilk sorunumu çözdin başka sorunlar arıyosun. bi yapıştırıcan :)))

salak ya sinir etti inan ne dediğinide anlamıyorum anlatıyorum hatuna istediğim buydu nemlendirici ilk kullanmıyorum ayrımı biliyorum diyorum hala ama sız bunu sıprs etmısınız etmedım ama kaldı kı ettım de ki ambalajı bozulmadıysa gonderın degıstırelım hemen sen sag ben selamet cozulsun ben hataya kzımıyorum cozum bulması gerekırken hatalıyken bı kez daha sorun yaratıyor ona delı oluyorum

neyse maıl olarak attım lınkı yıne yanlsı gondermeyın dedım kesın bana uyuz oldu telfona erkk cıtkıa radıgımda o yok dedı kesın yıne o cadı kadın arıyo ben cıkamam sen ac sınır ettı demıstır

bencede çıkmamıştır :) boşver iyi yapmışsın

Ah şu sorun çözmeyi bilmeyen sorun yaratan insanlar yokmu insanın keyfini iki dakikada kaçırıyorlar mantıksızca cümleler kurup

canım sorunu çözdün mü bilmiyorum ama istersen ya direk ptt den yolla o kesin çözümdür ya da genellikle yurt içi kargonun oluyor, bölgesine göre de arat internetten. ben hep ikisiyle yolluyorum canım bir araştır istersen

Canım dur bakalım belki çözerler kendi içlerinde çarşı iznine çıktıgında alamazmı askerin

bilmiyorum ki bugün ararsa söylerim artık son çare ne olur bilmem 1 saat önce marmara transferde de görünüyordu kargom ya bi kargo ele yüze böyle bulanırmış demkki kendimi tebrik mi edeyim napıyım bilemedimmm

ya aslında ptt yle gönderiyim diye hesaplamıştım hastalandımm çok fena eve yürüme mesafesinde olunca aras a vereyim dedim keske vermeseydim yaa ;( sorunu çözemedim tatlım . bizimki ararsa söylicem istanbula vardı ama nizamiyeye gidemicek sanırım çare bulmam gerekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…