- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın kızlarr.. herkese geçmiş olsun.. bizler de hastayız askerlerimiz de malesef hastalar.. hadi biz kendimize bakarız da onlara kim bakıcakaralık ayında askere gitmenin en kötü yanı bu olsa gerek,soğuk soğuk soğukkkk..
Günaydın canımcım çok sevindim ohh hadi bakalım inşallah dua et bizim içinde
dualarımız tüm askerlerimize canım teşekkür ederim. kötüymüşsün bugünde h.sonuna bişey kalmadı dinlnirse güzelce bişeyciğin kalmaz inşallah.
İnşallah canım pazartesiye iyi olucam ben inşallah yarın yemek takımımı almak iyi gelicek bana iyi gelicektatlım biliyomusun ben jumbonun fabrika magazasından (esenyurtta olan varya )alıcamda eve servisi varmı ögrenemedim birtürlü
canım benim ufacık bişey almak bile insana öyle iyi geliyorki. yerini biliyorum ama hiç alışveriş yapmadım ordan 444 1947 şöyle bir numarası var dilersen ara sor. ben tamamlamış olmasam beraber giderdik ama hepsini aldım şimdi gider bişey beğenirim bu sefer ona takılırım :) zaten battım :))) çeyiz alıcam diye ama olsun çok güzeller.
gecmis olsun canim.noluyor ya herkes hasta(
tatlim üzme öyle kendini 5gün fazla sadecesabir sabir sabir.insallah bu günlerde gecicek
günaydın kızlarşafağı küçük parçalara böldüm kafamda okulların ara tatile girmesi (ki inşallah tatilin ikinci haftasında gitmeyi düşünüyorum canımın yanına ) sonra kuzenim askerde martta geliyor onun gelmesi o gelince bizimkilerin gelmesine 66 gün kalıyor o arada bir sefer daha düzenlerim karabük'e ben nisanda da giderim diyordum ama eşim yok gelme dedi hamileliğin ilerlemiş olacak yorulmayın dedi sonra da bitiyor zateeennn
Cok tesekkur ederim canim..bilmiyorum ki salgin varmis doktor oyle dedi..o kadar yorgunum ki hic bisey yapasim gelmiyor..Boyle 125 leri gorunce kotu oluyorum ama sonra diyorum en azindan 5 gun gecirdik dolu dolu diye kendime moral vermeye calisiyorum
günaydın kızlarr.. herkese geçmiş olsun.. bizler de hastayız askerlerimiz de malesef hastalar.. hadi biz kendimize bakarız da onlara kim bakıcakaralık ayında askere gitmenin en kötü yanı bu olsa gerek,soğuk soğuk soğukkkk..
Günaydın canım oh ne güzel bölmüşsün öyle canım böyle daha çabuk geçiyor birşeyler hedefliyince şunu atlatalım bu olsun diyince bakıvermişiz 18 mayıs askerlerimiz yanımızda inşallah
evet küçük hedefleri bekleyince daha çabuk geçiyor
Canım geçmiş olsun senin hasta oldugunu bilmiyordum ben benim gibi olmuşsun sende desene kıyamam çok fena birşey bu dinlen bol bol ilaçlarını aksatma tatlım geçmiyor çok zor bu illet :2:
bizimkilerin koğuşunda bir askerin iki kızı varmış "asla kızlarımı askerlik yapmayana vermem" diyormuşdedim damatlarını düşünüyor şimdiden kendi çektiğini görünce onlara kıyamamış
Gunaydin cnim..sorma hem ben hastayim hemde vedat..Revirdeymis dun gece..biraz once aradi,igne vurmuslar 3 gun de yatak istirati vermsler.3 gun egitim yok,dinlencem dedibiz burdayizda tek onlar iyi olsunlar..Aralikta asker olmak zormus dedi dun..Ama en azindan günler cabuk geciyor
50Yi yarıladık canım inşallah 100lere düşünce daha çabuk geçiçek hele plakalardan aşagı harita boyayarak gitmek daha zevkli geçiçek inşallah
Cok tesekkur ederim tatlim benim.antibiyotiklerle,ihlamurlarla ayaktayim.gunduzleri gene biraz idare ediyorumda gecelri daha yorgun oluyorum..Her tarafim agriyor..vedatta hata olmus aklimda onda..hem biz hem askerlerimiz iyileselim bir an once Allahimin izniyle canim..sende dikkat et,saati saatine ic ilaclari anca oyle etki ediyo:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?