349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım benim bi gideyimde dönüşünü düşünmüyorum artık hayırlısı birbirimizle konuşa konuşa atlatırız bütün zorlukları yollarda da kar buz olmasa bari yaylana yaylana gitsek

inşallah canım benim bi gideyimde dönüşünü düşünmüyorum artık hayırlısı birbirimizle konuşa konuşa atlatırız bütün zorlukları yollarda da kar buz olmasa bari yaylana yaylana gitsek

Canım kar durdu şanslısın yarın çogu yerde parçalı bulut eritir o karlarıda hafta sonu yagmur geliyormuş dikkatli ol.tabiki atlatıcaz burda destek bulucaz artık daha güçlüyüz Allahın izniyle baharda gelicek askerlerimizde

:))))teşekkür ederim gidenler anlattıkça benimde içim kıpır kıpır oldu zaten bakalım neler olcak

Evet canim askeriyeye girdirmiolarmis carsi izninde aldi benim askerimde malesef subesinden

Güçlü olmalıyız canım hayırlısıyla bitirip gelicekler inşallah insan bazen aglamalı rahatlıyor ama askerine belli etmiyorsun sorun yok

tabiki elimden geleni yapıyorum belli etmemk için ama onsuz olmanın zor geldiğini biliyor çünkü oda aynılarını yaşıyor. bazen bereaber duygusallaşıyoruz. çok tatlı dilli sevecen bir adamdı oraya gittiğinden beride iyice bir duygusal oldu o telefonda anlatıklarına gözlerim doluyor zaman zaman dün bişi soledı bunlar 20 tl mi ne maaş alıyorlar ya ona hiç dokunmayacakmış para birikicekmiş gelince o parayla beni rakı balık yapmaya götürücekmiş yada hediye alıcakmış bana (( gelde ağlama gelde duygulanma ölürüm ben ona bütün gece aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar süzüldü ama mutluluktan yani :)))

Canım 20 tl maaşmı veriyorlar askerlerimize hiç bilmiyorum bizdede öyle bazen duygusallaşıyoruz diyorum yok duygusallık geçiştiriyorum zor canım çok zor bazen telefonu kapatınca aglıyorum sesimi hep dinç duyurmak istiyorum ama gerçekten onlarda biliyorlar özlemin kolay olmadıgını onları çok özledigimizi kendimizi kandırmaya çalışıyoruz elimizden geldigince

olucak bunlar be canım aslına bakarsan nekadar güzel şeyler yaşıyoruz acı çekiyoruz ama şükürler olsun sevip seviliyoruz özlenip özlüyoruz :) döndükleri zaman hepsi çok güzel anılar olucak bize evlendiğimizde bugünlerimizi tebssümle hatırlıycaz allahın izniyle canım benim.

ewt askerlerimizin 21 tl maaşları var nede çok dimi bozdur bozdur harca ya çok zor durumda olanlar falan varmış benimki anlatıyorda aralarında para toplayıp yardım ediyorlarmış oyle zor durumdakilere allah yardımcıları olsun. yatıp kalkıp şükür etmek lazım

Tabiki canım Allah razı olsun onlardan zor durumda olanlar vardır kantinlerde herşey ucuz oluyormuş Allahtan 20 tlyle enazından hiç parası olmayan insanlara iyi olur.Özlemek özlenmek çok güzel şey evet yanımdayken bile özlerdim ben 1 gün görmesem ama bu hasret farklıymış benim o özlemim neymişki diyorum Allahın izniyle inşallah bugünleri atlatıp güzel yarınlarımızda hatırlıycaz inşallah hepimizi güzel bir gelecek bekliyor olucak inşallah

18 liraydı 21 olmuş çok artmış gerçekten doğuda görev yapan askerlerimiz 180 diye biliyorum olsun varsın canları sağ olsun da en önemlisi bu

Merhaba kızlar. Benimki acayip hasta olmuş. Zaten öksürüyordu sürekli. Ateşi 39 a çıkmış. Gataya götürmüşer. 2 gün rapor vermiş doktor ama malesef bugün silahlı atış yapmışlar Hasta bile olsalar dinlenicek hiç zamanları yok ne kötü

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda askerin sağlıgına kavuşur işte askerligin oldugu yerde ne mantık ne vicdan arıyabliyoruz malesef acı gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…