bizde öyleyiz de çok fena gidiyor böyle ya..acaba bizmi konuşmayı abartıyoruz
Ben heryöne 300 dak yapıcam cebime çaldırıcak beni ben arıcam ayda bi ben yapsam 300 o da bi kart alsa bi ayı deviririz gibime gelio
Kizlar bu arada kibrisi arayan arkadaslar bi karttan bahsetmislerdi tam bilmiyrm ama sanrm ondan uygun oluyomus ve siz ariyomusunuz sanrm ama suan bilemedm ne olduunu
ayy sorma ben yaptım 1 haftada bitti.. aşkımın telefonuda bende o da bitmek üzere..bize tel dayanmıyo aşkımmla
Ben heryöne 300 dak yapıcam cebime çaldırıcak beni ben arıcam ayda bi ben yapsam 300 o da bi kart alsa bi ayı deviririz gibime gelio
4 defa kart bitirdik bizde..bi kartta 25 liraymış ya ne olacak böyle..bi yolu olmalıHepi Topu 16 gün kaldılar acemi de ben 250+300 bitirdimbize dakika mı dayanır
şimdi yazdığını okuyunca bende salya sümük başladımKızlar yaa 2 gün çok fena hastaydım.. ben hasta olunca mız mız çekilmez oluyorum.. tam hastalığımın zirvesindeyken aşkım aradı.. ben bi başladım salya sümük ağlamayaa.. ben hastayım zaten seni özledim yoksunda.. sen yoksun diye hastalandım.. nasıl ağlıyorum ama anlatamam.. çocuk napacanı şaşırdı.. o ordan beni teselli etmeye başladı... biz kızlar çok fenayız yaa... ama napıyım ben hasta olunca o bakardı bana..
ayy çok ihtiyacım var böyle bir bilgiye..Kizlar bu arada kibrisi arayan arkadaslar bi karttan bahsetmislerdi tam bilmiyrm ama sanrm ondan uygun oluyomus ve siz ariyomusunuz sanrm ama suan bilemedm ne olduunu
şimdi yazdığını okuyunca bende salya sümük başladım(...
Kızlar yaa 2 gün çok fena hastaydım.. ben hasta olunca mız mız çekilmez oluyorum.. tam hastalığımın zirvesindeyken aşkım aradı.. ben bi başladım salya sümük ağlamayaa.. ben hastayım zaten seni özledim yoksunda.. sen yoksun diye hastalandım.. nasıl ağlıyorum ama anlatamam.. çocuk napacanı şaşırdı.. o ordan beni teselli etmeye başladı... biz kızlar çok fenayız yaa... ama napıyım ben hasta olunca o bakardı bana..
hayır iletişim orda baya pahalı ama konuşmazlarsa da hiç geçmez zaman ahmedim beni arıcağını düşünüp motive oluyo gün içinde bileşimdilik başka bi yol yok bakalım cebini içeri alabilirse çarşı izninde de bi hat aldı mı belki daha iyi olur ilerleyen zamanlarda.. askerin telefon götürdü mü yanında??
Kızlar yaa 2 gün çok fena hastaydım.. ben hasta olunca mız mız çekilmez oluyorum.. tam hastalığımın zirvesindeyken aşkım aradı.. ben bi başladım salya sümük ağlamayaa.. ben hastayım zaten seni özledim yoksunda.. sen yoksun diye hastalandım.. nasıl ağlıyorum ama anlatamam.. çocuk napacanı şaşırdı.. o ordan beni teselli etmeye başladı... biz kızlar çok fenayız yaa... ama napıyım ben hasta olunca o bakardı bana..
sendemi hastasın cnm dikkat et yaa.. hasta oluncada bi duysal oluyoruz ki sorma gitsin...
keşke bizimki de kıbrısa gitseydi en azından böyle terör psikolojisiyle kendisini de beni de yiyip bitirmezdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?