- 14 Aralık 2012
- 165
- 0
- 96
Gunaydin cnim..sorma hem ben hastayim hemde vedat..Revirdeymis dun gece..biraz once aradi,igne vurmuslar 3 gun de yatak istirati vermsler.3 gun egitim yok,dinlencem dedibiz burdayizda tek onlar iyi olsunlar..Aralikta asker olmak zormus dedi dun..Ama en azindan günler cabuk geciyor
Kızlarr Tünaydın ben yine hastayım ayy ne zaman iyleşcez bizz...
bizimkiler de öyle kar kış eğitim yapıyorlarbizimki de ayaklarını üşütür hemen gece yatarken ayakları açıkta kalsın sabaha karnı ağırır ama orda dilemiyorlar tabi ben de aralıkta gidersen günler giderek uzar bahar gelir moral olur falan demiştim düşünemedik kışı soğuğu en güzeli nisan dönemi ama onda da uzun dönem çıkma riski çok
Aynı durum bendede mevcut tatlım akşam çok fena oluyorum nedense antibiyotik falan gündüzleri idare ediyorumda :2: biz yine burdayız askerlerimiz orda hep hasta Allahım onların yardımcısı olsun çok zor inşallah çabucak geçsin şu kış artık
Gunaydin cnim..sorma hem ben hastayim hemde vedat..Revirdeymis dun gece..biraz once aradi,igne vurmuslar 3 gun de yatak istirati vermsler.3 gun egitim yok,dinlencem dedibiz burdayizda tek onlar iyi olsunlar..Aralikta asker olmak zormus dedi dun..Ama en azindan günler cabuk geciyor
Zaten butun hastaliklar aksam daha cok belli edermis kendilerini niye bilmiyorum ki..aynen öyle tatlim biz yine burdayiz,ailemiz var,yanimizda tanidik birileri var.Ama onlar orda tekler..Allahim bütün askerlerimizi korusun
Çok geçmiş olsun cnm.. dua etki yatak istirati vermişler.. benim aşkımda hasta revirde doktor bile yok burdan ilaç adı söledim dışarı çıkan arkadaşlarına aldırdı.. yatak izni vermemişler bile üstüne kömür taşıttılar..
Cok tesekkur ederim canim.Sanada gecmis olsun askerinde sende hastasin galiba:44: inanmiyorum ya nasil bir vicdan bu böyle,insan bunlar ya.Dinlenmeden gecer mi bu hastalik.cok üzüldum canim..insalalh tez zmanda iyilesir askerin canm
Çok tşk ederim cnm.. valla vicdan yok bunlarda.. cnm yanıyo üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo..
Burcucum ögrendim servisleri yokmuş ya nekadar saçma çalışıyorlar uff sinir oldum şimdi
kızlar hepinize merhaba ,
dün akşam :123: askerimle konuştumm :102: meseleyi anlatayım diye- kargo meselesi- sonra ben lafa girmeden aşkım beni çok mutlu ettin dedi , ben de şaşırdım acaba gitti mi diye içimden söyleniyorummsonra ya kargo geldi bana demesin mi ayy ben kitlendim kaldım o an ya gerçekten mi ? demeye kalmadı gönderdiğim şeyleri sıraladı falan ,çünkü içlerini karıştırdıkları için :133: ya nasıl mutlu oldu anlatamam ikimizide sürpriz oldu ben gidecek mi bilemezken ona da kargo gelmesi sürpriz oldu .... ayy kızlar dün üzüntümü benimle paylaştnız çok teşekkür ederim hepinize ya gerçekten canlarımmm :13:
kızlar hepinize merhaba ,
dün akşam :123: askerimle konuştumm :102: meseleyi anlatayım diye- kargo meselesi- sonra ben lafa girmeden aşkım beni çok mutlu ettin dedi , ben de şaşırdım acaba gitti mi diye içimden söyleniyorummsonra ya kargo geldi bana demesin mi ayy ben kitlendim kaldım o an ya gerçekten mi ? demeye kalmadı gönderdiğim şeyleri sıraladı falan ,çünkü içlerini karıştırdıkları için :133: ya nasıl mutlu oldu anlatamam ikimizide sürpriz oldu ben gidecek mi bilemezken ona da kargo gelmesi sürpriz oldu .... ayy kızlar dün üzüntümü benimle paylaştnız çok teşekkür ederim hepinize ya gerçekten canlarımmm :13:
ewt çok saçma gerçekten ama en azından bize çok uzak değil yeri. aldıktan sonra taksiyle falan getirebilirsin ben yarın çalışıyorum büyük ihtimalle öğlende çıkıyorum kaç gibi gidiceksin eğer gelebilirsem beraber gideriz istersen benim arabaya sığarmı bılmıyorum alıcağın şey ama gelebilirsem atarız benim ufaklığa.
hadi gözün aydın canım çok sevindim sağsalim eline ulaşmış ya gerisi teferruat :) biz bunun için burdayız :))
Canım gözünaydın çok sevindim bak okadar stres yaptın sonunda askerine ulaşmış çokgüzel olmuş canım
Canım benim düşünmen yeter çok sağol annemlerle bayagı dolaşıcaz falan o saate denk getiremeyiz olsun bu teklifin bile yeter götürmüş kadar oldun taksiyle artık getiricez yapıcak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?