349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

girnede kktk da canım nişanlım..senin askerin nerde?

benımkıde girne beylerbeyi barıs kuvvetlerınde ktbk.telecard yaz googla ckıyo.ordan telefon numaranı gırıyosun.hattın konturluyse para konturden gıdıo.hatlıysa para yansıo.sonra hattına hemen tanımlanıo 100 dk.bı numara var orda yazıo.ona cagrı atıon.o zaten dırek red edıo aramanı ve gerı senı arıo.kadın ckıo onu dınle.numarayı gırın dıo.dırek 0392 olarak gır arıcagın yer.bkle acılıo zaten.eger telefon kapanırsa demek kı mesgul hat oyle..

canım detay bilgi verir misin bu kartla ilgili..sen mi ariyorsun yani..nerden alınıyor?

nişanlım ordan bi kart alıyor 25 liraymış ama kaç dk bilmiyorum..senin dediğin daha ekonomik gibi

offf canımm sıkıldı kimse yokmuu :)

burdayım ben cnm
biraz canım sıkkın sadece, askerim ustaya geçtiğinden beri çok çok az konusuoduk zaten, şimdi çok hasta olmuş 2 gün ıstırahat vermişler falan hatta hiç konuşamaz olduk.. çok kötü bi durum gerçekten ya.. sesini duymaya ihtiyacım var

Geçmiş olsun canımm hepimizde aynı sorun var konuşmıyoruz bizde bu aralar çok sık egitim falan varmış arıyamıyo çok yorgun oluyolarmş kar temizlemekden hasta olmuş zaten offfff çok sıkıldımmm bende

geçmiş olsun canım, hepimizin canı sıkkın ya... benimki daha usta birliğine geçmedi, biz de onun stresini yaşıyoruz, acaba nasıl olacak tunceli diye... bi tutturmuş ben kendimi her şeyin en kötüsüne hazırladım da bilmem ne!

sağ olasın canım ben de iyi diyeyim iyi olsun. ehehehheh bizde de ben yasakladım ya bazen zaman geçmiyor, sen çalışıyor muydun canım?

Çalışıyorum canım benn izinliydim bugün perakende sektöründe çalıştıgım için hafta içi izinli oluyorum napalım ya zaman geçsindee razıyım çalışmaya evde olsam kafayı yerim galiba alışınca çalışmaya evde durulmuyoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…