hm hmmm ama bence cnm bi düşün kpss, haklısın özellikle de belli bi süre sora çalışmak vs imkansız gibi ama askerin de yokken bu dönemi değerlendir derim, çünkü bayan için öğretmenlik idealdirçok mu klasik laf ettim
ya orası ayrı bı yer ayrı bı pskolojı gercekten.ınsan gıbı davranmıyolar askerlere.. ben cok uzulyorum ondan sende alltan al bsyler oldugunda bence.bu gunlerde bıtıcek ınsallah onemlı olan kalp kırmadan bıtırmek..
çok haklısın canım, kadınlar için gerçekten ideal bir meslek. ama aynı zamanda görüyoruz atamalar vs çok umutsuz vaka( hani çalışıp çalışıp da ne kadar sonuc alıcaz bilemiyorum
Kıbrısta bu haftasonu izin verirlermi acaba yaa..daha bi haber yok gibi
Hadi yaaavalla canım benımkı subat basında anca cıkablırmıs carsıya.sızınkını bılmıyorum ama
Kıbrısta bu haftasonu izin verirlermi acaba yaa..daha bi haber yok gibi
kızlar şuanda show tv de volkan konakın programı var yıllar önce öğrenciyken sevdiğimle hep bu programı izlerdik, şuanda gözlerim doluyor.. BANA HERŞEY SENİ HATIRLATIYOR SEVGİLİM GEL ARTIK GEL...
kızlar şuanda show tv de volkan konakın programı var yıllar önce öğrenciyken sevdiğimle hep bu programı izlerdik, şuanda gözlerim doluyor.. BANA HERŞEY SENİ HATIRLATIYOR SEVGİLİM GEL ARTIK GEL...
Hadi yaaa..bizimde öyledir o zaman yaa..girnede miydi canım askerin
Benimki erzurumda bu haftada haftayada çıkamıcaklarmış malesef
Gel bee teskeree GeLLLLLLL :)kızlar şuanda show tv de volkan konakın programı var yıllar önce öğrenciyken sevdiğimle hep bu programı izlerdik, şuanda gözlerim doluyor.. BANA HERŞEY SENİ HATIRLATIYOR SEVGİLİM GEL ARTIK GEL...
Ben müzik falan dinlemiyorum süreci daha bi çekilmez yapıyor..helak olurum valla dinlersem öyle şeyleri
Bu erzurumdada 15 günde bir çıkarıyolarmış zaten 4 ay kalmış çıksa çıksa 3 kere çıkarmı bilmem :):) hava şartlarından da çıkartmıyolarmış havalarda orda malum ay ne komik ya nie çarşı izni die bişey uydurmuş bunlar ozamankızlar benimki ustalık boyunca HİÇ çarşı iznine çıkamayacak bölgesinden dolayı. ne kadar trajikomik değil mi
kıyamamgelicekler inşallah canım ve geldiklerinde bu hüzün dolu günlerin, her gözyaşımızın acısını çıkaracağız inşallah.
inşallah canım inşallah.. inanırmısın hiç ağlamayan adam otobüsle onu uğurlarken tutamadı kendini.. ölümlerde bile hiç ağlamaz düşün gözümün çnüne hep o hali geliyor.. geçicek inşallah geçicek..
benım safak panom gozukmuo noldukı acaba:S :/
Benim ki de beni havaalanına götürmedi tutamıcaktı tabi kendini :) bi açılınca benim musluklar herkesi aglatıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?