349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım kendini üzme lütfen nerden bilebilirsinki böyle aksilikler olabilir önem verdikçe çıkıyor sorunlar işte üstüne düşüyoruzya inşallah sorunsuzulaşır askerinin eline

Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor. şuan kargo takipten edindiğim bilgi bu şubeye vereckler ya napsam ki en kötü ihtimal bana geri dönecek sanırımm

canım nizamiye istanbulun neresinde bana yakınsa ben teslim ederim

Canım kendini üzme lütfen nerden bilebilirsinki böyle aksilikler olabilir önem verdikçe çıkıyor sorunlar işte üstüne düşüyoruzya inşallah sorunsuzulaşır askerinin eline

saol canımm benimm yaa bilmiyorum her şeyde bir hayır vardır inşallah eline geçer ya bugün arasa da söylesemm istanbulda arkadaşı var ama sonuşta el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış ... ben yine elimden geleni yaparım ne yapayımm istanbul da öle bir yer kii allah muafaza arkadaşı kimbilir hangi semtte çekmeköye gidiyo benim garip kargomm

allah razı olsun canım benimm ilgilendiğin için çok saoll .alemdağda inşallah bi yolu bulunur arkadaşları var diye biliyorum üni den inşallah ulaştırırız

bana çok uzak canım. allah senden de razı olsun keşke elimden bişi gelse. bence sen askerinle görüş ya elmadağdaki yada üni arkadaşının yakın olduğu aras kargo şubesine teslim etsinler bi şekilde biri gider alır ve askerine teslim eder.

Canım muhakkak birşekilde ulaşır askerine inşallah istanbulun neresine gitmek gerekiyorki yardımcı olabilsek keşke sana

evet sanırım öyle olacak canımm olsun yine düşünmen lde yeter çok çok teşekkür ederimm . tek kaybolmasında bana tekrar gelir en kötü ihtimal diyorum çünkü kaybolursa o zaman daha fena yani

Canım muhakkak birşekilde ulaşır askerine inşallah istanbulun neresine gitmek gerekiyorki yardımcı olabilsek keşke sana

inşallah arkadaşımm dualarınızı eksik etmeyin belki içinde çok değerli bi şey yok ama manevi açıdan önemlii maalesef merkezi semtler değil alemdağ komando da askerimm inşallah bugün arasa da söylesemm kuzucuğuma o bi çare bulur gibi nazının geçtiği bi arkadaşı varsa yardımcı olur inşallah çok saol canımm ameller niyetlere göredir güzel niyetleriniz için allah razı olsun canlarımm saolunn

Nedemek canım benim Allahm hepimizden razı olsun kim ister böyle bir durumu inşallah askerin arar bugün söylersin tatlım içini ferah tut dularımız seninle tabiki manevi degerler zaten herşeyden önemli en kötü ihtimal sana geri dönecektir kargon başka yollarla ulaştırırsın kendini üzme

inşallah canım benimm ya işte olacakla öleceğe çare yokmuş biraz bekleyim bakalımm umarımm arar

ben yarın yemin törenine gidiyorum kızlaaaaarrr çok heycanlıyım şans dileyin bana:13: çoğunuz hasta olmuşsunuz geçmiş olsun dikkat edin kendinize salgın var herke çok kötü

ben yarın yemin törenine gidiyorum kızlaaaaarrr çok heycanlıyım şans dileyin bana:13: çoğunuz hasta olmuşsunuz geçmiş olsun dikkat edin kendinize salgın var herke çok kötü

Ooo Senin yemin töreni yarın dimi canım hayırlı yolculuklar çok güzel zaman geçirirsiniz inşallah hasretini giderirsin birazda olsa geri dönüşü çok zor ama sen düşünme gelene kadar dönüşü keyfini çıkar tatlım

ayy canım benim hadi gözü aydın güle güle git gel inşallah seninki hepimizden sonraymış ama solemiştin 11 ocak diye şaşırmıştım ilk soylediğindede beklediğine heyecanlıdığına deyicektir öyle güzel bişey yaşıyacaksınki... neyse çok anlatmıyım git ve gör :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…