349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda askerin sağlıgına kavuşur işte askerligin oldugu yerde ne mantık ne vicdan arıyabliyoruz malesef acı gerçek

Sağol canım. Amin inşallah. Yok valla ne vicdan ne mantık. Dün yemekhane nöbeti vardı. Tüm gün hastanede olduğundan yapamadı tabi, şimdi onu yarın yapacakmış. İllaki yaptıracaklar yani

Sağol canım. Amin inşallah. Yok valla ne vicdan ne mantık. Dün yemekhane nöbeti vardı. Tüm gün hastanede olduğundan yapamadı tabi, şimdi onu yarın yapacakmış. İllaki yaptıracaklar yani

Hiç acıma yok bu insanlarda o iki gün rapor ne işe yarıyor peki

hakkaten yaaa hatta şu iki ayı geçtim hayırlısıyla kazasız belasız gelsinlerr çabuk geçsin zamann.

Ay valla ne biliyim. Dinlenicek ki iyileşecek. Acillik olup hastanedeysen hastasın yoksa iyisin. Allahım bütün askerleri korusun. Hayırlısıyla şu bir iki ayı atlatsak havalarda düzelir hastalanmazlar.

Evet canım martın ortalarına bir gelsek havalar daha iyi olur enazından bukadar hastalanmaz askerlerimiz

kizlar nbr? her sabah burda olan ben bugün daha yeni firsat bulabildim ama fazla bisi kacirmamisim galiba.
hasta olan herkese gecmis olsun acil sifalar sekerler .dikkat edin kendinize
cogunluk yoksa artik face mi transfer oldu yoksa?bu sebepten mi az aktivite oldu burda ?

benimki de yok ama haksızlık canım nasılsın?? askerinden haber alabiliyomusun gitti mi yeni birliğine??

Ya sorma o konuyu hiç çıldırmak üzere ağladı bugn telefonda. Girne'de başka bi yere yolladılar bunu bu sabah 2 gibi ordan aradı beni. 4'te bidaha aradı yarın Gazi magosa'ya göndericeklermiş. Ordaki yer durumuna göre tekrar başka biyere gidebilirmişiz falan dedi. Bol bol küfür etti. Sonra başladı ağlamaya sinirdenBu nasıl bi düzen anlamış değilim. Askeriye mi oyun alanı mı belli deil! Pinpon topu gibi ordan oraya gönderiolar 50 kişiyi

Nazli1991 ilk yoruma benim bilgileride girermsn rica etsem
Queenia
Acemi birliği:Manisa
Usta birliği:Kıbrıs
Bölüm:İngilizce İşletme

benimde nişanlım kıbrısta girnede asker..rezil bi yermiş yaa başlarda sevindik rahat olur diye de betermiş..çatal kaşık yokmuş ya yemek için,2 kişilik yatakta 3 4 kişi yatırıyorlar..bu devirde olacak iş mi

Son düzenleme:

Ayın 4ünden beri iki yatağı birleştirmişler dip dibe 5 kişi yatıolar o yatakta. Çıldırmamak cidden elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…