- 14 Aralık 2012
- 165
- 0
- 96
herkes face sayfasına gitti belki de canım, ben kullanmadığım için buralardayım :) ee nasılsın?
Çalışıyorum canım benn izinliydim bugün perakende sektöründe çalıştıgım için hafta içi izinli oluyorum napalım ya zaman geçsindee razıyım çalışmaya evde olsam kafayı yerim galiba alışınca çalışmaya evde durulmuyoo :)
en iyisini yapıyorsun ya, ben de ing öğretmeniyim ama şu an çalışmıyorum. iş bulmak da mesele :s bir de artık herkes ing öğretmeni... çalışsam zaman süper geçerdi, inan evde oturunca insanın uykusu bile gelmiyor :S
Sen kargo bakıyodun en son gördüm senide :=)
Bende burdayımmm kızlar... Alışkanlıkmı ne burası daha bi çekici geliyo bana
ewet cnm :) sen bi bilgin varmı ilk kez göndericem de araştırma içerisindeyim
Çok güzel bi meslegin var aslında özel ders falan bile verebilirsin ama olmayınca olmuyo öyle bi hale geldikki okusanda hiçbişey yapamıyosun ne diyim bilemiyorum herşeyin hayırlısı ... Askerinede söyle öyle kendini herşeyin kötüsüne falan hazırlamasın bide bakmış en iyisi çıkmış böyle yapıp bizi üzüyolar farkında degiller ben bu erkeklere ne diyim yaa üzülme sen sakın hiçbişey olmaz Allahın izniyle bizim iş yerinde abla var onun ogluda tuncelide gayette iyiymiş 15 ay hemde
geçmiş olsun canım, hepimizin canı sıkkın ya... benimki daha usta birliğine geçmedi, biz de onun stresini yaşıyoruz, acaba nasıl olacak tunceli diye... bi tutturmuş ben kendimi her şeyin en kötüsüne hazırladım da bilmem ne!
Öyle canım bizde seni seviyorzzz :) bu erkekler varya ne fenalar hep nazları bize işliyo kendinlerini böyle bi acındırıyolar falan :) sanki 6 aylık bebeklercanım çokkkk haklısın, dediğin gibi oldu, sinirimi bozdu akşam yemek bile yiyemedim :s iş konusu da aynı şekilde ve birçok yer 6 gün çalıştırıp çok çok az bir maaş teklif ediyor, öyle olunca da insan değmez diyor, en azından doğru düzgün bir iş olana kadar bekleyeyim :S tuncelinin iyi olacağını kastamonudaki komutanları da söylüyormuş ama nazları bize geçiyor... iyi ki sayfamız var valla yoksa napardım bilmiyorum, bizi ancak bu olayı yaşayan anlar... Seviyorum kızlar sizi
procrastinate, sedacem sağolun canlarım,inşallah hemen geçiverir hastalıkları.. zaten çok özledim seslerini de özlemeye alışıcaz napalım artık..
procrastinate inş.gönlündeki işi bir an önce bulursun, çok güzel bi meslek aslında kpss düşünmedinmi cnm??
Canım bende araştırıyorum ben uzaga göndericem için uçak kargo düşünüyorum ama sen yicek göndermiceksen normal gönder uçak kargo kastamonuya yoktur zaten bide baya fiyat farkı var kargoyu askeriyeye gönderme bide zor geçer eline çarşı iznine çıktıgında o alsın kargodan en kolay yolu o askeriyede 50 kişinin elinden geçer o kargo
Nasılsın napıyosunn askerin nasılmış konuşabiliyomusunuz :)
kısa donem m canım tuncelıde? asker pskolojısı canım.benımkıde oyle dıodu.bsy olcaksa orda olsun dıodu.uzulme sag salım gıder gelır ınsallah
Onu kargoya bi sor canım pazar kapalı olabilir çünkü ama cumartesi açık oluyolar kargoya sorarsan onlar söyler zaten çalışma saatleriniyok yiyecek falan gçndermicem mektup ve 1 tane kıyafet. hmm bak o hiç aklıma gelmedi herkesin eline geçeceği, peki dediğin gibi çarşı şubesine yarın göndersem pazar günü o alabilrmi ki? kusura bakma çok ayrıntılı soruyorum ama inan hiç daha önceden göndermediğim ve görmediğim için hiç bilgim yok
napıyım cnm yaa hastaydım 2 gündür giremiyodum askerim iyi şükürler olsun.. konuşuyoruz.. telefon konusunda hiç sorun yaşamadık... anam burda neler olmuş..faceler falan açılmış...millet oraya gitmiş...senin asker nerde cnm...
sağ olasın canım, kısa ama bir günü üç gün gibi yaşıyoruz maşallahinşallah hepsi Allah'a emanet gizemcim. ne tunceliymiş arkadaş! diyorum, o eve gelsin ben giderim bu kadar da büyütülmez ki
sağ olasın canım. bu yaşadığımız son özlemleri olsun inşallah... iyi dileklerin için teşekkür ediyorum, kpss düşünmedim canım ya, tayini, çalışması, kazanması, bir de eğitim bilimleri kısmı gerçekten şaka gibi :s yani bana zor geldi. rahat ettiğim bir yer vardı, ama çalışma saatleri çok geçti, akşam 9da bitiyordu ve evime de uzaktı, yazın tamam da kış gelince iyice imkansızlaştı, şu an eve yeni gelmiş olacaktım :/
burdayım ben cnm
biraz canım sıkkın sadece, askerim ustaya geçtiğinden beri çok çok az konusuoduk zaten, şimdi çok hasta olmuş 2 gün ıstırahat vermişler falan hatta hiç konuşamaz olduk.. çok kötü bi durum gerçekten ya.. sesini duymaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?