- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bilmiyorum ki bugün ararsa söylerim artık son çare ne olur bilmem 1 saat önce marmara transferde de görünüyordu kargom ya bi kargo ele yüze böyle bulanırmış demkki kendimi tebrik mi edeyim napıyım bilemedimmm
ya aslında ptt yle gönderiyim diye hesaplamıştım hastalandımm çok fena eve yürüme mesafesinde olunca aras a vereyim dedim keske vermeseydim yaa ;( sorunu çözemedim tatlım . bizimki ararsa söylicem istanbula vardı ama nizamiyeye gidemicek sanırım çare bulmam gerekkk
Canım kendini üzme lütfen nerden bilebilirsinki böyle aksilikler olabilir önem verdikçe çıkıyor sorunlar işte üstüne düşüyoruzya inşallah sorunsuzulaşır askerinin eline
canım nizamiye istanbulun neresinde bana yakınsa ben teslim ederim
allah razı olsun canım benimm ilgilendiğin için çok saoll .alemdağda inşallah bi yolu bulunur arkadaşları var diye biliyorum üni den inşallah ulaştırırız
saol canımm benimm yaa bilmiyorum her şeyde bir hayır vardır inşallah eline geçer ya bugün arasa da söylesemm istanbulda arkadaşı var ama sonuşta el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış ... ben yine elimden geleni yaparım ne yapayımm istanbul da öle bir yer kii allah muafaza arkadaşı kimbilir hangi semtte çekmeköye gidiyo benim garip kargomm
bana çok uzak canım. allah senden de razı olsun keşke elimden bişi gelse. bence sen askerinle görüş ya elmadağdaki yada üni arkadaşının yakın olduğu aras kargo şubesine teslim etsinler bi şekilde biri gider alır ve askerine teslim eder.
Canım muhakkak birşekilde ulaşır askerine inşallah istanbulun neresine gitmek gerekiyorki yardımcı olabilsek keşke sana
Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül) Türkü Söyledi ! - YouTube
Negüzel söylemiş kıvanç tatlıtuğ bu şarkıyı ya ağlattı beni
inşallah arkadaşımm dualarınızı eksik etmeyin belki içinde çok değerli bi şey yok ama manevi açıdan önemlii maalesef merkezi semtler değil alemdağ komando da askerimm inşallah bugün arasa da söylesemm kuzucuğuma o bi çare bulur gibi nazının geçtiği bi arkadaşı varsa yardımcı olur inşallah çok saol canımm ameller niyetlere göredir güzel niyetleriniz için allah razı olsun canlarımm saolunn
Kuzey Güney 11.Bölüm Kuzey Saçlarını Yol Getir Türküsü - YouTube
buda bana çok dokunur...
Nedemek canım benim Allahm hepimizden razı olsun kim ister böyle bir durumu inşallah askerin arar bugün söylersin tatlım içini ferah tut dularımız seninle tabiki manevi degerler zaten herşeyden önemli en kötü ihtimal sana geri dönecektir kargon başka yollarla ulaştırırsın kendini üzme
inşallah canım benimm ya işte olacakla öleceğe çare yokmuş biraz bekleyim bakalımm umarımm arar
ben yarın yemin törenine gidiyorum kızlaaaaarrr çok heycanlıyım şans dileyin bana:13: çoğunuz hasta olmuşsunuz geçmiş olsun dikkat edin kendinize salgın var herke çok kötü
Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül) Türkü Söyledi ! - YouTube
Negüzel söylemiş kıvanç tatlıtuğ bu şarkıyı ya ağlattı beni
ben yarın yemin törenine gidiyorum kızlaaaaarrr çok heycanlıyım şans dileyin bana:13: çoğunuz hasta olmuşsunuz geçmiş olsun dikkat edin kendinize salgın var herke çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?