kıbrısın neresınde erkek arkadasın canım? yazıcılık su acıdan iyi; egıtıme falan pek gıtmıolar.ama gecelere kadar yazı ıslerını dosya evrak onları yapıyolar.gene baya calısıyolar yoruluyolar.egıtım yerıne o ısı yapcaklar yanı.Bı bakıma iyi denebilir..
nerden nereye gönderecenki
Kizlar bu arada kibrisi arayan arkadaslar bi karttan bahsetmislerdi tam bilmiyrm ama sanrm ondan uygun oluyomus ve siz ariyomusunuz sanrm ama suan bilemedm ne olduunu
istanbuldan kastamonuya[/QU
canım aras kargoda uçak kargo seçeneği var aynı gün bile gidebilir
telecard canım.ben bugun yaptım aradm.20 tl ye 100 dk verıyo
istanbuldan kastamonuya
canım detay bilgi verir misin bu kartla ilgili..sen mi ariyorsun yani..nerden alınıyor?
canım aras kargoda uçak kargo seçeneği var aynı gün bile gidebilir
benımkıde girne beylerbeyi barıs kuvvetlerınde ktbk.telecard yaz googla ckıyo.ordan telefon numaranı gırıyosun.hattın konturluyse para konturden gıdıo.hatlıysa para yansıo.sonra hattına hemen tanımlanıo 100 dk.bı numara var orda yazıo.ona cagrı atıon.o zaten dırek red edıo aramanı ve gerı senı arıo.kadın ckıo onu dınle.numarayı gırın dıo.dırek 0392 olarak gır arıcagın yer.bkle acılıo zaten.eger telefon kapanırsa demek kı mesgul hat oyle..
nişanlım ordan bi kart alıyor 25 liraymış ama kaç dk bilmiyorum..senin dediğin daha ekonomik gibi
offf canımm sıkıldı kimse yokmuu :)
offf canımm sıkıldı kimse yokmuu :)
herkes face sayfasına gitti belki de canım, ben kullanmadığım için buralardayım :) ee nasılsın?
burdayım ben cnm
biraz canım sıkkın sadece, askerim ustaya geçtiğinden beri çok çok az konusuoduk zaten, şimdi çok hasta olmuş 2 gün ıstırahat vermişler falan hatta hiç konuşamaz olduk.. çok kötü bi durum gerçekten ya.. sesini duymaya ihtiyacım var
İyim canım sen nasılsn benimde facesim olmadıgı için burdayım yasak bana face malesef :)
burdayım ben cnm
biraz canım sıkkın sadece, askerim ustaya geçtiğinden beri çok çok az konusuoduk zaten, şimdi çok hasta olmuş 2 gün ıstırahat vermişler falan hatta hiç konuşamaz olduk.. çok kötü bi durum gerçekten ya.. sesini duymaya ihtiyacım var
sağ olasın canım ben de iyi diyeyim iyi olsun. ehehehheh bizde de ben yasakladımya bazen zaman geçmiyor, sen çalışıyor muydun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?