349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok haklısın canım, kadınlar için gerçekten ideal bir meslek. ama aynı zamanda görüyoruz atamalar vs çok umutsuz vaka ( hani çalışıp çalışıp da ne kadar sonuc alıcaz bilemiyorum

canım askerlik dönemi zor, bunu amenna kabul ediyorum. ama günümüzde erkeklerin karakteri çok zayıflıyor gibime geliyor. hani zorluklarla mücadele etmeyi öğrenmeleri lazım. yani bunu biz daha iyi yapıyoruz... elini taşın altına koyan hep kadın!.. biraz dik durmayı, mücadele etmeyi, yılmamayı öğrenmeleri lazım. inşallah askerlik ihtiyacı olanlara bunu kazandırır...

çok haklısın canım, kadınlar için gerçekten ideal bir meslek. ama aynı zamanda görüyoruz atamalar vs çok umutsuz vaka ( hani çalışıp çalışıp da ne kadar sonuc alıcaz bilemiyorum

sen de haklısın ama bölüm olarak şanssız bi bölümde sayılmazsın bnce gerçekten istersen olur cnm neden olmasın sen öğretmen olmucaksında ki olucak öyle düşün...

kızlar şuanda show tv de volkan konakın programı var yıllar önce öğrenciyken sevdiğimle hep bu programı izlerdik, şuanda gözlerim doluyor.. BANA HERŞEY SENİ HATIRLATIYOR SEVGİLİM GEL ARTIK GEL...

kızlar şuanda show tv de volkan konakın programı var yıllar önce öğrenciyken sevdiğimle hep bu programı izlerdik, şuanda gözlerim doluyor.. BANA HERŞEY SENİ HATIRLATIYOR SEVGİLİM GEL ARTIK GEL...

Ben müzik falan dinlemiyorum süreci daha bi çekilmez yapıyor..helak olurum valla dinlersem öyle şeyleri

kıyamam gelicekler inşallah canım ve geldiklerinde bu hüzün dolu günlerin, her gözyaşımızın acısını çıkaracağız inşallah.

kızlar benimki ustalık boyunca HİÇ çarşı iznine çıkamayacak bölgesinden dolayı. ne kadar trajikomik değil mi
Bu erzurumdada 15 günde bir çıkarıyolarmış zaten 4 ay kalmış çıksa çıksa 3 kere çıkarmı bilmem :):) hava şartlarından da çıkartmıyolarmış havalarda orda malum ay ne komik ya nie çarşı izni die bişey uydurmuş bunlar ozaman

kıyamam gelicekler inşallah canım ve geldiklerinde bu hüzün dolu günlerin, her gözyaşımızın acısını çıkaracağız inşallah.

inşallah canım inşallah.. inanırmısın hiç ağlamayan adam otobüsle onu uğurlarken tutamadı kendini.. ölümlerde bile hiç ağlamaz düşün gözümün çnüne hep o hali geliyor.. geçicek inşallah geçicek..

Benim ki de beni havaalanına götürmedi tutamıcaktı tabi kendini :) bi açılınca benim musluklar herkesi aglatıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…