349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yaa herkes face kaçmış.. buranın özelliği kalmadımı yani.. hani msjlarda bi önceki dönemi geçecektik hani haniii... :)

inanmıyorum yaaa bu kadar da olmaz onlar zaten alışmaya çalışıyolar zorlanıyolar derken bi de bu derdi açmışlar çocukların başına öyle mi çok büyük haksızlık ama elden de bişey gelmiyo işte sen elinden geldiğince yapıcı konuşmaya bak napcan ki başka yazık baksana ağlamış nasıl sinirleri bozulmuş demek ..

En cokta ona sinirleniyo zaten. Her gittiğim yerde tanımadığım bi adamla kucak kucağa yatıorm diyo. Yarın son olur inşallah çünkü ciddi ciddi atıcak şalterleri bişey açıcak başına diye çok korkuyorm:18:

Ayın 4ünden beri iki yatağı birleştirmişler dip dibe 5 kişi yatıolar o yatakta. Çıldırmamak cidden elde değil

aa bunu soriyim ahmete kıbrıstaki bütün askerlerin kaderi mi bu acaba henüz bahsetmedi.. gerçi ben salı gününden beri görüşemiyorum ahmetle denetleme dönemi yaa arayamıcağını söylemişti ve bugünde aramazsa gerçekten çıldırıcam son yarım saat aramazsa aramaz daha

..biz burdan destek olacaz artık yoksa dayanamazlar..nişanlımı yazıcı yapmışlar buarada..iyimi kötümü şuan bilemedik.ilerleyen zamanda görecez

İyi bişey en azından düzeni oturduktan sonra kalkmaz masa başından. Çok sevindim ikinizin adına da. Darısı Erkeğimin başına

Allah korusun yaa sende çok dua et sabretsin inşallah geçicek bugünlerde diye sürekli motive et başka da elinden bişey gelmez ki

Lanet memleket ya . Yıllardır Kıbrıs'ta yaparız balayımızı diyodum! Gidermiyim!

sabitten mi görüşüyorsunuz sizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…