349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınlar :) kızlar feyste bi grup açmışsınız sanırım ? tam bakamadım ara sayfalarda kalmış

Son düzenleme:
bugünde forumu ben aciim dedim
nasil oldun tatlim?iyimisin ?hastayim yazmisin?

Hala aynıyım tatlım ya kolumu kaldırıcak halim yok akşam eve gittigimde hemen uyuyorum geçmiyor bitrülü hafta sonu kendime gelirim herhalde işteyim mecburen sen nasılsın canım ?

günaydın kızçeler.
aşkısımla konuşamadık dün beni günde iki kez arayan adam bu normalde. gece 12 gibi aradı uyuyakaldım şimdi de nöbete gitcem merak etme diye aradım dedi. aşırı özledim çünkü ya bi dk bile duymadım sesini
bazen koca bi boşluğun içindeymişim gibi geliyo, bi ay zor geçti 4 ay nasıl geçecek ooff :18:

Günaydın canım geçiçek Allahın izniyle sabırlı olmalıyız onlar için daha zor ama bak bir dakika seslerini duyarabilmek için nelere katlanıyorlar bizde bunları düşünüp güçlü olmalıyız 1 ayın geçtigi gibi 4 ayda geçer geçmek zorunda

Günaydin kizlar:) hala iyilesemedim daha burdanda uzak kaldim...ne güzel sizin safaklar 125 olmus..biz izin kullandik 130 daha bizim:/

Son düzenleme:
Aynen canım benimde yok kardeşim var ama askerim bu konuda titiz istemez faceyi ben gidemem malesef bize yasak

aynen canim hem zaten sevmiyorum fazla face i bende öyle kardesimden arada kim ne yapmis diye bakiyorum ama onun disinda gerek yok elbet burdada birileri olur;9 hem burasi ilk göz agrimiz dimi ama

Hala aynıyım tatlım ya kolumu kaldırıcak halim yok akşam eve gittigimde hemen uyuyorum geçmiyor bitrülü hafta sonu kendime gelirim herhalde işteyim mecburen sen nasılsın canım ?

aii kiyamam ya hastalar hic dayanamam ben dikkat et .eve gidince hemen bi ilac al ,sicak sicak yat uyu talim .olmadi :94: git talim

Canim sende hastaymissin cok gecnis olsun..ortada bir salgin var sanirim,kimi görsem hasta..ihlamur falan ic canim..sahlepte iyi geliyor bogazinda agri varsa

günaydın canlar :))) iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha devirdik sayılır herkese hayırlı cumalar. benim aşkım artık kantinciiiiiiiiiiiiiiii allahın izniyle yakında cep telefonu alıcak ve rahatça haberleşicez. çok özledim çooookk

geçmek zorunda geçmek zorunda geçmek zorunda

Canim sende hastaymissin cok gecnis olsun..ortada bir salgin var sanirim,kimi görsem hasta..ihlamur falan ic canim..sahlepte iyi geliyor bogazinda agri varsa

Çok teşekkür ederim tatlım ihlamur içiyorum ama enfeksiyonmu ne kapmışım bütün vücudum kırılıyor hafta sonu toparlanırım inşallah

Aynen senin gibi kullanıyorum bende tatlım antibiyotik içiyorum o ayakta tutuyor yoksa işe gelemem hemen uyuyorum gidincede hafta sonuna toparlanıcam inşallah :2:

Günaydın canımcım çok sevindim ohh hadi bakalım inşallah dua et bizim içinde

günaydın kızlarr.. herkese geçmiş olsun.. bizler de hastayız askerlerimiz de malesef hastalar.. hadi biz kendimize bakarız da onlara kim bakıcak aralık ayında askere gitmenin en kötü yanı bu olsa gerek,soğuk soğuk soğukkkk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…