- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydııınnnn Kızlaaaaar :)
kizlar günaydin ...
safak 1 2 5
Günaydın tatlım :116:
Günaydınlar :) kızlar feyste bi grup açmışsınız sanırım ? tam bakamadım ara sayfalarda kalmış
bugünde forumu ben aciim dedim
nasil oldun tatlim?iyimisin ?hastayim yazmisin?
evet canim facede bi grup acilmis ama herkesin face yokki
günaydın kızçeler.
aşkısımla konuşamadık dün beni günde iki kez arayan adam bu normalde. gece 12 gibi aradı uyuyakaldım şimdi de nöbete gitcem merak etme diye aradım dedi. aşırı özledim çünkü ya bi dk bile duymadım sesini
bazen koca bi boşluğun içindeymişim gibi geliyo, bi ay zor geçti 4 ay nasıl geçecek ooff :18:
Aynen canım benimde yok kardeşim var ama askerim bu konuda titiz istemez faceyi ben gidemem malesef bize yasak
Hala aynıyım tatlım ya kolumu kaldırıcak halim yok akşam eve gittigimde hemen uyuyorum geçmiyor bitrülü hafta sonu kendime gelirim herhalde işteyim mecburensen nasılsın canım ?
Hala aynıyım tatlım ya kolumu kaldırıcak halim yok akşam eve gittigimde hemen uyuyorum geçmiyor bitrülü hafta sonu kendime gelirim herhalde işteyim mecburensen nasılsın canım ?
Günaydin kizlar:) hala iyilesemedim daha burdanda uzak kaldim...ne güzel sizin safaklar 125 olmus..biz izin kullandik 130 daha bizim:/
Günaydın canım geçiçek Allahın izniyle sabırlı olmalıyız onlar için daha zor ama bak bir dakika seslerini duyarabilmek için nelere katlanıyorlar bizde bunları düşünüp güçlü olmalıyız 1 ayın geçtigi gibi 4 ayda geçer geçmek zorunda
Canim sende hastaymissin cok gecnis olsun..ortada bir salgin var sanirim,kimi görsem hasta..ihlamur falan ic canim..sahlepte iyi geliyor bogazinda agri varsa
aynen canim hem zaten sevmiyorum fazla face i bende öyle kardesimden arada kim ne yapmis diye bakiyorum ama onun disinda gerek yokelbet burdada birileri olur;9 hem burasi ilk göz agrimiz dimi ama
aii kiyamam yahastalar hic dayanamam ben dikkat et .eve gidince hemen bi ilac al ,sicak sicak yat uyu talim .olmadi :94: git talim
günaydın canlar :))) iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha devirdik sayılır herkese hayırlı cumalar. benim aşkım artık kantinciiiiiiiiiiiiiiii allahın izniyle yakında cep telefonu alıcak ve rahatça haberleşicez. çok özledim çooookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?