349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işte insanı çok hassaslaştırıyor canım, onlara da zor geliyor ayrılık. biz mesela normalde de ayrı şehirlerdeydik, ama böyle isteyip de ulaşamamak, orada olduğunu bilmek başka tabi...

eh işte, teselli armağanı gibi kastamonudakiler sadece bu hafta çıkacak artık işi gırgıra vurduk ilk ve son çarşı izninizi iyi kullanın değerini bilin falan diye o da cts yarım gün

bende salya sümük ağlarım etrafımdaki hiç kimsede dayanamaz :) ben zorla gittim walla otogara :)

O beni aglarım die götürmedi ben yine agladım ki iş yerinde bi aglıyorum ama herkesi aglattım onlarda tanıdıkları için onlarda başladı aglamaya susturcaklarıda daha beter şişirdiler gözlerimi
ilk günler çok kötü oluyo insan ya sonradan yine biraz alışıyosun tabi evli olsam napardım bilmiyorum şimdi yine aynı evi paylaşmadıgımız için evde oldugumda yine o kadar takmıyorum ama dışarı çıktıgımda sanki bi yanım eksik onla yapmaya alışmışım herşeyi ne zormuş yaa

Bu zorluklara inat çabuk geçsin zaman tek istedigim bu şöyle bi ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ZORUNUZA GİTSİNNNNN DİYELİMMM :):)

yapma işte onu bana ben evliyim ilk günler çok zordu gözler balon gibi dolaşıyordum ortada herkeste durumu bildiği için resmen acıyorlardı bana ilk günlere göre daha iyiyim tabi ama işte ne bileyim ara ara geliyorlar bana böyle

Ara ara gelince mayısı düşün planlar yappp zamanın nasıl hızlı geçtigini düşün herşey çok güzel olucak şurda mayısa ne kaldı 15ay gidenleri düşününce rahatlıyorum ben bayaa

bu süreci de yaşayacağımız varmış kaderde... Allah hepimize güç versin canım...

Bu zorluklara inat çabuk geçsin zaman tek istedigim bu şöyle bi ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ZORUNUZA GİTSİNNNNN DİYELİMMM :):)

inşallah canım bize mustafa ceceliden bekle şarkısını armağan ediyorum :)

Kızlar bizimkiler gelince toplu bir düğün yapalım evli arkadaşlar da şahitlerimiz olur şu an geldikleri zaman kutlamak istiyorum davul zurna artık aklınıza ne geliyorsa her şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…