349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

en iyisini yapıyorsun ya, ben de ing öğretmeniyim ama şu an çalışmıyorum. iş bulmak da mesele :s bir de artık herkes ing öğretmeni... çalışsam zaman süper geçerdi, inan evde oturunca insanın uykusu bile gelmiyor :S

Çok güzel bi meslegin var aslında özel ders falan bile verebilirsin ama olmayınca olmuyo öyle bi hale geldikki okusanda hiçbişey yapamıyosun ne diyim bilemiyorum herşeyin hayırlısı ... Askerinede söyle öyle kendini herşeyin kötüsüne falan hazırlamasın bide bakmış en iyisi çıkmış böyle yapıp bizi üzüyolar farkında degiller ben bu erkeklere ne diyim yaa üzülme sen sakın hiçbişey olmaz Allahın izniyle bizim iş yerinde abla var onun ogluda tuncelide gayette iyiymiş 15 ay hemde

ewet cnm :) sen bi bilgin varmı ilk kez göndericem de araştırma içerisindeyim

Canım bende araştırıyorum ben uzaga göndericem için uçak kargo düşünüyorum ama sen yicek göndermiceksen normal gönder uçak kargo kastamonuya yoktur zaten bide baya fiyat farkı var kargoyu askeriyeye gönderme bide zor geçer eline çarşı iznine çıktıgında o alsın kargodan en kolay yolu o askeriyede 50 kişinin elinden geçer o kargo

procrastinate, sedacem sağolun canlarım,inşallah hemen geçiverir hastalıkları.. zaten çok özledim seslerini de özlemeye alışıcaz napalım artık..
procrastinate inş.gönlündeki işi bir an önce bulursun, çok güzel bi meslek aslında kpss düşünmedinmi cnm??

canım çokkkk haklısın, dediğin gibi oldu, sinirimi bozdu akşam yemek bile yiyemedim :s iş konusu da aynı şekilde ve birçok yer 6 gün çalıştırıp çok çok az bir maaş teklif ediyor, öyle olunca da insan değmez diyor, en azından doğru düzgün bir iş olana kadar bekleyeyim :S tuncelinin iyi olacağını kastamonudaki komutanları da söylüyormuş ama nazları bize geçiyor... iyi ki sayfamız var valla yoksa napardım bilmiyorum, bizi ancak bu olayı yaşayan anlar... Seviyorum kızlar sizi

kısa donem m canım tuncelıde? asker pskolojısı canım.benımkıde oyle dıodu.bsy olcaksa orda olsun dıodu.uzulme sag salım gıder gelır ınsallah

Öyle canım bizde seni seviyorzzz :) bu erkekler varya ne fenalar hep nazları bize işliyo kendinlerini böyle bi acındırıyolar falan :) sanki 6 aylık bebekler

sağ olasın canım. bu yaşadığımız son özlemleri olsun inşallah... iyi dileklerin için teşekkür ediyorum, kpss düşünmedim canım ya, tayini, çalışması, kazanması, bir de eğitim bilimleri kısmı gerçekten şaka gibi :s yani bana zor geldi. rahat ettiğim bir yer vardı, ama çalışma saatleri çok geçti, akşam 9da bitiyordu ve evime de uzaktı, yazın tamam da kış gelince iyice imkansızlaştı, şu an eve yeni gelmiş olacaktım :/

yok yiyecek falan gçndermicem mektup ve 1 tane kıyafet. hmm bak o hiç aklıma gelmedi herkesin eline geçeceği, peki dediğin gibi çarşı şubesine yarın göndersem pazar günü o alabilrmi ki? kusura bakma çok ayrıntılı soruyorum ama inan hiç daha önceden göndermediğim ve görmediğim için hiç bilgim yok

Nasılsın napıyosunn askerin nasılmış konuşabiliyomusunuz :)

napıyım cnm yaa hastaydım 2 gündür giremiyodum askerim iyi şükürler olsun.. konuşuyoruz.. telefon konusunda hiç sorun yaşamadık... anam burda neler olmuş..faceler falan açılmış...millet oraya gitmiş...senin asker nerde cnm...

kısa donem m canım tuncelıde? asker pskolojısı canım.benımkıde oyle dıodu.bsy olcaksa orda olsun dıodu.uzulme sag salım gıder gelır ınsallah

sağ olasın canım, kısa ama bir günü üç gün gibi yaşıyoruz maşallah inşallah hepsi Allah'a emanet gizemcim. ne tunceliymiş arkadaş! diyorum, o eve gelsin ben giderim bu kadar da büyütülmez ki

Onu kargoya bi sor canım pazar kapalı olabilir çünkü ama cumartesi açık oluyolar kargoya sorarsan onlar söyler zaten çalışma saatlerini
önemli degil canım ne demek :)

Facesmiş açılmış onu anlamadım ya ben :) bende dün giremedim benimkide erzurumda bizimde telefonda pek sorun yok arıyo vakit buldukça yazıcı zaten ama bu aralar egitim varmış yorgun olunca arıyamıyo

ya orası ayrı bı yer ayrı bı pskolojı gercekten.ınsan gıbı davranmıyolar askerlere.. ben cok uzulyorum ondan sende alltan al bsyler oldugunda bence.bu gunlerde bıtıcek ınsallah onemlı olan kalp kırmadan bıtırmek..

sağ olasın canım, kısa ama bir günü üç gün gibi yaşıyoruz maşallah inşallah hepsi Allah'a emanet gizemcim. ne tunceliymiş arkadaş! diyorum, o eve gelsin ben giderim bu kadar da büyütülmez ki

hm hmmm ama bence cnm bi düşün kpss, haklısın özellikle de belli bi süre sora çalışmak vs imkansız gibi ama askerin de yokken bu dönemi değerlendir derim, çünkü bayan için öğretmenlik idealdir çok mu klasik laf ettim

canım benim yaa onların sesini duymak bile bize iyi geliyor haklısın, askerinede çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda arar ya sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…