- 14 Aralık 2012
- 165
- 0
- 96
Allah yardımcıları olsun..gece uyuyamıorum bende onun öyle bi yerde kaldığını düşündükçeAyın 4ünden beri iki yatağı birleştirmişler dip dibe 5 kişi yatıolar o yatakta. Çıldırmamak cidden elde değil
yaa herkes face kaçmış.. buranın özelliği kalmadımı yani.. hani msjlarda bi önceki dönemi geçecektik hani haniii... :)
Allah yardımcıları olsun..gece uyuyamıorum bende onun öyle bi yerde kaldığını düşündükçe..
Ya sorma o konuyu hiç çıldırmak üzere ağladı bugn telefonda. Girne'de başka bi yere yolladılar bunu bu sabah 2 gibi ordan aradı beni. 4'te bidaha aradı yarın Gazi magosa'ya göndericeklermiş. Ordaki yer durumuna göre tekrar başka biyere gidebilirmişiz falan dedi. Bol bol küfür etti. Sonra başladı ağlamaya sinirdenBu nasıl bi düzen anlamış değilim. Askeriye mi oyun alanı mı belli deil! Pinpon topu gibi ordan oraya gönderiolar 50 kişiyi
yaa kızlar hala askerini tunceliye gönderen kimse yokmu
inanmıyorum yaaa bu kadar da olmaz onlar zaten alışmaya çalışıyolar zorlanıyolar derken bi de bu derdi açmışlar çocukların başına öyle miçok büyük haksızlık ama elden de bişey gelmiyo işte sen elinden geldiğince yapıcı konuşmaya bak napcan ki başka yazık baksana ağlamış nasıl sinirleri bozulmuş demek ..
Hele o orda sinirden ağlarken ben burda hiç bişey yapamıyorum ya. Ellerim ayaklarım titriyo:84:
Ayın 4ünden beri iki yatağı birleştirmişler dip dibe 5 kişi yatıolar o yatakta. Çıldırmamak cidden elde değil
..biz burdan destek olacaz artık yoksa dayanamazlar..nişanlımı yazıcı yapmışlar buarada..iyimi kötümü şuan bilemedik.ilerleyen zamanda görecez
En cokta ona sinirleniyo zaten. Her gittiğim yerde tanımadığım bi adamla kucak kucağa yatıorm diyo. Yarın son olur inşallah çünkü ciddi ciddi atıcak şalterleri bişey açıcak başına diye çok korkuyorm:18:
aa bunu soriyim ahmete kıbrıstaki bütün askerlerin kaderi mi bu acaba henüz bahsetmedi.. gerçi ben salı gününden beri görüşemiyorum ahmetle denetleme dönemi yaa arayamıcağını söylemişti ve bugünde aramazsa gerçekten çıldırıcam son yarım saat aramazsa aramaz daha
Lanet memleket ya. Yıllardır Kıbrıs'ta yaparız balayımızı diyodum! Gidermiyim!
kesinlikleaskerliklerini bitirsinler oranın ismini daha telefuz etmeyelim canım
aa bunu soriyim ahmete kıbrıstaki bütün askerlerin kaderi mi bu acaba henüz bahsetmedi.. gerçi ben salı gününden beri görüşemiyorum ahmetle denetleme dönemi yaa arayamıcağını söylemişti ve bugünde aramazsa gerçekten çıldırıcam son yarım saat aramazsa aramaz daha
İyi bişey en azından düzeni oturduktan sonra kalkmaz masa başından. Çok sevindim ikinizin adına da. Darısı Erkeğimin başına
Edersem heralde beni sapanla gerdiği gibi fırlatır Kıbrıs'a
sabitten mi görüşüyorsunuz sizde..
bizde öyleyiz de çok fena gidiyor böyle ya..acaba bizmi konuşmayı abartıyoruzankesörlü telefondan arıyo cebimi evdeysem evi arıyo o şekilde görüşüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?