349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet çok tuhaf varlıklarız yaa biz aman 15 ay beklenirmi şimdi düşünüyorumda iyi sabır varmış bendede :) 3 tane kısa dönem demek yahuu umaarımm bunları benimki okumazzzz[/QUOTE]

yarım saat içinde mesajında değişiklik yapabiliyorsun canım, istersen yazdıklarını değiştir, riske atmamış olursun, malum internet ortamı, aklında kalmasın :)

Sedacım buarada gerçekten sabrına hayran kaldım :) helal olsun, büyük cesaret bence. gerçekten güçlü bir yapıya sahip olmalısın

evet canım, benimki de diyor ama "sen bu karamsarlıkla yakında biz evlenemeyiz demezsen iyidir" dedirtti bugün bana

Onlar karamsar olunca çok kötü oluyoruz biz çünkü alışmışız hep onların daha olumlu olmasına benim erkek arkadaşımda çok zor günler geçirdi daha yeni yeni toparlandı bilirim o karamsarlıgı bana benden hiçbişey olmaz boşuna benle hayal kurma bile demiştir yani psikolojisi çok çabuk bozuluyo erkeklerin biz daha güçlüyüz

Evet çok tuhaf varlıklarız yaa biz aman 15 ay beklenirmi şimdi düşünüyorumda iyi sabır varmış bendede :) 3 tane kısa dönem demek yahuu umaarımm bunları benimki okumazzzz

yarım saat içinde mesajında değişiklik yapabiliyorsun canım, istersen yazdıklarını değiştir, riske atmamış olursun, malum internet ortamı, aklında kalmasın :)[/QUOTE]

Nasıl silindini bilmiyorum ki neyse konuyu kapatılar yaa bizimkiler gelince :):)

çok haklısın, bünyeleri kaldırmıyor, boşuna demiyorlar her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diye. düşünüyorum da, ailesi ona askere giderken hiç destek olamadı full ağladılar 10 aralıktan otogara kadar... bir ben tuttum kendimi. ben olmasam ne yapacaktı acaba... kendisi de o kadar hassas, duygusal ki :-o diğer söylediğine de katılıyorum canım, insanı yaşadığı şeyler güçlü hale getiriyor...

Benimkinin doğru düzgün bi ailesi bile yok diyebilirim annesini bi kaza sonucu kaybetmiş kısa bi süre önce elimden geleni yapmaya çalıştım bende tabiki gönlündeki anne boşlugunu dolduramam ama hayatta çok acımasız çok duygusal olunca dahada acıtıyo insanı kıyamıyorum oyüzden ona herşeyde anne özlemi içinde canım benim yaa

canım ona desteğin gerçekten paha biçilemeyecek kadar değerli. bunun için ne kadar şükretse azdır. bunu hem anne hem babasını kaybetmiş biri olarak söylüyorum. buarada başınız sağ olsun... onun nasıl bir boşluğa düştüğünü anlayabiliyorum, ama sevmek sevilmek insanı hayata bağlıyor. benim o dönemlerimde hayatımda biri yoktu. okumam gerekiyordu, tek yaptığım eğitime odaklanmak oldu. işte o günleri geçirdikten sonra onun bu şekilde mızmızlanmasını kaldıramıyorum. ne insanlar tanıyorum kız 17 yaşında babasını kaybetti, işe girdi okulu bıraktı ailesini geçindirmek için ve artırılabilecek örnekler...

Seninde başın saolsun canımm Allaha yinede şükürler olsun bugünlerimize şükür yaşamayan insan kaybetmeyi bilmeyen insan gerçekten anlamıyo o yüzden erkek arkaşında öyle mızmızlanıyo benim erkek arkadaşımı bana anlatıyolar iş yerindekiler annesini kaybetmedden önce bambaşka biriymiş çok neşeli çok mutlu hiçbişeyi takmayan üzülmezmiş hiçbişeye kendiside anlatıyo çok farklıydım diyo şimdi o kadar farklı ki kıymet biliyo ben üzülmiyim die hastalanmış acemi birligindeyken bana hiçbişey belli etmedi hergün hasta hasta aramış beni ben hiçbişey anlamamışım yani annesinin ölmesine tabiki sevinmiyorum ama ona gerçekten çok şey katmış kaybetmek

sağ olasın canım. ben de çok değiştiğimi görüyorum. bir kere dünyanın yalan olduğunu, hepimizin yolcu olduğunu ve bir yere gitmekte olduğumuzu daha iyi anladım. dediğin gibi, sevdiklerimin değerini daha iyi anladığımı düşünüyorum çünkü kaybettikten sonra değil henüz yanımızdayken onlara bunu göstermenin gerekliliğini anladım. ama insan her zaman taşıyor o eksikliği. yemek yaparken soracağın, dizine yatıp sohbet edeceğin, uzak bile olsan arayabileceğin o nadide insana şu anda ulaşılamıyor diyor adeta bir telesekreter. ben de çok yazdım çizdim arkasından, çok kitap okudum. Allah herkese sabır versin. gideceğimiz dünyaya da çalışabilmemizi nasip etsin inşallah bize...

Aynı benim aşkımm gibi konuştunn o nadide insana ulaşılamıyor oda çok kullanıyo bu cümleyi Allah sizleri bizleri dünyaya getirecegimiz cocuklarımıza bagışlasın onlara bu acıyı göstermesin

Aynı benim aşkımm gibi konuştunn o nadide insana ulaşılamıyor oda çok kullanıyo bu cümleyi Allah sizleri bizleri dünyaya getirecegimiz cocuklarımıza bagışlasın onlara bu acıyı göstermesin

amin canım inşallah. senin onu anlayabilmen çok güzel bir şey, Allah razı olsun, onu teselli etmen çok güzel. herkese nasip olmaz acıyı paylaşmak. aslında buradaki tüm arkadaşlar aynı şekilde, asker yolu gözlemek de çok ayrı bir şey, onlara destek olmak da çok değerli.

Evet beklemek zaten çok güzel sevmeyen bi insan bekliyemez acıları paylaşıp onun omzundaki yükü hafifletmekde güzel onada hep diyorum ikimizin acısı ikimizin derdi borç varsa ikimizin alacak varsa ikimizin madem başladık bi yola ben onun hayatının heryerindeyim öyle olmucaksam zaten olmamın ne anlamı var Allah huzurlu bi yuva kurmayı nasip etsin hepimize

amin canım. çok haklısın. ben yavaş yavaş müsaade isteyeyim, Allah rahatlık versin, rüyamızda askerimizi görelim tatlı tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…