Allah yardımcısı olsun canım bütün askerlerimizin
yok ama ulaştırabilirim
valla bazen kızıyorum kendime. ne zorum varmış bilmiyorum... destek olcaz tamam da, bu da bi bünye ya.
benimde içime kurt düştü sen şimdi uzar falan diyinceahmet bi yolunu bulur bulmaz içeri aldırcakmış bakalım aslında benim pek gönlüm yok yakalanırda askerliği uzar diye ödüm kopuyo ama beyefendi dinlemiyo beni
ayy çok fena hastalandmm
yatakta zamanda gecmıyo offdahada cok özledm..nazlancak kımsemde yokk
Yani onlari ozledk ama nazimizi cekmelerini daha bi ozledk sanrm:)))
benimde içime kurt düştü sen şimdi uzar falan diyince.ama napalım ya bütün maaşı karta verecez bu gidişle:):.
Sabır canım sabır...en azından ona hissettirmemeye çalışsan daha kolay geçer.çok zor ama.
Ben arasaydım da bana ağlasaydın keşkegelip bakardım ben sana ya
şöyle bişey var komutanı iyi olabilir göz yumarsa problem yok fakat ters biriyse hertürlü uğraşır bu da gittiği birlik ve komutan ilişkisiyle alakalı birazda ne biliyim hayırlısı artık günler artmıyo azalıyo şükür..sadece birazcık sabır sonu selamet inşallah)
aynı yere gidecekler aynı koğuşta kalıyor ya, hepsi toptan karar vermişler bunlar şanssızmış, bi karamsarlık vs. 1 saat konuştum (pozitif olarak) hiçbir şey fark etmedi. hani kendine zulmediyorsun, karşındakinin de üzüldüğünü bilmiyor musun? sanki tel.i kapayınca unutuyor muyuz konuşulanları? tamam biz güçlü olmalıyız ama onlar da güçlü olmalılar, kocaman adamlar ya... bu kadar da kötü değil her şey... babalarımızın zamanında gitseler ne yapacaklardı? arayıp da bize naz yapacak telefonu bulabilecekler miydi?
bence onun sana anlatmasının sebebi destek almak istiyor..içini dökmek istiyor..bunun içinde seni seçmişse kenndini şanslı hissetmelisin bence..özelsin onun için çünkü..içine atarsa daha kötü değilmi.psikoloji kalmaz insanda..yani benim düşüncem böyle canım..
canım çok haklısın, ama ben hem çok yoruldum çünkü askerlikten önce de ailesi aşırı güçsüz olduğu için her şeyinde destek olmaya çalışıyordum, girdiği sınavlardan aldığı düşük notlar ve tüm başarısız anlarında... düşün ki ailesi askere yollarken 3 gün hayatımızı cehenneme çevirdiler, etrafta ağlamayan bir ben vardım :s bunları görünce çok sinir oluyorum. ben de hayatta çok zorluklar görmüş biriyim, en zor günlerimde destek olanlar olmadığı gibi, köstek olan da çoktu. yani insan biraz azimli olacak, dayanma gücü olacak. kendimizi salarsak ohooooo... biraz mücadele ruhu olacak yoksa bir ömür böyle mıymıymıy geçmez :s
değiliz, ben onu askere göndermek için gitmiştim, ayrı şehirlerdeyiz canımevet sende haklısın..evli misiniz buarada
kızlar herkes iyi akşamlar, işlerimi sonunda halledip gelebildim aranızabişey sorucaktım ben eşime bu cuma kargo göndermek istiyorum hangisi çabuk gider ve pazartesi elinde olurmu ki bu arada içinde bide mektup olacak
kızlar herkes iyi akşamlar, işlerimi sonunda halledip gelebildim aranızabişey sorucaktım ben eşime bu cuma kargo göndermek istiyorum hangisi çabuk gider ve pazartesi elinde olurmu ki bu arada içinde bide mektup olacak
..biz burdan destek olacaz artık yoksa dayanamazlar..nişanlımı yazıcı yapmışlar buarada..iyimi kötümü şuan bilemedik.ilerleyen zamanda görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?