Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda askerin sağlıgına kavuşur işte askerligin oldugu yerde ne mantık ne vicdan arıyabliyoruz malesef acı gerçek
Sağol canım. Amin inşallah. Yok valla ne vicdan ne mantık. Dün yemekhane nöbeti vardı. Tüm gün hastanede olduğundan yapamadı tabi, şimdi onu yarın yapacakmış. İllaki yaptıracaklar yani
Hiç acıma yok bu insanlarda o iki gün rapor ne işe yarıyor peki
Ay valla ne biliyim. Dinlenicek ki iyileşecek. Acillik olup hastanedeysen hastasın yoksa iyisin. Allahım bütün askerleri korusun. Hayırlısıyla şu bir iki ayı atlatsak havalarda düzelir hastalanmazlar.
Benim face im yokgitmeyin oraya
Benimde facem yok kızlar arada bakın oraya gitmeyin buralardan
Canim yaaa kardesiminkiyle geliyimmi demistin:) yanlismi hatrliorum:)
Benimkide kapaliydi ama dayanamadm gruba actim:) sende hic yoksa yeni hesap ac gel ordanda burdanda takip ederz surekli
benimki de yok ama haksızlıkcanım nasılsın?? askerinden haber alabiliyomusun gitti mi yeni birliğine??
Ya sorma o konuyu hiç çıldırmak üzere ağladı bugn telefonda. Girne'de başka bi yere yolladılar bunu bu sabah 2 gibi ordan aradı beni. 4'te bidaha aradı yarın Gazi magosa'ya göndericeklermiş. Ordaki yer durumuna göre tekrar başka biyere gidebilirmişiz falan dedi. Bol bol küfür etti. Sonra başladı ağlamaya sinirdenBu nasıl bi düzen anlamış değilim. Askeriye mi oyun alanı mı belli deil! Pinpon topu gibi ordan oraya gönderiolar 50 kişiyi
Sevgi hanım benimde nişanlım kıbrısta girnede asker..rezil bi yermiş yaa başlarda sevindik rahat olur diye de betermiş..çatal kaşık yokmuş ya yemek için,2 kişilik yatakta 3 4 kişi yatırıyorlar..bu devirde olacak iş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?