349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gündüzler çabuk geçiyor ama böyle avutuyoruz kendimizi

kızlarrrrr günaydınnnnnn :)bi gün daha geçtii . adım adım yaklaşıyoruz :)

dualarımız tüm askerlerimize canım teşekkür ederim. kötüymüşsün bugünde h.sonuna bişey kalmadı dinlnirse güzelce bişeyciğin kalmaz inşallah.

İnşallah canım pazartesiye iyi olucam ben inşallah yarın yemek takımımı almak iyi gelicek bana iyi gelicek tatlım biliyomusun ben jumbonun fabrika magazasından (esenyurtta olan varya )alıcamda eve servisi varmı ögrenemedim birtürlü

canım benim ufacık bişey almak bile insana öyle iyi geliyorki. yerini biliyorum ama hiç alışveriş yapmadım ordan 444 1947 şöyle bir numarası var dilersen ara sor. ben tamamlamış olmasam beraber giderdik ama hepsini aldım şimdi gider bişey beğenirim bu sefer ona takılırım :) zaten battım :))) çeyiz alıcam diye ama olsun çok güzeller.

Oyy kıyamam sana ben teşekkür ederim canımcım düşünmen yeter canım gerçekten ufak tefek görünüyorlar ama dünyanın parası kızların derdi daha çok oh erkek olarak al takımları bitti biz ıncık cıncıkla ugraşıyoruz ama tatlı heycanlar ve çok güzeller ya

günaydın kızlar şafağı küçük parçalara böldüm kafamda okulların ara tatile girmesi (ki inşallah tatilin ikinci haftasında gitmeyi düşünüyorum canımın yanına ) sonra kuzenim askerde martta geliyor onun gelmesi o gelince bizimkilerin gelmesine 66 gün kalıyor o arada bir sefer daha düzenlerim karabük'e ben nisanda da giderim diyordum ama eşim yok gelme dedi hamileliğin ilerlemiş olacak yorulmayın dedi sonra da bitiyor zateeennn

gecmis olsun canim.noluyor ya herkes hasta (
tatlim üzme öyle kendini 5gün fazla sadece sabir sabir sabir.insallah bu günlerde gecicek

Cok tesekkur ederim canim..bilmiyorum ki salgin varmis doktor oyle dedi..o kadar yorgunum ki hic bisey yapasim gelmiyor..Boyle 125 leri gorunce kotu oluyorum ama sonra diyorum en azindan 5 gun gecirdik dolu dolu diye kendime moral vermeye calisiyorum

Günaydın canım oh ne güzel bölmüşsün öyle canım böyle daha çabuk geçiyor birşeyler hedefliyince şunu atlatalım bu olsun diyince bakıvermişiz 18 mayıs askerlerimiz yanımızda inşallah

Cok tesekkur ederim canim..bilmiyorum ki salgin varmis doktor oyle dedi..o kadar yorgunum ki hic bisey yapasim gelmiyor..Boyle 125 leri gorunce kotu oluyorum ama sonra diyorum en azindan 5 gun gecirdik dolu dolu diye kendime moral vermeye calisiyorum

Canım geçmiş olsun senin hasta oldugunu bilmiyordum ben benim gibi olmuşsun sende desene kıyamam çok fena birşey bu dinlen bol bol ilaçlarını aksatma tatlım geçmiyor çok zor bu illet :2:

Gunaydin cnim..sorma hem ben hastayim hemde vedat..Revirdeymis dun gece..biraz once aradi,igne vurmuslar 3 gun de yatak istirati vermsler.3 gun egitim yok,dinlencem dedi biz burdayizda tek onlar iyi olsunlar..Aralikta asker olmak zormus dedi dun..Ama en azindan günler cabuk geciyor

Günaydın canım oh ne güzel bölmüşsün öyle canım böyle daha çabuk geçiyor birşeyler hedefliyince şunu atlatalım bu olsun diyince bakıvermişiz 18 mayıs askerlerimiz yanımızda inşallah

evet küçük hedefleri bekleyince daha çabuk geçiyor

bizimkilerin koğuşunda bir askerin iki kızı varmış "asla kızlarımı askerlik yapmayana vermem" diyormuş dedim damatlarını düşünüyor şimdiden kendi çektiğini görünce onlara kıyamamış

Canım geçmiş olsun senin hasta oldugunu bilmiyordum ben benim gibi olmuşsun sende desene kıyamam çok fena birşey bu dinlen bol bol ilaçlarını aksatma tatlım geçmiyor çok zor bu illet :2:

Cok tesekkur ederim tatlim benim.antibiyotiklerle,ihlamurlarla ayaktayim.gunduzleri gene biraz idare ediyorumda gecelri daha yorgun oluyorum..Her tarafim agriyor..vedatta hata olmus aklimda onda..hem biz hem askerlerimiz iyileselim bir an once Allahimin izniyle canim..sende dikkat et,saati saatine ic ilaclari anca oyle etki ediyo:2:

Ayy nekdar zor ya gerçekten kendileri yaşıyorya yaşatmak istemiyorlar biticek ama inşallah hayatımızın çeyregi bile değil 5 ay nedir koca bir hayatın yanında

bizimkiler de öyle kar kış eğitim yapıyorlar bizimki de ayaklarını üşütür hemen gece yatarken ayakları açıkta kalsın sabaha karnı ağırır ama orda dilemiyorlar tabi ben de aralıkta gidersen günler giderek uzar bahar gelir moral olur falan demiştim düşünemedik kışı soğuğu en güzeli nisan dönemi ama onda da uzun dönem çıkma riski çok

Aynı durum bendede mevcut tatlım akşam çok fena oluyorum nedense antibiyotik falan gündüzleri idare ediyorumda :2: biz yine burdayız askerlerimiz orda hep hasta Allahım onların yardımcısı olsun çok zor inşallah çabucak geçsin şu kış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…